Heb jij last van fysieke klachten? Dan is een medisch matras misschien een oplossing voor jou! Laat je vooral niet afschrikken door de term: ¨medisch¨ matras kan klinken als iets voor mensen met alleen maar zeer ernstige klachten. Maar dat is niet zo! Ook als je lichte klachten ervaart door de dag heen, die ervoor zorgen dat je je niet optimaal voelt, kun je baat hebben bij een medisch matras.

Een medisch matras is bijvoorbeeld ideaal voor mensen met klachten aan de nek, rug of heupen. Wil je hier meer over weten en ben je benieuwd wat de voordelen zijn van een medisch matras? Lees dan onze blog!

Wil je graag zelf jouw ideale matras samenstellen? Dat kan! In onze matrassenwebshop met configurator stel je jouw matras geheel naar wens samen.

Medische matrassen verhogen het comfort

Eigenschap nummer 1 van een medisch matras is dat het het comfort verhoogd. Hoe? Door de drukverlaging en de juiste ondersteuning te bieden op belangrijke drukpunten van het lichaam. Onze medische matrassen zijn namelijk stevige 7 zone pocketvering matrassen en maken dit mogelijk.

Daarnaast wordt het comfort verhoogd doordat deze matrassen zorgen voor een goede ventilatie. Dit betekent dat het matras het hele jaar door de juiste warmte en koelte biedt en de gezondheid ten goede komt. In de zomermaanden ben je voldoende gekoeld en in de wintermaanden lig je lekker warm!

Waar moet je opletten je?

Ben jij iemand die wel behoefte heeft aan een beetje extra ondersteuning en rug- en nekklachten zoveel mogelijk wilt tegengaan? Dan kun je zeker overwegen om een medisch matras te kopen. Maar, als je dit gaat doen, let dan op een aantal punten:

  • Biedt het matras voldoende ondersteuning? Bijvoorbeeld in de vorm van een stevig 7 zone pocketvering matras.
  • Zorgt het matras voor voldoende ventilatie? Een matras met koudschuim kan dit bieden.
  • Heeft het matras anti-allergische eigenschappen? Dit bevordert de gezondheid.

De medische matrassen van Droomidee voldoen aan al deze eigenschappen, waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar een ideale match. De medische matrassen in ons online assortiment bieden de juiste ondersteuning, hebben anti-allergische eigenschappen en geven dankzij de combinatie met koudschuim voldoende ventilatie. Met een medisch matras van Droomidee heb je verminderde last van jouw medische klachten en val je ´s avonds heerlijk in slaap en ontwaak je weer fris.

Medische matrassen van Droomidee

Benieuwd naar de precieze eigenschappen van onze medische matrassen? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Eigenschappen van onze 7 zone pocketvering medische matrassen:

  • Kern van 7 comfort zones met 350 pocketveren per vierkante meter
  • Thermisch geharde pocketveren: tonvormig en individueel verpakt
  • De pocketveren bewegen afzonderlijk van elkaar
  • Eén zijde van het matras heeft een afdeklaag van 4 cm traagschuim
  • Eén zijde van het matras heeft een afdeklaag van 4 cm koudschuim
  • Hoes: anti-allergisch, afritsbaar en wasbaar
  • Totale matrasdikte: 22 cm

Medisch matras online bestellen

Bestel jouw nieuwe medische matras direct en gemakkelijk online. Plaats je bestelling in de webshop en wij gaan voor je mee aan de slag. Al binnen drie dagen kun je jouw nieuwe matras voor de deur in ontvangst nemen. Zo haal jij goedkoop een medisch matras in huis en hoef je er niet eens zelf de deur voor uit.

Wanneer je een medisch matras online besteld bij Droomidee geniet je sowieso al van vele voordelen. Zo bieden wij 10 jaar garantie, haal je een duurzaam geproduceerd matras in huis en kun je 100 dagen proefslapen. Heb jij verdere vragen over de voordelen van een medisch matras? Stel ze gerust! Neem contact op met onze klantenservice en wie weet slaap jij over een paar dagen klachtenvrij op jouw gloednieuwe medische matras.