Goede slaap is ontzettend belangrijk. Zonder een goede nachtrust ben je overdag niet productief en dat wil natuurlijk niemand. Daarnaast is het ook gewoon heel fijn om ’s ochtends lekker uitgerust wakker te worden. Dan weet je namelijk meteen zeker dat ook die dag weer een succes wordt! Hoe zorg je dan voor een goede nachtrust? Door op een fijn matras te slapen, natuurlijk! In deze blog bespreken we de meest comfortabele matrassen die passen in een 160×200 tweepersoonsbed.

Allerlei soorten en maten

Wanneer je thuis een tweepersoonsbed hebt staan, heb je een hele hoop te kiezen bij ons. De eerste vraag is of je één groot matras wil, of twee aparte matrassen. Voor beide opties valt natuurlijk wat te zeggen. Met een groot matras heb je geen sleuf in het midden, waardoor je meer ruimte hebt om te slapen. Maar wanneer jij en je partner verschillende voorkeuren hebben voor matrassen is het handig om voor twee aparte matrassen te gaan. Wanneer jij bijvoorbeeld meer fan bent van een zacht matras, en je partner van een hard matras, kun je op die manier allebei lekker slapen in hetzelfde bed! Dat is wel zo prettig, natuurlijk.

Matras voor 160×200 tweepersoonsbed

Ons matras voor een tweepersoonsbed van 160×200 komt in drie verschillende varianten. We hebben voor deze drie opties gekozen zodat elke klant het juiste matras kan vinden! Laten we even kijken naar de drie mogelijkheden:

  1. Een stevig matras van 18 centimeter dik. Deze matrassen hebben een koudschuimlaag van 2 centimeter. Deze laag wordt ook wel de comfortlaag genoemd en zorgt ervoor dat het matras heerlijk ligt. Koudschuim zorgt voor een goede ventilatie en is ook nog eens allergievrij.
  2. Een zachter matras van 22 centimeter dik. Dit matras heeft een dikkere koudschuimlaag van 4 centimeter. Daardoor is het matras zachter dan het bovenstaande matras. Dit matras is echter nog steeds medium tot stevig, dus je hoeft niet bang te zijn dat je helemaal wegzakt. Dit matras is geschikt voor mensen die een heel stevig matras te hard vinden. Een soort tussenoptie, dus.
  3. Ons traagschuimmatras. Dit is onze absolute topper! Dit matras is ook 22 centimeter dik, maar heeft twee verschillende kanten. Aan de ene kant zit een laag koudschuim, terwijl aan de andere kant een laag traagschuim zit. Traagschuim staat er om bekend dat het de vorm van je lichaam aanneemt, waardoor de ondersteuning fantastisch is. Dit matras is ook nog eens geschikt voor de twijfelende slaper, want je kunt dus op beide kanten slapen. Voor de fans van een zachter matras is er de traagschuimkant en voor de fans van een harder matras is er de koudschuimkant. Ideaal, toch!

Duurzaam en betrouwbaar

Al onze matrassen voor in een 160×200 tweepersoonsbed zijn duurzame aankopen. Koudschuim en traagschuim zijn namelijk ontzettend stevige materialen, die voor lange tijd mee gaan. De levensduur van onze matrassen zijn daarom 10 tot 14 jaar. Omdat we daar zo zeker van zijn, krijg je van ons gewoon 10 jaar lang garantie op de matrassen. Omdat wij in al onze matrassen gebruik maken van een pocketvering, zijn de matrassen ook nog eens betrouwbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over kuilvorming, want een pocketvering verdeelt het gewicht van je lichaam over het hele matras. De ondersteuning van deze vering is ook nog eens beter dan bij standaardveringen. Zo ben je altijd zeker van een heerlijke nachtrust.

Lijkt het je wel wat om op zo’n heerlijk matras te slapen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment! Wil je liever twee aparte matrassen in je 160×200 tweepersoonsbed? Dan wil je onze matrassen van 80 centimeter breed niet missen. Wat voor soort matras je ook wilt hebben, wij hebben de versie van je dromen.