Moltons

Een molton wordt ook wel een matrasbeschermer genoemd. Zoals de naam al aangeeft is dit een hoes die de matras beschermt tegen vuil en vocht. De molton doe je onder het hoeslaken. Voor veel mensen biedt alleen een hoeslaken om de matras namelijk niet genoeg bescherming. Vooral vocht trekt door een hoeslaken heen de matras in, dus om je matras langer hygiënisch te houden is een molton erg belangrijk. Een molton hoeslaken is namelijk zo ontworpen dat het ontzettend veel vocht kan absorberen, waardoor de matras langer fris blijft en veel langer meegaat. Hiernaast draagt een schone matras bij aan je gezondheid, aangezien het aantal bacteriën en schimmels dankzij een matrasbeschermer worden beperkt.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
Molton Matrasbeschermer & Vochtopname | Extra Zware Kwaliteit | 80/90 x 200/210/220
✓ Kwaliteit Deze molton is een perfecte vochtopnemer en is gemaakt van een extra zware kwalite..
Gebaseerd op 9 beoordeling(en).
Bestellen
€29,95 €10,00
Molton Matrasbeschermer & Vochtopname | Extra Zware Kwaliteit | 120/140 x 200/210/220
✓ Kwaliteit Deze molton is een perfecte vochtopnemer en is gemaakt van een extra zware kwalite..
Gebaseerd op 12 beoordeling(en).
Bestellen
€34,95 €22,00
Molton Matrasbeschermer & Vochtopname | Extra Zware Kwaliteit | 160/180 x 200/210/220
✓ Kwaliteit Deze molton is een perfecte vochtopnemer en is gemaakt van een extra zware kwalite..
Gebaseerd op 13 beoordeling(en).
Bestellen
€39,95 €24,00
Type moltons

Er zijn verschillende soorten moltons verkrijgbaar. Zo bestaan er waterdichte moltons die geschikt zijn voor mensen die ’s nachts veel transpireren, last hebben van incontinentie of voor jonge kinderen die nog wel eens in bed plassen. Met deze waterdichte molton kun je ervan uitgaan dat de matras 100 procent droog blijft. Daarnaast kun je voor een toppermatras ook een speciale molton topper kopen. Aangezien een toppermatras een stuk dunner is dan een normale matras, is deze molton dat ook, waardoor deze toch goed aansluit. De moltons van Droomidee hebben een extra hoge vochtopname en zijn van extra zware kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het vocht dat je tijdens je slaap verliest wordt opgevangen en dat de molton een lange levensduur heeft. Je kunt de molton dus met een gerust hart in de wasmachine doen zonder bang te zijn dat deze na een paar keer versleten is of kapot gaat.

Moltons kopen

Een molton van Droomidee is een echte investering voor de hygiëne van je bed en de kwaliteit van je nachtrust. Een molton matrasbeschermer kopen doe je gemakkelijk en snel in onze webshop. Onze moltons zijn verkrijgbaar in alle mogelijke maten, zodat deze perfect om je nieuwe matras passen.