Ga jij een matras online kopen? Kies dan voor de matrassenwinkel die 100 dagen proefslapen aanbiedt! Dit zeggen we zeker niet alleen om onszelf in the picture te zetten, maar vooral om jou de beste ervaring te geven! Online een matras kopen is namelijk een ervaring die hem niet alleen in de aanschaf zit: wat ons betreft is een matras kopen een ervaring die bij de aanschaf begint, maar pas na meerdere dagen succesvol is voltooid. Gelukkig is 100 dagen proefslapen steeds gangbaarder voor online matrassenwinkels, maar helaas nog lang niet overal.

In deze blog vertellen we je meer over het belang van 100 dagen proefslapen en de voordelen van 100 dagen proefslapen bij Droomidee!

Online matras kopen? Kies altijd voor 100 dagen proefslapen

Online een matras kopen gaat net even anders dan in een fysieke winkel. Het kan erg lastig zijn om online een matras te vinden die precies aan jouw wensen voldoet. Bij Droomidee hebben we ons best gedaan dit zo makkelijk mogelijk te maken.

Door middel van de configurator in onze matrassenwebshop kun je gemakkelijk jouw voorkeuren aangeven, waarna je zo bij het ideale matras uitkomt! Zoek je een traagschuim matras? Check. Een matras van 210 cm lang? Check. Een matras van 180 cm breed? Check. Vink de juiste hokjes aan en wij brengen je bij de beste optie voor jou!

Dit gaat zo gemakkelijk, dat je de fysieke winkel nauwelijks zult missen. Maar als online winkel hebben we een nadeel ten opzichte van de offline winkel, waar wij ons heel bewust van zijn: je kunt niet direct op het matras liggen en het voelen. Juist omdat we ons hiervan bewust zijn en we onze klanten de full experience willen geven, bieden wij de garantie van 100 dagen proefslapen. Zo krijg je de mogelijkheid het matras thuis te testen en te ontdekken of het de beste keuze voor jou is. Is het matras toch niet helemaal wat jij zocht? Dan stuur je het kosteloos terug!

Waarom 100 dagen?

Om erachter te kunnen komen of een matras echt iets voor jou is, heb je meer dan wat enkele nachten nodig. Je moet goed kunnen ervaren hoe je ligt, hoe je slaapt en ook hoe je je de volgende dag voelt. Hier gaat nu eenmaal wat tijd overheen, voordat je een goed oordeel kunt vellen. Doordat Droomidee 100 dagen proefslapen aanbiedt, weten wij altijd zeker dat onze klanten (uiteindelijk) de juiste keuze maken.

100 dagen proefslapen bij Droomidee

Wat houdt 100 dagen proefslapen bij Droomidee precies in?

  • Gratis bezorging

Jouw matras wordt gratis bezorgd. Kies de bezorgdatum en wij doen de rest.

  • Altijd een nieuw matras

Wanneer jij besluit jouw matras na 100 dagen proefslapen te retourneren, zorgen wij er altijd voor dat dit matras wordt gerecycled. Deze worden dus niet hergebruikt, en onze klanten ontvangen altijd een ongebruikt nieuw matras.

  • Gratis retour en ophalen

Wil je jouw matras retourneren? Vul het retourformulier en de gewenste ophaaldag in en wij komen jouw matras gratis ophalen. Daarnaast kun je kiezen voor een nieuwe matras, of betalen wij het volledige aankoopbedrag aan je terug. Je bent dus niet verplicht om het te ruilen en wij geven geen cadeaubonnen.

  • Kosteloze service
    100 dagen proefslapen is een kosteloze service. Jouw matras wordt gratis bezorgd en indien het matras niet bevalt: gratis opgehaald, met een teruggave van het volledige aankoopbedrag.

Matras kopen en uitproberen bij Droomidee

Wil jij gebruik maken van de service 100 dagen proefslapen van Droomidee? Deze service is altijd inbegrepen bij de bestelling van jouw nieuwe pocketvering matras.

Wil je meer weten over deze service of heb je een specifieke vraag? Laat het ons weten en neem contact op met het team van Droomidee. Fan van onze klantgerichte service en matrassen? Laat een review achter of volg ons op Instagram.