Heb jij een bed op maat laten maken? Dan wil je daar vast een matras op maat bij hebben! Een bed op maat laat je maken wanneer jij specifieke wensen hebt: misschien wil je een uniek formaat, heb je een hoger of lager bed nodig, een speciale bedbodem of zoek je gewoon een speciaal ontwerp!

Wat de reden ook is dat jij een bed op maat hebt laten maken, daar heb je natuurlijk ook een matras bij nodig! Vaak is het lastig een matras te vinden voor jouw bed op maat. Bij Droomidee vinden we dat iedereen een passend matras verdient. Daarom bieden wij jou een matras op maat!

Wanneer heb jij een maatwerk bed nodig?

Jij slaapt maar liefst een derde van je hele leven! Een optimale nachtrust is dus echt onmisbaar. Veel mensen hebben hierbij voldoende aan een bed uit de bekende warenhuizen, maar voor sommige mensen ligt dit net even anders. Een bed op maat met een matras op maat is geen overbodige luxe en biedt een uitkomst voor mensen die net iets meer nodig hebben dan dat standaardbed.

Bij een bed op maat kunnen de behoeften van mensen uiteenlopen: formaat, hoogte, bedbodem, verstelbaarheid, kleur, design… Het is maar net waar jouw behoeften liggen en wat jij voor ogen hebt! Als jij een bed op maat hebt laten maken, ben je er misschien nog niet. Je hebt bij jouw bed waarschijnlijk ook een matras op maat nodig.

Matras in specifiek formaat

Wanneer jij op zoek bent naar een matras voor jouw bed op maat, heb jij waarschijnlijk niet zoveel aan de standaardmaten.

Wat zijn onze standaardmaten?

Daarnaast hebben we ook standaard breedtematen met afwijkende lengtematen, zoals 190 cm, 210 cm en 220 cm. Wanneer jij een specifiek formaat nodig hebt dat hierbuiten valt, kun je er gemakkelijk een op maat bestellen.

Hoe bestel je een matras op maat?

Bij Droomidee hebben we voor matrassen op maat een speciale pagina op onze website ingericht: Matras op maat. Op deze pagina vind je een simpele configurator waarmee je ons op gemakkelijke wijze de specifieke maten van jouw nieuwe matras doorgeeft. Daarnaast kun je hier aangeven of je graag een matras met koudschuim en/of traagschuim wilt. Heb je nog een specifieke wens? Ook dat kun je hier doorgeven.

Heb je het formulier helemaal ingevuld? Dan kun je deze versturen en nemen wij het in behandeling. Mochten wij nog een vraag hebben of extra informatie nodig hebben, dan nemen we contact met je op. Verder word je op de hoogte gehouden van de bezorging via e-mail en op de dag van bezorging via een sms.

Matras op maat bestellen bij Droomidee

Wil jij een matras op maat online bestellen? Dan kun je bij Droomidee terecht. Geef jouw maten aan ons door via de gemakkelijke op maat-configuratie en wij doen de rest.

Heb je een vraag die je ons toch liever via de telefoon stelt? Dat is geen probleem! Neem dan gerust contact op met het team van Droomidee.