Zoek je een matras voor jezelf, maar vind je een tweepersoonsmatras iets te veel van het goede? Wil jij een eenpersoonsmatras, maar vind je die al gauw wat te smal? Slaap jij alleen en wil je alle ruimte? Voor al dit soort situaties hebben wij dé oplossing!

Ben jij al bekend met de twijfelaar? Dit is een matras dat net even wat groter is dan een regulier eenpersoonsmatras en smaller dan een tweepersoonsmatras. Ideaal!

Een twijfelaar matras van Droomidee

Bij Droomidee bieden we een assortiment van matrassen in diverse afmetingen. Ben jij op zoek naar een twijfelaar? Dan ben jij op zoek naar een matras van 120 x 200 cm of een matras van 140 x 200 cm. De breedte van een twijfelaar matras zit dan ook tussen een één- en tweepersoons matras in.

De juiste maat heb je zo bij Droomidee gevonden. Nu is het nog de vraag wat voor soort 7 zone pocketvering matras je zoekt! Hier vind je een aantal populaire twijfelaar matrassen in 120 x 200 cm of  140 x 200 cm:

Droomidee twijfelaar matrassen 120 x 200 cm

Droomidee twijfelaar matrassen 140 x 200 cm

Voor wie is een twijfelaar geschikt?

Een twijfelaar matras kan ideaal zijn voor verschillende mensen in diverse situaties. Heb je een kleine slaapkamer of weinig ruimte voor een tweepersoonsbed en wil je toch ruim kunnen slapen? Dan biedt een twijfelaar matras uitkomst! Slapen jullie met zijn tweeën maar hebben jullie geen behoefte aan extra ruimte en kruipen jullie graag dicht tegen elkaar aan? Ook dan is een twijfelaar van 140 x 200 cm een oplossing.

Onderhoud van een 140 x 200 matras

Het onderhouden van 120 x 200 cm of 140 x 200 cm matras is niet anders dan bij andere matrassen. Zorg dat je het matras met regelmaat keert en draait, bijvoorbeeld 4 keer per jaar. Zo ontstaat er geen kuilvorming en houd je het matras in goede shape. Het voordeel van een twijfelaar is dat het omdraaien een stuk gemakkelijker gaat dan bij een breed tweepersoonsmatras!

Twijfelaar pocketvering matras met of zonder traagschuim

Je bent uit over de afmeting, maar dan is het nog de vraag wat voor soort matras je kiest. Bij de maten 120 x 200 cm matras en 140 x 200 cm matras heb je de keuze uit een 7 zone pocketvering matras of een 7 zone pocketvering matras met traagschuim.

Wat is traagschuim? Traagschuim vermindert de drukpunten en reageert op temperatuur. Het verminderen van de drukpunten zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor je minder draait tijdens het slapen en de nachtrust verbetert. Traagschuim wordt zachter door lichaamswarmte en vormt zich hierdoor precies naar het lichaam.

Online twijfelaar matras kopen

Bij Droomidee bestel je met het grootste gemak een matras online. Ben je op zoek naar een twijfelaar, eenpersoonsmatras of tweepersoonsmatras? In het assortiment van Droomidee vind je het 7 zone pocketvering matras (met of zonder traagschuim) dat bij je past! Neem snel een kijkje in onze uitgebreide matrassenwebshop en maak je keuze!

De online configurator van Droomidee helpt je gemakkelijk de juiste keuze te maken en met onze 100 dagen proefslapen heb je nog even de tijd om na te denken of je echt de juiste keuze hebt gemaakt… Voor de twijfelaars onder ons!