Wil jij slaapproblemen voorkomen? Dan kun je vanalles doen om jouw nachtrust te bevorderen: op tijd naar bed, je beddengoed goed schoonhouden, ramen open, elektronica uit, etc. Al deze dingen zullen zeker een beetje helpen, maar uiteindelijk begint een goede nachtrust bij de basis: een goed matras. Bij Droomidee zijn we fan van het 7-zone pocketvering matras: wat ons betreft hét matras voor een goede nachtrust!

En waarom wint het 7 zone pocketvering matras het volgens ons van latexmatrassen, luchtmatrassen, waterbedden en futons? Dat lees je in de Droomidee-blog van deze week!

Slaapproblemen voorkomen met een goed pocketvering matras

Slaapproblemen voorkom je met de aanschaf van en 7 zone pocketvering matras. Dankzij de combinatie van materialen, stevigheid en temperatuurregulatie zorgt dit matras voor de juiste stabiliteit, ondersteuning en warmte.

Uiteindelijk kunnen slaapproblemen natuurlijk met vele aspecten te maken hebben. Echter speelt het matras hier wel een grote rol in. Heb jij slaapproblemen door stress of andere psychologische klachten? Of heb jij juist slaapproblemen door fysieke klachten? In beide gevallen zullen deze klachten mogelijk verergeren als je op een slecht matras slaapt: je komt in een vicieuze cirkel terecht, omdat jouw matras niet bijdraagt aan jouw situatie.

Een 7 zone pocketvering matras is dus niet de oplossing voor stress, psychologische klachten of chronische fysieke klachten. Kan een 7 zone pocketvering matras bijdragen aan een goede nachtrust en klachten hierdoor laten verminderen? Dat wel!

Een stevig matras

Het 7 zone pocketvering matras van Droomidee is een stevig matras. Wanneer een matras te zacht of juist te hard is, kan dit gevolgen hebben voor jouw slaaphouding. Door een te hard of te zacht matras kan het lichaam zichzelf corrigeren of gespannen worden, wat van invloed kan zijn op de slaaphouding, het slaappatroon en jouw gemoedstoestand en fysieke gesteldheid in het algemeen.

Een stevig matras, zoals het 7 zone pocketveringmatras, is daarom de beste keuze. Een 7 zone pocketvering matras biedt de juiste steun en zorgt dat het gewicht goed wordt verdeeld en de natuurlijk S-curve van de rug wordt beschermd.

Matras en temperatuur

Niet alleen de stevigheid van het matras, maar ook de temperatuur en celstructuur is van belang. Een matras moet goed kunnen ademen en bovendien een optimale vochtregulatie hebben (bij nachtelijk zweten). Als je een matras hebt zonder deze kwaliteiten en een dichte celstructuur, zul je slecht slapen. Bovendien is het niet echt hygiënisch: als jouw matras niet goed ademt en niet goed het vocht reguleert, kunnen schimmel en meeldauw ontstaan.

Onze 7 zone pocketvering matrassen hebben een open celstructuur en bestaan onder meer uit de materialen koudschuim en traagschuim. Deze materialen zijn stevig, ondersteunend en bovendien ademend en vochtregulerend. Qua temperatuur kiezen de meeste mensen in de zomer voor de koudschuim-zijde en in de winter voor de traagschuim-zijde. Het traagschuim vormt zich naar het lichaam en heeft kwaliteiten die het lichaam meer verwarmen dan koudschuim.

7 zone pocketvering matras online kopen

Wil jij slaapproblemen voorkomen en ben jij op zoek naar het essentiële ingrediënt voor een goede nachtrust? Kies dan voor het 7 zone pocketvering matras! Wij hebben alle maten in huis en leveren gratis tot aan jouw voordeur. Bezoek onze webshop voor ons complete assortiment. Het team van Droomidee wenst je een goede nachtrust!