Moltons

Een molton wordt ook wel een matrasbeschermer genoemd. Zoals de naam al aangeeft is dit een hoes die de matras beschermt tegen vuil en vocht. De molton doe je onder het hoeslaken. Voor veel mensen biedt alleen een hoeslaken om de matras namelijk niet genoeg bescherming. Vooral vocht trekt door een hoeslaken heen de matras in, dus om je matras langer hygiënisch te houden is een molton erg belangrijk. Een molton hoeslaken is namelijk zo ontworpen dat het ontzettend veel vocht kan absorberen, waardoor de matras langer fris blijft en veel langer meegaat. Hiernaast draagt een schone matras bij aan je gezondheid, aangezien het aantal bacteriën en schimmels dankzij een matrasbeschermer worden beperkt.


Je hebt nog geen producten in uw winkelwagen.

Type moltons

Er zijn verschillende soorten moltons verkrijgbaar. Zo bestaan er waterdichte moltons die geschikt zijn voor mensen die "s nachts veel transpireren, last hebben van incontinentie of voor jonge kinderen die nog wel eens in bed plassen. Met deze waterdichte molton kun je ervan uitgaan dat de matras 100 procent droog blijft. Daarnaast kun je voor een toppermatras ook een speciale molton topper kopen. Aangezien een toppermatras een stuk dunner is dan een normale matras, is deze molton dat ook, waardoor deze toch goed aansluit. De moltons van Droomidee hebben een extra hoge vochtopname en zijn van extra zware kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het vocht dat je tijdens je slaap verliest wordt opgevangen en dat de molton een lange levensduur heeft. Je kunt de molton dus met een gerust hart in de wasmachine doen zonder bang te zijn dat deze na een paar keer versleten is of kapot gaat.

Moltons kopen

Een molton van Droomidee is een echte investering voor de hygiëne van je bed en de kwaliteit van je nachtrust. Een molton matrasbeschermer kopen doe je gemakkelijk en snel in onze webshop. Onze moltons zijn verkrijgbaar in alle mogelijke maten, zodat deze perfect om je nieuwe matras passen.

  • Ask your Questions
  • Frequently asked Questions
Gratis bezorging & retour

Altijd gratis bezorging en retour in Nederland! Als ons matras niet bevalt, kost het je niets. Ervaar zonder risico een nieuw matras.

10 jaar uitgebreide garantie

Wat betekent uitgebreide garantie? Het maakt niet uit of je matras in jaar 1 of jaar 9 niet meer aan de eisen voldoet, je krijgt altijd een premium service!

100 nachten heerlijk proefslapen

Ruim 97% van onze klanten slaapt heerlijk en dat betekent dat de kans dat je niet tevreden bent over ons matras slechts 3% is. Maak gebruik van onze 100 dagen proefslapen en ervaar wat een goede nachtrust voor je kan betekenen.

Laagste prijsgarantie

Een besparing op de kwaliteit van onze matrassen en onze service, zal ten koste gaan van je nachtrust en de ervaring met ons. Daarom besparen we alleen op alles daaromheen om de laagste prijs garantie te kunnen bieden.

Laagste prijsgarantie

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en dit is terug te zien in het heerlijke comfort en de duurzaamheid van onze matrassen.

Premium klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Comfort & support

Ieder matras is ontworpen om je de beste ondersteuning en comfort te bieden voor een ontspannen nacht.