Zelfs helemaal aan het einde van het voorjaar is ‘winter’ eigenlijk nog een verboden woord. We weten het, maar we willen je toch alvast een beetje gaan voorbereiden! Het wordt kouder, waardoor niet alleen de dagelijkse gang van zaken maar ook de nachten heel anders worden. Gelukkig is ons pocketvering matras precies hierop gebouwd!

Zomermatras wordt wintermatras

In de zomer lig je juist liever wat koeler en is het extra belangrijk dat vocht en warmte goed circuleren: die warmte moet zoveel mogelijk buiten de dekens blijven! In de winter ligt dit net even wat anders. Je wilt misschien juist wat meer lichaamswarmte binnen houden en hebt net even wat meer comfort nodig.

Het pocketveringmatras van Droomidee heeft deze eigenschappen in huis en is daarom het ideale matras om tussen voorjaar en najaar mee van kant te switchen!

Pocketvering matras met traagschuim

In de warme maanden van het voorjaar heb je de koudschuimkant van het pocketvering matras bovenop liggen en in de koude maanden de traagschuimkant. Traagschuim is het ideale materiaal voor matrassen in de winter.

Benieuwd welke eigenschappen ervoor zorgen dat traagschuim zo geschikt is voor de winter?

Traagschuim eigenschappen: ideaal voor de winter!

  • Een pocketvering matras met traagschuim is een topproduct voor koukleumen onder ons. Traagschuim houdt je heerlijk warm, waardoor je je ´s winters iets minder dik hoeft in te pakken en je snel lekker warm bent.
  • Traagschuim staat ook wel bekend als NASA-schuim of Memory Foam en vormt zich naar jouw lichaam. Dit draagt ook bij aan de warmte, maar zorgt er vooral voor dat jouw lichaamsgewicht goed over het pocketvering matras wordt verdeeld. Dankzij het traagschuim lig jij extra comfortabel en word je bovendien extra goed ondersteund.
  • Traagschuim is een materiaal van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Je krijgt dan ook 10 jaar garantie op onze pocketvering matrassen.

Pocketvering matras voor alle seizoenen

Begint het na de winter weer voorjaar te worden en heb je behoefte aan minder warmte? Dan hoef je niet meer op het traagschuim te liggen. Draai je matras gewoon weer om en slaap in de zomermaanden iets meer verkoeld op het koudschuim. Het pocketvering matras is dus geschikt voor alle seizoenen! Lijkt jou dat wel handig, zo’n matras dat je gemakkelijk tussen voorjaar en najaar kunt switchen? Neem dan gauw een kijkje in onze matrassenwebshop! Onze matrassen met koudschuim en traagschuim zijn beschikbaar in diverse maten: van eenpersoons (80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm) tot tweepersoons (140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm).

Heb jij interesse in een pocketveringmatras voor alle seizoenen, maar zoek je een matras op maat? Dat kan ook! Geef de gewenste maten aan ons door voor jouw pocketvering matras met koudschuim en traagschuim.

Heb je een specifieke vraag met betrekking tot onze matrassen? Laat het weten aan het Droomidee-team en neem gerust contact met ons op. Wij wensen je alvast een goede voorbereiding op de winternachten!