Bij Droomidee leveren we matrassen in diverse formaten! Van 80×200 cm, 90×200 cm tot 160×200 cm en 180×200 cm: wij leveren matrassen voor iedereen. Zelfs in de afwijkende lengtematen van 210 cm en 220 cm hebben wij diverse matrassen. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat jij een specifieke maat nodig hebt, die niet in dit standaard assortiment is opgenomen. Wat doe je dan? Dan kies jij voor een matras op maat!

Een matras op formaat: wanneer zou je dit nodig kunnen hebben en hoe gaat dat precies in zijn werk bij Droomidee? Wij vertellen je de ins en outs in deze Droomidee-blog!

Matras op maat: voor wie?

Waarom jij een matras op maat nodig hebt, kan verschillende redenen hebben. Enerzijds kan het bijvoorbeeld met jouw fysiek te maken hebben, anderzijds misschien met jouw bed of de locatie waar het matras komt te liggen. Misschien ben jij bijvoorbeeld wat kleiner van stuk, of juist wat groter of zwaarder dan gemiddeld. Misschien heb jij een medische reden. Misschien heb je een bed op maat, waar een passend matras bij hoort. Misschien heb jij een 7 zone pocketvering matras nodig voor een niet-standaard locatie, met niet-standaard maten.

Hoe bestel je een matras op maat?

Een op maat gemaakt matras bestellen, gaat net even wat anders dan een regulier 7 zone pocketvering matras bestellen. Maar een groot verschil is het niet: er zijn alleen iets meer stappen, omdat wij meer informatie van jou nodig hebben. Het kan dus nog steeds gemakkelijk online, via onze matrassenwebshop.

Welke informatie heeft Droomidee nodig?

Als jij een matras op maat wil bestellen, hebben wij dus iets meer informatie van jou nodig. Ga naar onze pagina over het matras op maat en vul ons (korte!) vragenlijstje in.

Wat willen wij van je weten?

  1. In welke breedtemaat wil je jouw matras?
  2. In welke lengtemaat wil je jouw matras?
  3. Wat voor soort schuim wil je? Koudschuim en/of traagschuim?
  4. En er is extra ruimte voor jou, waar je een opmerking voor Droomidee kan achterlaten met betrekking tot jouw matras.

Daarnaast hebben we uiteraard jouw gegevens nodig, zodat we jouw matras op het goede adres kunnen leveren en contact kunnen opnemen (indien nodig). En that´s it. Dat valt reuze mee toch! Een matras op maat bestellen gaat gelukkig heel gemakkelijk bij Droomidee.

Droomidee: onze materialen

Ook onze matrassen op maat zijn altijd 7 zone pocketvering matrassen. Dit zijn matrassen van hoge kwaliteit die zeker 10 tot 14 jaar meegaan. Wij voorzien jouw 7 zone pocketveringmatras van een laag koudschuim en/of traagschuim. Hierin laten wij de keuze aan jou!

7 zone pocketveringmatras online bestellen

Wil jij een matras op formaat online bestellen? Ga naar de pagina van Droomidee Matras op maat en bestel hem gemakkelijk met een paar klikken. Heb je vragen over deze service? Neem dan een kijkje op het Vraag en Antwoord-gedeelte op onze website of neem gerust contact met ons op. Veel plezier met jouw nieuwe matras!