Bedtextiel

Bij Droomidee kun je ook terecht voor bedtextiel, want zonder bedtextiel is een bed natuurlijk niet compleet. Zo hebben we hoofdkussens, hoeslakens, moltons en dekbedden, allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Bedtextiel is ontzettend belangrijk voor de hygiƫne van je bed en het slaapcomfort. Zo zorgen een molton en een hoeslaken ervoor dat vocht en vuil worden opgevangen en dus niet in de matras trekken. Hierdoor blijft de matras veel langer fris en gaat deze ook langer mee. Daarnaast lig je op een hoeslaken ook veel lekkerder, wat een positieve invloed heeft op je nachtrust. Verder zijn dekbedden verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, waardoor je er een kunt aanschaffen die voldoet aan je persoonlijke wensen en eisen. Zo kun je bijvoorbeeld een 4 seizoenen dekbed nemen waarmee je voor elk seizoen een geschikt dekbed hebt. Hetzelfde geldt voor hoofdkussens. Deze kunnen verschillen in dikte, stevigheid en materiaal. Hierdoor kun je een kussen nemen die aansluit bij jouw voorkeuren en slaaphouding, zodat je van de beste nachtrust kunt genieten.Bedtextiel onderhouden

Een ander voordeel van bedtextiel is dat je het gemakkelijk van je bed af kunt halen om te wassen. Een goed onderhoud van je bedtextiel is dus erg belangrijk. Aangezien hoeslakens en moltons de matras beschermen tegen vuil en vocht, betekent dit dat vuil en vocht in het hoeslaken en de molton blijven zitten. Daarom kun je hoeslakens het beste een keer per week wassen om je bed schoon en fris te houden. De molton hoef je minder vaak te wassen, namelijk eens per maand. Om je dekbed schoon en fris te houden, kun je deze regelmatig laten luchten. Een handig moment om dat te doen is bijvoorbeeld wanneer je het beddengoed gaat verschonen. Eens in de zoveel tijd is het ook goed om je dekbed te wassen om al het vuil en vocht te verwijderen en de levensduur van je dekbed te verlengen. Kijk van te voren wel altijd op het wasvoorschrift van jouw dekbed, sommige dekbedden mogen namelijk niet in de wasmachine. Deze kun je dan het beste naar de stomerij brengen.

Bedtextiel kopen

Bedtextiel kopen doe je daarom bij Droomidee. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit van ons bedtextiel, kun je bij Droomidee goedkoop bedtextiel kopen. Wij hebben namelijk altijd beddengoed aanbiedingen en scherpe prijzen. Maak je nieuwe matras dus compleet met bedtextiel van Droomidee.

  • Ask your Questions
  • Frequently asked Questions
Gratis bezorging & retour

Altijd gratis bezorging en retour in Nederland! Als ons matras niet bevalt, kost het je niets. Ervaar zonder risico een nieuw matras.

10 jaar uitgebreide garantie

Wat betekent uitgebreide garantie? Het maakt niet uit of je matras in jaar 1 of jaar 9 niet meer aan de eisen voldoet, je krijgt altijd een premium service!

100 nachten heerlijk proefslapen

Ruim 97% van onze klanten slaapt heerlijk en dat betekent dat de kans dat je niet tevreden bent over ons matras slechts 3% is. Maak gebruik van onze 100 dagen proefslapen en ervaar wat een goede nachtrust voor je kan betekenen.

Laagste prijsgarantie

Een besparing op de kwaliteit van onze matrassen en onze service, zal ten koste gaan van je nachtrust en de ervaring met ons. Daarom besparen we alleen op alles daaromheen om de laagste prijs garantie te kunnen bieden.

Laagste prijsgarantie

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en dit is terug te zien in het heerlijke comfort en de duurzaamheid van onze matrassen.

Premium klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Comfort & support

Ieder matras is ontworpen om je de beste ondersteuning en comfort te bieden voor een ontspannen nacht.