Webshop Keurmerk

Droomidee Keurmerk​Wij zijn gecertificeerd door Webshop Keurmerk en dit geeft onze klanten de volgende zekerheden.

  • U kunt veilig betalen in onze webwinkel
  • U weet zeker bij welk bedrijf u winkelt
  • Uw privacy is gewaarborgd
  • Er is sprake van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code wordt door ons nageleefd
  • U heeft een afkoelingsperiode van 100 dagen in plaats van de wettelijke 7 dagen


U kunt ons op de website van Webshop Keurmerk vinden.

OVER HET KEURMERK
In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is Webshop Keurmerk onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

Het Webshop Keurmerk werd opgericht toen de Consumentenbond bekend maakte de activiteiten met betrekking tot het Webtrader-logo te beëindigen. Veel webwinkels die na de uitvoerige screeningsprocedure het Webtrader-logo op de website mochten gebruiken, sloten zich toen aan bij het Webshop Keurmerk. De Webshop Keurmerk-voorwaarden zijn dan ook gebaseerd op de eerder door de Consumentenbond gehanteerde voorwaarden.


Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het beheer ondergebracht in de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.