Wil jij zacht slapen? Dan lijkt het misschien logisch om te kiezen voor een extra zacht matras. Maar, niet is minder waar! Een te zacht matras kan op den duur namelijk fysieke klachten veroorzaken. Hoe kun je dan wel zacht slapen? Dat doe je op een drukverlagend matras, zoals een 7 zone pocketvering matras.

Waarom is een 7 zone pocketvering matras beter voor een zachte slaap dan een zacht matras? Wij brengen je op de hoogte van alles wat je moet weten over de voordelen van het 7 zone pocketvering matras in deze blog!

7 zone pocketvering matras = drukverlagend = zacht slapen

Wanneer mensen op zoek zijn naar een extra zacht matras, omdat ze zachter willen slapen, zijn ze eigenlijk op zoek naar een drukverlagend matras. Het 7 zone pocketvering matras is zo’n drukverlagend matras.

Vaak denken mensen dat ze een heel zacht matras nodig hebben, omdat ze weten dat een te hard matras niet goed is voor de nek, rug en heupen. Maar, een te zacht matras is echter ook niet goed! Door te kiezen voor een drukverlagend matras pak je precies de juiste punten aan: hiermee slaap je zachter, maar bovendien lig je veel comfortabeler en stabieler.

Het drukverlagende 7 zone pocketvering matras is voorzien van vering die op 7 punten extra steun biedt. Hierdoor zijn jouw nek, schouders, rug en heupen nog beter ondersteund en voorkom je fysieke klachten.

Nog meer voordelen van ons drukverlagende matras

Het 7 zone pocketvering matras heeft als groot pluspunt dat het drukverlagende eigenschappen heeft. Maar, er zijn nog veel meer voordelen! Het 7 zone pocketvering matras is voorzien onafhankelijk verpakte veren. Wat is daar zo goed aan? Doordat de veren apart verpakt zijn, zullen ze niet in elkaar verstrengelen. Zo ontstaat er geen kuilvorming en zal het matras veel langer meegaan dan een matras zonder pocketvering.

Ons 7 zone pocketveringmatras is altijd voorzien van een laag koudschuim, maar je kunt ook kiezen voor een aanvullende laag traagschuim. Zo heb je een matras met aan de ene kant een laag koudschuim en aan de andere kant het traagschuim, zodat je deze kunt afwisselen. Koudschuim werkt verkoelend en ventileert optimaal, terwijl traagschuim zich naar jouw lichaam vormt en iets warmer voelt. Zo kun je tussen het voorjaar en najaar van kant wisselen en lig je altijd lekker!

Drukverlagend matras online bestellen

Zoek jij een matras om extra zacht op te slapen? Dan zoek je een drukverlagend matras! Bij Droomidee is het gemakkelijk zoeken: al onze matrassen zijn 7 zone pocketvering matrassen en daarmee drukverlagend.

Bij Droomidee vind je altijd het matras in de juiste maat. Wij beschikken over alle reguliere maten, maar ook over extra lange matrassen van 210 cm. Zoek jij een zeer specifieke maat? Ook dat is geen probleem! Geef de maten van jouw wens aan ons door en wij maken jouw matras op maat. Vervolgens bezorgen wij deze ook nog eens gratis en maak je automatisch gebruik van 10 jaar garantie en 100 dagen proefslapen.

Wil jij zacht slapen op een 7 zone pocketvering matras? Droomidee heeft precies wat je zoekt!