Beweeg je veel in je slaap? Heb je graag lekker veel ruimte? Ga dan voor een bed dat net wat groter is dan de standaardmaat! Bij Droomidee hebben we een matras van 90×200, waardoor jij lekker de ruimte hebt om ’s nachts te bewegen. Het is niet voor niks het meest gekozen eenpersoonsmatras! Dat is trouwens niet alles, want met onze matrassen heb je ook nog eens een goede ondersteuning! In deze blog vertellen we je alles over ons matras.

90×200 matras met pocketvering

Ondersteuning tijdens het slapen is ontzettend belangrijk. Je wilt namelijk dat je ruggengraat mooi recht ligt en dat je schouderbladen voldoende ondersteuning krijgen. Anders sta je niet uitgerust op en dat is vervelend! Om ervoor te zorgen dat je elke nacht heerlijk slaapt, hebben wij gekozen voor matrassen met pocketvering. Deze vering zorgt ervoor dat het matras goed reageert op jouw lichaam, waardoor je de hele nacht door voldoende ondersteuning hebt.

Maar dat is niet alles! We hebben namelijk niet zomaar een pocketvering in onze matrassen zitten, maar een zogenaamd 7 zone pocketvering. Dat houdt in dat verschillende delen van het matras harder zijn dan andere delen van het matras. Voornamelijk bij de heupen en de schouders is het matras wat steviger, waardoor die plekken extra ondersteuning krijgen. Dat zorgt voor het allerhoogste slaapcomfort!

Ruim slapen

Een normaal matras is vaak 80 centimeter breed. Met onze matrassen van 90×200 krijg je dus 10 centimeter extra matras! Dat klinkt misschien niet als heel veel, maar het scheelt meer dan dat je denkt. Deze matrassen zijn ook uitstekend geschikt voor een tweepersoonsbed. Aparte matrassen zijn handig wanneer jij en je partner andere soorten matrassen willen hebben. De een kan dan liggen op een harder matras, terwijl de ander helemaal wegzakt in een zacht matras. Heb je liever een enkel matras? Neem dan eens een kijkje bij ons 180×200 matras!

Heerlijk slapen met een 90×200 matras

Ons 90×200 matras zorgt dus voor goede ondersteuning vanwege de pocketvering, maar dat is nog maar het begin! Onze matrassen zijn van hoge kwaliteit, omdat wij slaapcomfort hoog in het vaandel hebben staan. Wanneer je bij ons een matras koopt, kun je nog veel meer voordelen verwachten. Onze matrassen ventileren bijvoorbeeld heel goed, waardoor je minder snel zweet. Vooral in de zomer is dat prettig. Onze matrassen gaan vanwege de pocketvering ook nog eens langer mee. De springveren zijn namelijk apart verpakt in het matras, waardoor ze minder snel beschadigen. We geven niet voor niets 10 jaar garantie!

Misschien wel het allerfijnst is de afwezigheid van kuilvorming. Na verloop van tijd merk je bij sommige matrassen dat je met je lichaam een afdruk hebt gemaakt, waardoor je nog maar op één plek kunt liggen. Bij onze pocketvering matrassen is dat gelukkig niet het geval! De veren behouden hun stevigheid, waardoor je ook na langer gebruik nog steeds goed ondersteund wordt.

Comfortlaag om van te dromen

Misschien denk je nu, zo’n matras met goede ondersteuning, ligt dat wel lekker? Het antwoord op die vraag is ja! Al onze matrassen hebben namelijk een heerlijke comfortlaag. Dit is de bovenste laag van het matras, die van een ander materiaal is gemaakt dan de rest. Bij Droomidee kun je kiezen tussen koudschuim en traagschuim. Koudschuim is wat steviger en traagschuim is wat zachter. We hebben 3 verschillende modellen, met comfortlagen van verschillende diktes. Zo kan iedereen een matras kiezen dat perfect geschikt is.

Lijkt zo’n 90×200 matras je wel wat? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en vergelijk onze verschillende modellen. Of je nu het liefst op een harder matras slaapt, of een beetje weg wilt zakken in traagschuim, we hebben het juist model voor je. Weet je het niet helemaal zeker? Dan kun je eerst 100 nachten lang proefslapen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Welterusten!