Heb je een nieuw matras nodig en zit je krap bij kas? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een goedkoop matras. Als jij jouw nieuwe goedkope matras online wilt kopen, heb je eerst wat onderzoek te verrichten! Een goedkoop matras vinden is namelijk één ding, maar je wilt natuurlijk ook dat deze van goede kwaliteit is.

Wanneer je een goedkoop matras zoekt, moet je oppassen dat je geen matras aanschaft van lage kwaliteit. Op de lange termijn is goedkoop duurkoop, en dat geldt zeker voor matrassen. Wanneer jij een goedkoop matras aanschaft, maar je moet enkele jaren alweer een nieuwe kopen, hoe goedkoop was dat matras dan werkelijk? Het is dus slim om prijs en kwaliteit goed te vergelijken en in het achterhoofd te houden dat een matras van goede kwaliteit wel 14 jaar mee kan gaan!

Hoe kun je het beste online prijs en kwaliteit te vergelijken? Droomidee probeert je in deze blog een beetje te helpen door je precies uit te leggen hoe de prijs-kwaliteit verhouding bij onze matrassen webshop in elkaar steekt. Hopelijk vind jij zo een goedkoop matras binnen jouw budget van hoge kwaliteit!

De prijs-kwaliteitsverhouding van Droomidee

Wij zullen hier niet gaan verkondigen dat wij de allergoedkoopste matrassen verkopen. Dat is namelijk niet waar. Wat wij wel willen verkondigen, is dat wij onze klanten altijd een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

Met een reguliere maat voor eenpersoonsmatrassen kom je bij ons rond de 200 euro uit en met een reguliere maat voor tweepersoonsmatrassen rond de 300 euro. Is dat een goedkoop matras? Nee. Is dat een prachtige prijs voor een matras van hoge kwaliteit? Ja.

Onze matrassen zijn van hoge kwaliteit en gaan bij goed onderhoud al 14 jaar mee. Reken maar uit: dat is minder dan 25 euro per jaar. Daar kan een goedkoop matras van lage kwaliteit zeker niet tegenop!

Goedkoop matras van hoge kwaliteit

Een goedkoop matras van hoge kwaliteit, kan dat? Met het rekensommetje dat we hiervoor maakten, vinden wij dat Droomidee bewijst dat het kan. Het is natuurlijk wel een investering voor de lange termijn, maar wij denken dat een goed nachtrust van 14 jaar het zeker waard is.

Wat maakt het dat onze matrassen van hoge kwaliteit zijn en zo lang meegaan? Dat komt doordat wij alleen maar pocketvering matrassen in ons assortiment aanbieden.

Pocketveringmatras voor elk budget

Droomidee biedt een uitgebreide collectie van pocketvering matrassen aan. Ben je op zoek naar een eenpersoonsmatras, een twijfelaar of een kingsize matras? Geen probleem! Wij bieden allerlei soorten en maten aan. Kies bijvoorbeeld een matras met traagschuim, koudschuim of een combinatie van beide materialen. Bij ons kan het allemaal!

Hoe simpeler jij de samenstelling van jouw matras houdt, hoe goedkoper de prijs van jouw matras zal uitvallen. Een goedkoop matras van Droomidee is ook zonder deze extra materialen, zoals traagschuim, van uitstekende kwaliteit. Je levert er dus niks op in!

Voor het gemak hebben we alle meest budgetvriendelijke matrassen in elke maat hieronder voor je op een rijtje gezet:

Goedkoop matras van Droomidee

Onze tip bij de zoektocht naar een goedkoop matras: denk aan de lange termijn. Op de lange termijn kan een goedkoop matras van lage kwaliteit een stuk duurder uitvallen dan een matras van hoge kwaliteit. Neem een kijkje voor een pocketveringmatras binnen jouw budget in ons assortiment.

Wist je dat je bij Droomidee ook diverse gratis services zijn inbegrepen bij jouw matras? Zo ontvang je 10 jaar garantie, 100 dagen proefslapen en wordt jouw nieuwe matras bij jou thuis bezorgd. Heb je hier vragen over? Geen probleem! Neem een kijkje op de website of neem contact op met de klantenservice van Droomidee.