Hoeslakens

Hoeslakens zijn er vooral om de matras te beschermen tegen vuil en vocht en om ervoor te zorgen dat de matras niet zo snel slijt. Daarnaast lig je op een hoeslaken een stuk lekkerder dan op de matras zelf, wat de nachtrust ten goede komt. Hoeslakens zijn er in allerlei verschillende materialen, maten en kleuren. Wat belangrijk is, is dat het hoeslaken altijd mooi strak om de matras zit zodat het niet los gaat zitten als je ’s nachts beweegt. Bij een jersey hoeslaken is dit bijvoorbeeld het geval. Jersey hoeslakens zijn katoenen hoeslakens die op een speciale manier geweven zijn, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en elastisch zijn. Om deze reden zijn jersey hoeslakens bij de meeste mensen favoriet. Door een hoeslaken in een mooie kleur te kopen, kun je ervoor zorgen dat deze mooi bij het dekbedovertrek past of kun je juist wat kleur geven aan je slaapkamer. Bij Droomidee zijn hoeslakens in zowel neutrale als opvallende kleuren verkrijgbaar.Type hoeslakens

Voor een optimale nachtrust is het van belang dat hoeslakens precies om de matras passen. Er zijn dus verschillende type hoeslakens verkrijgbaar. Zo heb je naast standaard hoeslakens bijvoorbeeld hoeslakens voor extra dikke matrassen. Tevens hebben veel mensen tegenwoordig een toppermatras, waarvoor je een speciaal hoeslaken topper kunt kopen. Een elektrisch verstelbaar bed heeft meestal een splittopper; met een split tussen de hoofdeindes. Voor dit soort matrastoppers is een hoeslaken splittopper het meest geschikt.

Hoeslakens kopen

Goedkope hoeslakens kopen van goede kwaliteit doe je bij Droomidee. De hoeslakens in onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen perfect om onze pocketvering matrassen. Zo kun je ook een hoeslaken 120x200 voor een twijfelaar bed bij ons kopen. Natuurlijk zijn grote maten hoeslakens, zoals het hoeslaken 160x200 en het hoeslaken 180x200 ook bij ons verkrijgbaar.

  • Ask your Questions
  • Frequently asked Questions
Gratis bezorging & retour

Altijd gratis bezorging en retour in Nederland! Als ons matras niet bevalt, kost het je niets. Ervaar zonder risico een nieuw matras.

10 jaar uitgebreide garantie

Wat betekent uitgebreide garantie? Het maakt niet uit of je matras in jaar 1 of jaar 9 niet meer aan de eisen voldoet, je krijgt altijd een premium service!

100 nachten heerlijk proefslapen

Ruim 97% van onze klanten slaapt heerlijk en dat betekent dat de kans dat je niet tevreden bent over ons matras slechts 3% is. Maak gebruik van onze 100 dagen proefslapen en ervaar wat een goede nachtrust voor je kan betekenen.

Laagste prijsgarantie

Een besparing op de kwaliteit van onze matrassen en onze service, zal ten koste gaan van je nachtrust en de ervaring met ons. Daarom besparen we alleen op alles daaromheen om de laagste prijs garantie te kunnen bieden.

Laagste prijsgarantie

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en dit is terug te zien in het heerlijke comfort en de duurzaamheid van onze matrassen.

Premium klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Comfort & support

Ieder matras is ontworpen om je de beste ondersteuning en comfort te bieden voor een ontspannen nacht.