Ben jij op zoek naar een pocketvering eenpersoonsmatras? Dan is het 90×200 matras een goede keuze voor jou! Dit eenpersoonsmatras heeft een afmeting die veelvoorkomend is bij mensen die op zoek zijn naar een matras voor 1 persoon. Hiermee heb je meer dan genoeg ruimte voor jezelf en neem je niet teveel ruimte in in je slaapkamer!

90×200 matras: welke past bij jou?

Iedere persoon is anders, ieders matrasvoorkeur is anders! Sommigen houden van een goed stevig matras en anderen slapen dan weer uitstekend op memory foam of traagschuim.

Wat past bij jou? Als je een nieuw 90×200 matras zoekt, maar je weet niet precies welke bij je past, is het verstandig om gebruik te maken van onze service 100 dagen proefslapen!

100 dagen proefslapen op een 90×200 matras

Kies een matras, laat hem bezorgen en beslis thuis na het proefslapen of het bij je past. Zo makkelijk kan het zijn!

We zullen het verder toelichten: als jij een matras bij Droomidee besteld, kun je hem voor maar liefst 100 dagen thuis uitproberen. Je hebt sowieso altijd de mogelijkheid om jouw matras binnen 2 weken terug te sturen zonder verzendkosten, maar 2 weken is niet voor iedereen genoeg tijd om erachter te komen of het matras compleet geschikt is. Bij Droomidee snappen we dat helemaal!

Met onze proefslaap-service heb je dus een heel seizoen om je matras uit te proberen en zeker te weten of het helemaal bij je past. Bevalt jouw matras helemaal goed? Dan wensen we je veel slaapplezier de komende jaren! Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit, dat we je 10 jaar garantie geven. Is het toch niet helemaal wat je zocht? Dan stuur je jouw 90×200 matras gewoon terug. Wij recyclen het oude matras en jij zoekt een nieuwe uit!

7-zone Pocketvering matrassen

Ben jij op zoek naar een 90×200 matras, maar weet je niet welk materiaal het beste bij jou past? Bij Droomidee verkopen we alleen maar pocketvering matrassen van hoge kwaliteit, omdat dit volgens ons de beste matrassen zijn (in combinatie met koudschuim en traagschuim).

In deze matrassen zitten de veren een voor een verpakt in zakjes. Hierdoor haken de veren niet in elkaar en maken ze ook geen geluid. Zo blijft de kwaliteit van het matras hoog en kun je er nog jarenlang van genieten. Door de zakjes om de veren ontstaan minder snel kuilen, waardoor ook de slapers die veel draaien in hun slaap nog jaren vooruit kunnen met hun matras.

Wij leveren de pocketvering matrassen in 90×200 in koudschuim en eventueel met traagschuim. De open celstructuur van het koudschuim zorgt onder meer dat het matras koel blijft en het traagschuim zorgt dat de drukpunten van het lichaam goed worden verdeeld. Het ligt er maar net aan wat je fijn vindt: sommige mensen zweren bij het comfort van traagschuim, maar sommigen houden het op enkel koudschuim. Kijk op basis van jouw lichaam en persoonlijke slaapstijl wat bij je past!

Wil je graag meer weten over de 7-zone Pocketvering matrassen? Lees dan onze blog ¨7-Zone Pocketveren, hoe werkt het?¨

90×200 matras online bestellen

Een matras online bestellen is helemaal niet meer zo gek anno 2020. We bestellen steeds meer online en juist bij bedrijven met een gedegen service kun je prima online een matras bestellen. Daarom zorgen wij van Droomidee voor een overzichtelijke matrassenwebshop, heldere communicatie, goede bezorgservice en 100 dagen proefslapen. Zo geniet je van de voordelen van online en offline!

Heb je vragen over onze service of onze 90×200 matrassen? Bekijk de vraag en antwoord-pagina of laat het ons gerust weten door contact op te nemen en wie weet slaap jij binnenkort op een Droomidee-matras!