Matras kopen: hoe werkt dat online?

matras kopen online

Jij wilt een nieuw matras kopen, maar dan online. Hoe werkt dat? Het lijkt in het eerste opzicht misschien niet zo handig, want hoe kun je het matras dan testen en hoe weet je dat jij een matras koopt van kwaliteit? Bij Droomidee hebben we het antwoord op deze vragen en zorgen we dat het je aan niets ontbreekt. Wij brengen de gemakken van een matras kopen in real life en online samen!

Matras kopen: hoe test je online de kwaliteit?

Een matras kopen in een fysieke winkel zou een groot voordeel kunnen hebben. Zo kun je in een fysieke winkel namelijk zelf direct jouw matras testen, voorafgaand aan het kopen. Klopt, in een online matrassenwinkel kan dit nu eenmaal niet. Echter hebben wij hier bij Droomidee natuurlijk over nagedacht: hoe kunnen wij ervoor zorgen dat je, ondanks dat je niet direct op het matras kunt liggen, toch een garantie op kwaliteit hebt? Simpel! Wij zorgen dat al onze matrassen van hoge kwaliteit zijn en laten je kiezen tussen twee materialen: koudschuim of traagschuim.

Door ervoor te zorgen dat al onze matrassen van de hoogste kwaliteit zijn en dat je hierin niet teveel keuzestress krijgt, wordt het online kopen je lekker gemakkelijk gemaakt. Matras kopen ingewikkeld? Niet bij Droomidee.

Voordelen van online matras kopen: snel besteld en bezorgd!

Bij Droomidee heb je niet de lasten, wel de lusten! Wij zorgen ervoor dat jij altijd van kwaliteit geniet: wij hebben dit al voor je getest, dat hoef je dus niet zelf te doen. Een ander voordeel van een matras kopen in onze online winkel, is dat het bestelproces supergemakkelijk gaat en het matras snel bij jou thuis wordt bezorgd.

Het kopen gaat al met een paar klikken. Je maakt jouw keuze door gebruik te maken van onze productconfigurator: in een paar klikken heb je het ideale matras gevonden in jouw formaat en met de geschikte materialen (traagschuim en/of koudschuim). He kopen doe je vervolgens door jouw gegevens achter te laten en online te betalen, bijvoorbeeld door middel van iDeal of een van de andere betaalmethoden. Jouw nieuwe matras wordt vervolgens door onze partner XXL Pakket bij jou aan huis bezorgd. Geen gedoe met een groot matras in de auto dus!

100 dagen proefslapen

Een matras van Droomidee is van een hoge kwaliteit. Is het matras toch niet helemaal wat jij zocht en heb je bijvoorbeeld het verkeerde formaat of materiaal gekozen? Dat is geen probleem! Bij Droomidee maak je namelijk automatisch gebruik van de service 100 dagen proefslapen.

De service 100 dagen proefslapen betekent dat jij na het matras kopen maar liefst 100 dagen hebt om deze uit te proberen. Slechts 97% van onze klanten maakt uiteindelijk gebruik van deze service, waardoor wij deze altijd kosteloos kunnen aanbieden. Wanneer je jouw matras toch binnen 100 dagen wil retourneren, zorgen wij er altijd voor dat jouw geretourneerde matras wordt gerecycled. Dat is wel zo duurzaam!

Matras kopen: makkelijk online bij Droomidee

Een matras kopen in een online winkel? Bij Droomidee zul je de fysieke winkel zeker niet missen! Geniet van alle voordelen van een online matrassenspecialist en bestel jouw gloednieuwe matras van hoge kwaliteit bij Droomidee!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie