Ben jij het zat om met jouw voeten buiten het matras te bungelen? Dan ben jij op zoek naar een pocketvering matras van 220 cm! Speciaal voor mensen met lange benen en voeten die niet binnen het matras passen, hebben wij een uitgebreid assortiment aan lange matrassen. Met een lang matras van 220 cm zul jij een stuk comfortabeler slapen: lekker languit zonder opgetrokken benen!

Heb jij al een extra lang bed en extra lang beddengoed? Dan hoort daar vanzelfsprekend een extra lang matras bij! Kies jij voor een matras van 210 cm, of een matras van 220 cm? Voordat je jouw keuze maakt, lees je in deze blog alles over de voordelen van de extra lange matrassen van Droomidee.

Lange leve lange benen: 220 cm matras

Voor lange mensen kan winkelen soms net even wat moeilijker zijn: je broekspijpen zijn te kort, de mouwen van die trui hadden wel wat langer gemogen en je voeten bungelen net uit dat bed van de Zweedse meubelmaker… Standaardmaten zijn niet aan jou besteed! Bij Droomidee is dat geen probleem: wij hebben aan jou gedacht. Wij denken namelijk buiten de standaarden en zorgen we dat iedereen een goed matras kan aanschaffen. Dik, dun, kort, lang… Iedereen verdient een goede nachtrust! Daarom bieden wij speciaal voor lange mensen ons 220 cm matras.

Matrassenspecialist of allround warenhuis?

Met je lange benen heb je voor een goede nachtrust meer nodig dan alleen een matras van 220 cm. Zorg ook voor een bed van 220 cm en beddengoed van 220 cm lang: al deze elementen samen zorgen ervoor dat jij met jouw lengte goed kan slapen.

Misschien vraag je je af: als ik al die spullen nodig heb in dezelfde maat, waarom zou ik die dan niet allemaal bij hetzelfde warenhuis kopen? Omdat een matras van hoge kwaliteit beter bij een echte matrassenspecialist gehaald kan worden. Het is lekker makkelijk om al jouw spullen bij 1 fabrikant te halen, maar de kwaliteit is dan niet gewaarborgd.

Bij Droomidee zijn we gespecialiseerd in matrassen: wij doen niet anders. Hierdoor maken wij voor iedereen het perfecte matras, van hoge kwaliteit. Onze matrassen gaan zeker 10 tot 14 jaar mee en zijn dan ook voorzien van 10 jaar garantie. Bovendien geniet je bij ons van nog meer voordelen, die je bij een groot warenhuis niet hebt. Bij ons kun je bijvoorbeeld 100 dagen proefslapen op jouw nieuwe matras van 220 cm. Is het matras toch niet wat je in gedachten had? Dan stuur je deze kosteloos terug, waarna wij deze duurzaam recyclen. Je kiest vervolgens gewoon een nieuw pocketvering matras van 220 cm, waarna deze gratis bezorgd wordt tot aan jouw voordeur.

Pocketvering matras 220 cm: de voordelen

De service van Droomidee is niet jouw enige voordeel bij aanschaf van een 220 cm matras. Zoals we al zeiden: bij Droomidee krijg je een matras van kwaliteit! Wij leveren dan ook alleen maar 7 zone pocketvering matrassen met koudschuim en/of traagschuim uit onze eigen fabriek.

Voordeel 1: 7 zone pocketvering matras

De 7 zone pocketvering matrassen in 220 cm zijn voorzien van apart verpakte veren: deze bewegen onafhankelijk van elkaar en raken dus niet in elkaar verstrengeld. Zo wordt de druk over het gehele matras goed verdeeld. Bovendien is de vering op 7 plekken (de 7 zones) nog net wat zachter: zo worden de drukpunten in jouw lichaam verlicht en heb je een extra prettige ondersteuning.

Voordeel 2: Koudschuim

Het koudschuim in de 220 cm matrassen zorgt ervoor dat je comfortabel en stabiel ligt. Het koudschuim zorgt er bovendien voor dat jouw matras goed ventileert: zo lig je lekker koel en wordt eventueel vocht afgevoerd.

Voordeel 3: Traagschuim

Wanneer jij kiest voor een 220 cm matras met traagschuim heb jij een matras met extra voordelen. De traagschuimlaag vormt zich naar jouw lichaam, wanneer je hierop ligt. Zo lig je nog stabieler en bovendien ook net wat warmer. Het fijne van dit matras is ook dat je aan de ene kant een koudschuimlaag hebt en aan de andere kant een traagschuimlaag: zo kun je door het jaar heen afwisselen en lig je altijd comfortabel met de passende temperatuur.

Droomidee: webshop voor een pocketvering matras van 220 cm

Iedereen verdient toch een goede nachtrust op een matras van hoge kwaliteit? Daarom heeft Droomidee matrassen voor iedereen! Van matrassen van 190 cm lang tot matrassen van 220 cm lang. Heb jij een specifieke maat nodig? Ook dan zijn wij er voor je met onze op maat gemaakte matrassen.

Neem een kijkje in onze brede assortiment in de webshop! Heb jij jouw ideale matras gevonden? Laat het ons weten in een review: wij horen altijd graag van onze klanten!