Bezorgen & Afhalen


TSN uit Houten is onze betrouwbare en ervaren logistieke partner die ervoor zorgen dat je bestelling op klantvriendelijke en klantgerichte wijze wordt afgeleverd. Zodra je je bestelling hebt geplaatst en alle producten voorradig zijn, krijg je een mail met een link waarmee je online een dag (van maandag tot en met vrijdag) kunt kiezen voor de bezorging.

Voor de bezorging kan je kiezen uit een tweetal opties met een verschil in mate van service. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling af te halen in Houten.Bezorgen in Nederland 
Het bezorgen in Nederland is GRATIS

Bezorgen in België
Het bezorgen in België (Vlaanderen) is €19.
Het bezorgen in België (Wallonië) is op aanvraag

Bezorgen op de Waddeneilanden
Voor het bezorgen op de Waddeneilanden wordt er een extra bedrag in rekening gebracht door de vervoerder. Dit bedrag is afhankelijk van het eiland en de afmetingen van de bestelde product(en). Voor meer informatie, stuur ons een bericht!

Waar in huis wordt mijn bestelling geleverd?
Ons transportbedrijf brengt je bestelling tot achter je voordeur. Zit je voordeur op een verdieping? Geen punt! Let wel op: ze bezorgen tot de 3e etage zonder lift. Wil je graag dat hij in huis naar een andere verdieping gebracht wordt? Ons transportbedrijf heeft daar extra (betaalde) services voor die je kunt kiezen bij het maken van een bezorgafspraak.

Retournemen van oude matrassen
Dit is helaas niet mogelijk.

 

Afhalen
Naast het bezorgen van je bestelling is het ook mogelijk om je bestelling bij TSN in Houten af te halen. Afhalen is gratis.Showroom in Waddinxveen
Indien je liever nog even de verschillende modellen wilt proberen en vergelijken dan nodigen we je graag uit om naar Waddinxveen te komen. In Waddinxveen kan je op je gemak even liggen, proberen en vragen stellen. Meer informatie over onze showroom in Waddinxveen vindt je op de volgende pagina: Showroom in Waddinxveen.


Meest gestelde vragen
De meest gestelde vragen over bezorgen en afhalen kan je vinden door op de onderstaande knop met "Bezorg- en Afhaal Informatie" te klikken.