Een pocketvering matras in 90 x 200 cm is de meest verkochte maat voor een eenpersoonsmatras. Daarnaast wordt deze maat ook vaak door stellen besteld, want misschien wil jij wat zachter liggen en je partner juist wat harder. Dan bestel je een koudschuimmatras van 90 x 200 cm en een traagschuimmatras van 90 x 200 cm en plaats je deze naast elkaar. Het formaat matras biedt dus vele mogelijkheden!

Benieuwd welke soorten van het 90 x 200 cm matras wij bij Droomidee in ons assortiment hebben en welke het beste bij jou past? We gaan er dieper op in in deze blog!

7 zone Pocketveringmatras 90 x 200 cm

Alle 90 x 200 cm matrassen van Droomidee zijn 7 zone pocketvering matrassen. Een pocketvering matras heeft vele springveren in het matras die los van elkaar bewegen. Zo krijg je een optimale vering, die perfect op jouw lichaam reageert. Op 7 zones veert het matras net iets meer en is het iets zachter. Hierdoor worden jouw schouders, rug en heupen beter ondersteund tijdens jouw nachtrust.

In ons assortiment 90 x 200 cm matrassen vind je diverse varianten. Zo hebben wij een koudschuimmatras van 18 cm dik, een koudschuimmatras van 22 cm dik en een koudschuimmatras met een laag traagschuim van 22 cm dik.

Matras met traagschuim en/of koudschuim

In ons assortiment vind je 3 soorten pocketveringmatrassen in de maat 90 x 200 cm:

  1. 7 Zone Pocketvering Matras 90 x 200 cm, 18 cm dik

Dikte: Dit matras is 18 cm dik.
Materiaal: De koudschuimlaag zorgt voor extra comfort en is 2 cm dik.

Stevigheid: Een stevig matras, geschikt voor mensen tot 80 kg.

  1. 7 Zone Pocketvering Matras 90 x 200 cm, 22 cm dik

Dikte: Dit matras is 22 cm dik.
Materiaal: De koudschuimlaag is extra dik op dit matras, namelijk 4 cm.

Stevigheid: Een medium tot stevig matras, geschikt voor mensen tot 100 kg.

  1. 7 Zone Pocketvering Matras 90 x 200 cm met traagschuim, 22 cm dik

Dikte: Dit matras is 22 cm dik.
Materiaal: Dit matras heeft aan de ene zijde een koudschuimlaag en aan de andere een traagschuimlaag. Het traagschuim vormt zich naar jouw lichaam en zorgt voor nog meer ondersteuning.

Stevigheid: Een medium tot stevig matras, geschikt voor mensen tot 100 kg.

Een matras van Droomidee: de voordelen

Wanneer je een 90 x 200 cm matras van Droomidee aanschaft, geniet je niet alleen van een matras van hoge kwaliteit, maar van nog veel meer! Droomidee biedt een uitstekende service en vele voordelen. Zoals? Lees het hier:

  • 10 jaar garantie

Bij Droomidee ontvang je altijd 10 jaar garantie op jouw matras: welke je ook kiest! Onze matrassen zijn van hoge kwaliteit en gaan bij goed onderhoud zeker 10 tot 14 jaar mee.

  • Bezorgen en ophalen

Wij bezorgen jouw matras helemaal gratis tot aan jouw voordeur, maar je kunt hem ook ophalen bij onze vestiging. Wij bezorgen in Nederland, maar ook in Belgiƫ. Meer weten? Lees meer over bezorgen en afhalen (door onze partner XXL).

  • 100 dagen proefslapen

Je kunt jouw matras 100 dagen kosteloos uitproberen. Is jouw matras binnen? Gebruik hem meteen en kijk of jouw matras helemaal goed bevalt. Is het toch niet wat je zocht? Dan stuur je hem kosteloos terug door gebruik te maken van onze service 100 dagen proefslapen.

  • Duurzaamheid
    Bij Droomidee hechten we veel waarde aan een gezonde leefomgeving en groen milieu. Daarom worden al onze matrassen zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd en zijn deze ook 100% recyclebaar.

Ook een matras van 90 x 200 cm van Droomidee bestellen? Ga direct naar onze matrassenwebshop en bestel jouw gloednieuwe 90 x 200 cm matras in een paar klikken. Wij wensen je comfortabele nachten!