Medisch matras kopen bij fysieke klachten

medisch matras

Wist je dat jouw matras een rol kan spelen bij fysieke klachten en het voorkomen hiervan? Wanneer jij slaapt op een medisch matras heb je de kans dat jouw klachten afnemen. Benieuwd wat een medisch matras precies is, wat het voor je doet en wat voor typen er zijn? Wij vertellen je er alles over in deze Droomidee-blog!

Bij Droomidee verzorgen we een uitgebreid assortiment aan medische en orthopedische matrassen. Zoek jij een medisch matras, maar wil je deze op maat laten maken? Dat kan ook! Bij Droomidee bieden we allerlei mogelijkheden die bijdragen aan jouw goede nachtrust.

Wat is een medisch matras?

Een medisch matras zorgt ervoor dat jouw lichaam tijdens het slapen optimaal wordt ondersteund. Bij Droomidee zijn al onze medische matrassen dan ook 7 zone pocketvering matrassen.

De 7 zones van dit matras zorgen ervoor dat jij, precies op de plekken in het lichaam die het nodig hebben, dat beetje extra steun en vering krijgt. Welke plekken zijn dit? De nek, schouders, rug en heupen. Dankzij de optimale ondersteuning zul je ´s nachts beter slapen en overdag beter functioneren, doordat jouw fysieke klachten worden voorkomen of verminderd.

De medische matrassen bieden niet alleen een ondersteuning van de 7 zones, maar bovendien de ondersteuning van pocketvering in combinatie met koudschuim en eventueel traagschuim. Pocketvering betekent dat de veren onafhankelijk van elkaar zijn verpakt, waardoor zij niet in elkaar verstrengeld raken en optimaal blijven veren. Het koudschuim geeft je een stevige ondersteuning, goede ventilatie en koelte. Een medisch matras met een laag traagschuim vormt zich naar jouw lichaam en geeft extra warmte.

Medisch matras of gewoon matras?

Hoe weet je of jij een gewoon matras of een medisch matras nodig hebt? Een ¨medisch¨ of ¨orthopedisch¨ matras klinkt misschien wat ernstig, maar eigenlijk is het zeer geschikt voor heel veel mensen. Het hebben van fysieke klachten is namelijk niet per se een voorwaarde voor het aanschaffen van een medisch matras: je kunt er juist fysieke klachten mee voorkomen en bovendien heerlijk en optimaal slapen.

Een medisch matras komt dan ook met vele voordelen in vergelijking met een ¨gewoon matras¨. Onze medische matrassen zijn extra stevig, bieden een optimale ondersteuning en zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heb je niet alleen allerlei voordelen als het gaat om een optimale slaap en het fysieke welbevinden: dit matras gaat bovendien veel langer mee dan een gewoon matras! Kuilvorming wordt voorkomen, waardoor je wel tot 14 jaar met dit matras kunt doen. Op de lange termijn is het dus zeer voordelig! Daarbij geniet je bij Droomidee ook nog eens van 10 jaar garantie op al onze matrassen.

Online matras bestellen bij Droomidee

Of je nu op zoek bent naar een medisch matras, matras op maat, NASA-schuim matras of 7 zone pocketvering matras… Droomidee heeft het in huis! Wij leveren matrassen van de beste kwaliteit en doen ons best onze klanten tevens van de beste service te voorzien. Deze service bestaat onder meer uit: 100 dagen proefslapen, 10 jaar garantie en gratis bezorging.

Heb jij een specifieke vraag over onze medische matrassen? Neem dan een kijkje op onze website en vind alle nodige informatie over medische matrassen. Wil je liever direct met iemand spreken? Neem dan gerust contact op met Droomidee. Wij staan klaar om jouw matras-vragen te beantwoorden en helpen je graag aan een goede nachtrust.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie