Wat houdt 100 nachten proefslapen in?

Gratis bezorging

Gratis proefslapen betekent natuurlijk écht gratis. Daarom bezorgen wij ons matras gratis aan jouw deur. 

Kies naar eigen wens een bezorgdag en neem jouw nieuwe matras in ontvangst.

100 Nachten Proefslapen Truck 1 Groen Droomidee
Droomidee 100 Dagen Proefslapen

Probeer het matras

Zodra je het matras in ontvangst hebt genomen kan je hem uitpakken en volledig in gebruik nemen. Je hebt 100 nachten de tijd om het matras te testen. Voor sommige mensen kan het de eerste periode even wennen zijn, vandaar dat we je voldoende tijd geven. Er zijn gelukkig geen kleine lettertjes, want het enige wat we aan je vragen is om het matras met zorg te behandelen. Je ontvangt altijd een nieuw matras, gebruikte matrassen worden namelijk gerecycled.

Gratis retour

In slechts 3% van de gevallen bevalt ons matras toch niet. Helaas, maar niets aan te doen! Je kunt het retourformulier invullen en een gewenste dag kiezen voor het ophalen. Het matras wordt op de gewenste dag opgehaald en daarna betalen we het volledige aankoopbedrag aan je terug! Dit betekent inderdaad dat je niet verplicht bent om het te ruilen en geven we je geen cadeaubon (in tegenstelling tot andere aanbieders).
100 Nachten Proefslapen Truck 1 Groen Droomidee
100 Nachten Proefslapen Bed Droomidee

Kosteloos proberen

Zoals je kunt lezen betekent dit dat je ons matras kosteloos kunt uitproberen. Gratis bezorging, gratis retour en je volledige aankoopbedrag terug als het niet bevalt. We bieden dit aan omdat we zien dat 97% van onze klanten het matras na het proefslapen houdt en heerlijk slaapt. Ervaar het zelf!

Conform Wetgeving “Koop op Afstand – 13 juni 2014”

Je hebt conform de wetgeving een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen (bij Droomidee 100 nachten) de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt (met uitzondering van het proefslapen) en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

100 Nachten Proefslapen Bed Droomidee