Dekbedden

Een dekbed is er natuurlijk om onder te slapen. Deze zorgt voor een goede warmteregulering terwijl je slaapt, zodat je het niet koud, maar ook niet te warm hebt. Een dekbed van een materiaal dat bij je past en met een geschikte warmteklasse draagt bij aan een goede nachtrust. Zo vinden de meeste mensen een 4 seizoenen dekbed het meest ideaal. Door één dekbed aan te schaffen, heb je namelijk een geschikt dekbed voor ieder seizoen. Een 4 seizoenen dekbed bestaat namelijk uit een licht en koel deel en een zwaarder en warmer deel. Wanneer je deze twee delen aan elkaar bevestigt, heb je een extra warm dekbed die geschikt is voor de winter. Tijdens de andere seizoenen kun je een van beide delen apart op leggen. Zo kun je in de lente en herfst het warmere deel op leggen en heb je in de zomer een koel zomerdekbed.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
4-Seizoenen Dekbed 140 x 220 met Dons Feeling | 100% Kwaliteit & 100% Comfort
4-Seizoenen Dekbed met Dons Feeling Dit dekbed is gevuld met een unieke holle vezel en is een genot..
Gebaseerd op 7 beoordeling(en).
Bestellen
€89,95 €44,00
4-Seizoenen Dekbed 200 x 220 met Dons Feeling | 100% Kwaliteit & 100% Comfort
4-Seizoenen Dekbed met Dons Feeling Dit dekbed is gevuld met een unieke holle vezel en is een genot..
Gebaseerd op 8 beoordeling(en).
Bestellen
€99,95 €54,00
4-Seizoenen Dekbed 240 x 220 met Dons Feeling | 100% Kwaliteit & 100% Comfort
4-Seizoenen Dekbed met Dons Feeling Dit dekbed is gevuld met een unieke holle vezel en is een genot..
Gebaseerd op 9 beoordeling(en).
Bestellen
€109,95 €64,00
Dekbed materialen

De vulling van een dekbed kan bestaan uit verschillende materialen. Zo kan er een onderscheid gemaakt worden tussen natuurlijke en synthetische materialen. Een dekbed van natuurlijke materialen is bijvoorbeeld een katoenen dekbed of een donzen dekbed. De dekbedden van Droomidee hebben een dons feeling maar zijn gevuld met een holle vezel. Dit betekent dat de dekbedden heerlijk zacht en warm aanvoelen, maar alle voordelen van een synthetisch dekbed hebben, zoals anti allergisch, wasbaar en een uitstekende vochtopname.

Dekbed maten

Bij Droomidee kun je zowel een 1 persoons dekbed als een 2 persoons dekbed bestellen. Zo heb je bij ons de keus uit een dekbed 140x220, een dekbed 200x200 en een lits jumeaux dekbed 240x220. Een dekbed moet ongeveer 60 centimeter breder zijn dan je matras, dus op deze manier weet je welk dekbed het meest geschikt is. Een lengte van 220 cm in plaats van 200 cm is een stuk prettiger, aangezien je geen koude voeten krijgt doordat dit dekbed over het voeteneinde heen valt of je deze kunt instoppen.

Dekbed kopen

Dekbedden online kopen gaat heel gemakkelijk bij Droomidee. Je hoeft alleen het beste dekbed voor jou uit te zoeken en dan heb je deze binnen 48 uur al in huis. Daarnaast betaal je bij ons nooit teveel voor je nieuwe dekbed, aangezien wij altijd dekbed aanbiedingen hebben. Op deze manier kun je goedkope dekbedden bestellen die wel 100% kwaliteit en comfort bieden.