Ga jij een nieuw matras kopen? Dan wil jij natuurlijk matrassen testen! Door een matras te testen en te vergelijken, weet je zeker dat jij het matras van jouw dromen in huis haalt.

Bij een fysieke matrassenwinkel werkt het matrassen testen duidelijk: je gaat erop liggen en voelt aan of het is wat je zoekt. Ligt het te hard? Ligt het te zacht? Dan test je gewoon een ander matras!

Maar hoe werkt dit bij de webshop van een online matrassenwinkel? Dat gaat natuurlijk een beetje anders, omdat het geen fysieke winkel is, maar matrassen testen kan hier alsnog. Hoe dan? Wij vertellen je alles over matrassen testen in deze Droomidee-blog!

Matrassen testen: 100 dagen proefslapen

Matrassen testen kan in de matrassen webshop van Droomidee door gebruik te maken van onze service 100 dagen proefslapen. Dit hoef je niet aan te vragen en hier hoef je niet extra voor te betalen: deze test-service is voor iedereen die een Droomidee-matras heeft gekocht!

100 dagen proefslapen: hoe werkt het?

Bij Droomidee vinden we dat matrassen testen een service is, waar iedereen recht op heeft! Vooral met een online matrassen webshop is het handig om gebruik te kunnen maken van een service waarbij jij jouw matras thuis kunt testen, want je kunt deze nu eenmaal niet in een fysieke winkel uitproberen. Door middel van 100 dagen proefslapen, doen wij ons best onze klanten van alle gemakken te voorzien.

Hoe werkt het 100 dagen proefslapen precies? Door middel van de handige configurator in onze webshop kom je uit bij jouw ideale matras, zoals een extra dik 7 zone pocketvering matras met traagschuimlaag en koudschuimlaag. Deze kies je in het formaat naar jouw keuze, van 90×200 cm tot 180×200 cm. Heb je jouw keuze gemaakt en het ideale matras besteld? Dan krijg je hem zo snel mogelijk thuisgestuurd en kan het 100 dagen proefslapen beginnen. Dit betekent dat jij 100 dagen de tijd krijgt om het matrassen testen bij jou thuis uit te voeren. Merk jij dat je binnen deze 100 dagen toch niet helemaal tevreden bent over jouw keuze? Dan kun je jouw matras retourneren en kies je een nieuw 7 zone pocketvering matras (met of zonder traagschuim) dat beter bij jou past.

Is matrassen testen wel duurzaam?

Matrassen testen, retourneren en vervolgens een nieuw matras thuisgestuurd krijgen: is dat wel zo duurzaam? Bij Droomidee zorgen we dat het matrassen testen zo duurzaam mogelijk verloopt, door de geteste matrassen altijd te recyclen. Zo gaat jouw geretourneerde pocketvering matras uit de periode proefslapen niet zomaar verloren en hoeft een nieuw matras niet altijd uit compleet nieuwe materialen te worden vervaardigd.

Daarbij is het ook zo dat al onze klanten genieten van de service 100 dagen proefslapen, maar lang niet iedereen hier gebruik van maakt. 97 procent van al onze klanten is altijd direct tevreden over het matras, dus slechts 3 procent retourneert het matras. Doordat zo weinig mensen hier gebruik van maken, is het voor ons gemakkelijk om deze service in stand te kunnen houden.

Matras online bestellen en thuis testen

Bestel jouw nieuwe 7 zone pocketvering matras online bij Droomidee en test hem thuis uit! Matrassen testen was nog nooit zo gemakkelijk. Wil je meer weten over 100 dagen proefslapen, retourneren, duurzaamheid, garantie of iets anders? Neem dan een kijkje bij de uitgebreide informatie online of neem contact met ons op. Veel plezier met matrassen testen!