Hoofdkussens

Het hoofdkussen speelt een belangrijke rol bij het bepalen van je slaapcomfort. Terwijl je slaapt is het namelijk van belang dat je nek en hoofd in één lijn liggen met je lichaam. Wanneer je kussen te dik of te plat is, kan dit nekpijn veroorzaken. Naast de dikte van het hoofdkussen, is het materiaal ook van belang. Het materiaal dat je kiest heeft invloed op de stevigheid, de dikte en de vervormbaarheid van het kussen. Zo heeft een donzen kussen de eigenschap zacht en licht te zijn, neemt het veel vocht op en is het gemakkelijk vervormbaar. Wanneer je op zoek bent naar een hoofdkussen dat altijd veerkrachtig blijft en je niet hoeft op te schudden, dan is een kussen met pocketvering ideaal.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
Hoofdkussen met Dons Feeling 100% Kwaliteit & 100% Comfort
Hoofdkussen met Dons Feeling Dit hoofdkussen is een erg populair hoofdkussen en staat garant voor o..
Gebaseerd op 15 beoordeling(en).
Bestellen
€24,95 €14,00
Slaaphouding en voorkeur

Er is dus niet één slaapkussen aan te wijzen als beste hoofdkussen. Wat een goed hoofdkussen is voor jou, is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en je slaaphouding. Zo moet een kussen zijslaper hoog en redelijk stevig zijn om ervoor te zorgen dat het hoofd en de nek in één lijn liggen met het lichaam. Een kussen buikslaper moet daarentegen zacht en plat zijn. De stevigheid van het kussen moet dus aangepast worden op de slaaphouding. Daarnaast speelt persoonlijke voorkeur hierbij ook een rol. Zo houden sommige mensen meer van stevige kussens en anderen meer van zachtere kussens.

Hoofdkussen kopen

Bij Droomidee kun je terecht voor verschillende soorten hoofdkussens. Een goed hoofdkussen kopen doe je gemakkelijk en snel via de uitgebreide productbeschrijving. Hierdoor zie je snel welk hoofdkussen het beste bij jou past. Op deze manier geniet je van de beste nachtrust.