Matras kopen? Overweeg een drukverlagend matras

matras kopen

Is een drukverlagend matras de oplossing voor jouw fysieke klachten? Misschien wel! Wanneer jij fysieke klachten ervaart in de nek, schouders, rug of heupen kan dit namelijk met jouw matras te maken hebben. Natuurlijk ga je met jouw klachten eerst even langs bij een specialist om uit te zoeken of het echt aan jouw nachtrust, matras of slaaphouding ligt. Is dit het geval? Dan kun je een drukverlagend matras kopen!

Bij Droomidee verkopen we drukverlagende matrassen in de vorm van 7 zone pocketveringmatrassen. In deze blog zullen we je precies uitleggen waarom dit een drukverlagend matras is, en geven we diverse opties in drukverlagende matrassen die misschien wel een oplossing zijn voor jou!

Drukverlagend matras kopen = 7 zone pocketvering matras kopen

Komt dat even goed uit: alle matrassen in het Droomidee-assortiment zijn drukverlagend! Hoe kan dat? Dat komt doordat wij uitsluitend 7 zone pocketveringmatrassen verkopen. Deze matrassen hebben een drukverlagende eigenschap, dankzij de vering.

Bij een drukverlagend matras, verwacht je een stevige vering, die wat dikker is op de drukpunten bij de schouders, rug en heupen. Dit is precies wat onze matrassen doen: de vering is apart verpakt (in pockets). Hierdoor bewegen de veren onafhankelijk van elkaar, raken niet verstrikt en geven zo een blijvende stevige vering. In 7 zones is de vering iets dikker, waardoor er bij de schouders, rug en heupen iets meer ondersteuning wordt gegeven. Onze matrassen zijn dus zeker voorzien van drukverlagende eigenschappen!

7 zone pocketvering matras met koudschuim en/of traagschuim

Het 7 zone pocketvering is niet alleen maar een drukverlagend matras! Dankzij de materialen die we gebruiken op de buitenste lagen (aan de bovenkant en onderkant), geniet je met onze matrassen van nog veel meer goede eigenschappen. De laag koudschuim zorgt bijvoorbeeld voor extra stabiliteit en een optimale ventilatie.

Al onze matrassen zijn voorzien van zo´n laag koudschuim, maar je kunt eventueel ook kiezen voor een extra laag traagschuim: zo heb je een matras met twee soorten schuimlagen. Het traagschuim wordt ook wel ¨memory foam¨ of ¨NASA-schuim¨ genoemd. Dit zorgt ervoor dat je extra comfortabel ligt! Het traagschuim vormt zich namelijk naar jouw lichaam: dit ligt heel stabiel en bovendien lekker warm.

Deze matrassen komen in verschillende soorten en diverse maten. Droomidee heeft matrassen van maat 80 x 200 cm en 90 x 200 cm tot 160 x 200 cm en 180 x 200 cm. Zoek jij een drukverlagend matras in extra lange maat? Dan kies jij voor lengtemaat 210 cm of lengtemaat 220 cm. Wil je liever een matras in specifieke maatvoering laten maken? Kies dan voor een matras op maat.

Drukverlagend matras kopen in matrassenwebshop

Een drukverlagend matras brengt dus vele voordelen met zich mee! Je wordt perfect ondersteund en geniet bovendien van een optimale ventilatie en een stevigheid die jarenlang in stand blijft.

Maar er zijn nog meer voordelen! Wanneer jij een drukverlagend matras online koopt bij Droomidee, geniet jij van de voordelen van onze matrassenwebshop! Zo maak je gratis gebruik van allerlei mooie extraatjes, zoals 100 dagen proefslapen, 10 jaar garantie, gratis bezorging, een duurzame retourservice en een vriendelijke klantenservice. Dus waar wacht je op? Een drukverlagend matras kopen, doe je in de online shop van Droomidee!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie