Bezorgen & Afhalen

Bezorgen & Afhalen

7 pocket matrassenXXL Pakket uit Boesingheliede is onze betrouwbare en ervaren logistieke partner die ervoor zorgen dat je bestelling op klantvriendelijke en klantgerichte wijze wordt afgeleverd. XXL Pakket
0850 407 407
[email protected]Bezorgen in Nederland 
Het bezorgen in Nederland is GRATISBezorgen in België
Het bezorgen in België is €19,-Bezorgen op de Waddeneilanden
Voor het bezorgen op de Waddeneilanden wordt er een extra bedrag in rekening gebracht door de vervoerder. Dit bedrag is afhankelijk van het eiland en de afmetingen van de bestelde product(en). Voor meer informatie, stuur ons een bericht!Waar in huis wordt mijn bestelling geleverd?
Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden hebben we met ons transportbedrijf de afspraak om je bestelling tot achter de eerste drempel te bezorgen. 
Woon je op een verdieping? Dan zullen ze het tot aan de drempel beneden brengen.Retournemen van oude matrassen
Dit is helaas niet mogelijk.Afhalen
Naast het bezorgen van je bestelling is het ook mogelijk om je bestelling bij XXL Pakket in Boesingheliede af te halen. Afhalen is gratis.Meest gestelde vragen
De meest gestelde vragen over bezorgen en afhalen kan je bij meest gestelde vragen over bezorgen en afhalen vinden.
 

Gratis bezorging & retour

Altijd gratis bezorging en retour in Nederland! Als ons matras niet bevalt, kost het je niets. Ervaar zonder risico een nieuw matras.

10 jaar uitgebreide garantie

Wat betekent uitgebreide garantie? Het maakt niet uit of je matras in jaar 1 of jaar 9 niet meer aan de eisen voldoet, je krijgt altijd een premium service!

100 nachten heerlijk proefslapen

Ruim 97% van onze klanten slaapt heerlijk en dat betekent dat de kans dat je niet tevreden bent over ons matras slechts 3% is. Maak gebruik van onze 100 dagen proefslapen en ervaar wat een goede nachtrust voor je kan betekenen.

Laagste prijsgarantie

Een besparing op de kwaliteit van onze matrassen en onze service, zal ten koste gaan van je nachtrust en de ervaring met ons. Daarom besparen we alleen op alles daaromheen om de laagste prijs garantie te kunnen bieden.

Laagste prijsgarantie

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en dit is terug te zien in het heerlijke comfort en de duurzaamheid van onze matrassen.

Premium klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Comfort & support

Ieder matras is ontworpen om je de beste ondersteuning en comfort te bieden voor een ontspannen nacht.