Caravan matras kopen?

Kuil voorkomen matras

Ben jij de gelukkige eigenaar van een caravan en wil je een bijpassend caravan matras kopen? Dan ben je bij Droomidee aan het juiste adres! Wij bieden matrassen in allerlei formaten, zowel in koudschuim als traagschuim. Maar hoe weet je welk caravan matras geschikt is voor jouw caravanvakantie? Lees alle informatie over de aankoop van caravan matrassen in deze blog!

Goedkoop matras geschikt als caravan matras?

Veel mensen kiezen voor polyether matrassen als caravan matras. De reden hiervoor? Het is een goedkoop matras. Maar is een goedkoop matras ook de beste keuze als caravan matras? Wij denken van niet. Als jij de eigenaar bent van een caravan, ben je zeer waarschijnlijk iemand die graag en regelmatig met de caravan op vakantie gaat en hierin heeft geïnvesteerd. Een goedkoop matras dat niet lang meegaat, past wat ons betreft niet bij deze keuze. Goedkope matrassen zoals het polyether matras zijn geschikt voor weinig gebruik en bij langdurig gebruik zullen deze goedkope matrassen eerder vervangen moeten worden. Wil jij investeren in een goed matras dat jaren meegaat en past bij de kwaliteit van jouw caravan? Dan adviseert Droomidee je om een caravan matras op maat van een beter materiaal te kopen, zoals koudschuim.

Caravan matras: een koudschuim matras

Een goed caravan matras nodig? Dan raden wij van Droomidee je een koudschuim matras aan! Koudschuim matrassen zijn ideaal voor gebruik in de caravan of bijvoorbeeld op de boot. Koudschuim matrassen ademen goed en zorgen voor de allerbeste vochtregulatie. Hierdoor kan een koudschuim matras voor in de caravan goed tegen zweet tijdens het slapen en is dus stukken hygiënischer. Onderhoud je koudschuim matras goed in de caravan en je zult er jaren van kunnen genieten!

Voordelen van koudschuim matras

We zetten de voordelen van een koudschuim matras als caravan matras voor je op een rijtje! Een koudschuim matras voor in de caravan is:

 • Vochtregulerend
 • Ademend
 • Hygiënisch
 • Van lange levensduur

Onderhoud koudschuim matras

Hoe zorg je dat jouw koudschuim matras lang meegaat met alle caravanvakanties? Zorg voor een goed onderhoud. Hier een aantal tips:

 1. Zorg dat je je caravan matras met regelmaat omkeert. Zowel het hoofd- en voeteinde, als de boven- en onderkant. Zo creëer je geen ligkuil en gaat je matras langer mee.
 2. Maak je bed altijd op en vouw de dekens naar het voeteneinde zodat je caravan matras kan ademen en drogen.
 3. Zorg dat je je matras met het verschonen ook af en toe stofzuigt. Zo neem je vuil, huisstofmijt en stofjes gemakkelijk op.

Caravan matrassen op maat

Waarom is een caravan matras kopen soms lastiger dan een normaal matras kopen voor thuis? De maat! Caravan matrassen hebben vaak een specifieke maat, waardoor je niet altijd gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. In dat geval is het ideaal als je met gemak een matras op maat kunnen laten maken. Bij Droomidee kan dat! Geef ons gemakkelijk jouw specifieke maten door via het contactformulier op de pagina ¨Matras op maat¨ en wij doen de rest! Vind je het prettig om hier persoonlijk contact over te hebben? Ook dat is geen probleem, neem dan gerust contact met ons op.

Met een caravan matras op maat heb je altijd:

 • Jouw specifieke maat
 • De perfecte vorm
 • Bestelgemak
 • 100 nachten gratis proefslapen

Caravan matras kopen

Ben jij de trotse eigenaar van een mooie caravan? Ga je binnenkort alleen, met je partner of gezin op vakantie? Dan wil je genieten op elk moment van de dag: ook ´s nachts! Wij kunnen je hierbij helpen door een geschikt caravan matras te bieden in de vorm van een caravan koudschuim matras. Zit je maat er niet tussen? Bestel dan met gemak jouw caravan matras op maat. Wij wensen je alvast fijne vakantie en goede nachtrust toe!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie