Een 7 Zones pocketvering matras biedt belangrijke voordelen. Om je overdag gezond, vitaal en energiek te voelen heb je een goede nachtrust nodig. Het matras speelt hierbij een belangrijke rol. Wanneer je matras niet goed bij je past kan dit sterk ten koste gaan van een goede nachtrust. Dit zal bij dit matras niet snel gebeuren. De voordelen passen namelijk bij iedereen. Droomidee geeft je de belangrijkste voordelen van het 7 Zones pocketvering matras. 

Het 7 Zones Pocketvering matras biedt een optimale ondersteuning

Het pocketvering matras is voorzien van een uniek systeem met pocketveren die zorgen voor een optimale ondersteuning. Doordat je hele lichaam op alle punten goed wordt ondersteunt ontwikkel je geen klachten en voel je je helemaal ontspannen. Je hebt geen last van hinderlijke drukpunten, maar geniet van een gelijkmatige ondersteuning door de pocketveren die afzonderlijk van elkaar steun bieden. 

Een matras met een lange levensduur

Je kunt rekenen op een lange levensduur bij dit matras. De kwaliteit ligt zeer hoog, doordat er gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt niet alleen voor een optimaal comfort, maar ook voor een goede duurzaamheid. Je hoeft je de komende jaren geen zorgen te maken over het vervangen van je matras, want met dit matras is dat niet nodig. Niet voor niets worden deze matrassen ook wel medische matrassen genoemd. 

Het 7 Zones pocketvering matras heeft een uitstekende hygiëne

In de nacht verliezen we veel transpiratievocht. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een goede hygiëne. Op de eerste plaats is het pocketvering matras van Droomidee antiallergisch en antibacterieel. Daarnaast is de hoes van je nieuwe matras afritsbaar en te wassen op 60 graden. Zo houd je je matras makkelijk hygiënisch schoon. 

Altijd de beste prijs

Een 7 Zones pocketvering matras is niet goedkoop. Dit is ook logisch, want de beste materialen worden gebruikt en het productieproces wordt met veel zorgvuldigheid doorlopen. Toch betekent dit natuurlijk niet dat je de hoofdprijs wilt betalen voor je nieuwe matras, ongeacht of je nu een 80×200 matras koopt of een 180×200 matras. Bij Droomidee profiteer je van de laagste prijsgarantie bij alle maten matrassen. 

Een goede garantie

Het productieproces wordt met veel zorg en aandacht uitgevoerd. Toch kan het voorkomen dat er een productiefoutje in sluipt. Dan is het goed om te weten dat je bij Droomidee maar liefst 10 jaar volledige garantie op productiefouten krijgt. Je hoeft je nergens zorgen over te maken als er iets mis blijkt te zijn met jouw matras. Wij zorgen ervoor dat je een uitstekend matras krijgt. 

Bestel jouw 7 Zones pocketvering matras

Binnen ons assortiment vind je diverse varianten van het 7 Zones pocketvering matras. Zo heb je de keuze uit diverse dikten, formaten en soorten schuim. Neem gerust een kijkje in het online aanbod en bestel direct jouw ideale matras. Wil je eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 


Aanbevolen producten