Lattenbodems

Een lattenbodem zorgt voor een goede ondersteuning door tegendruk te bieden aan de matras. Hoe meer latten de bedbodem bevat, hoe beter deze ondersteuning is. De lattenbodems van Droomidee bestaan uit 26 latten met een breedte van 35 mm. Deze zijn perfect voor onze pocketvering matrassen. Door het hoge aantal latten is er namelijk weinig open ruimte over. Dit betekent dat de spiraalveren overal genoeg druk kunnen uitvoeren om het matras volledig tot zijn recht te laten komen.


Aanbod lattenbodems

De lattenbodems van Droomidee zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout. Dit maakt ze extra sterk en flexibel. Daarnaast kun je de middenzone van de lattenbodem verstellen door middel van een schuifsysteem. Dit heeft als voordeel dat je zelf de veerkrachtigheid kunt bepalen. Hoe verder de schuifjes naar buiten worden geschoven, hoe stugger de lattenbodem wordt. Bovendien zijn onze lattenbodems verkrijgbaar in verschillende maten. Zo heb je de keuze uit een lattenbodem 90x200, 70x200, 80x200, 120x200 en een lattenbodem van 140x200 cm. Is jouw bed breder dan 140 centimeter, dan raden we aan om twee lattenbodems van 80x200 of 90x200 aan te schaffen. Lattenbodems breder dan 140 centimeter zijn niet wendbaar en daardoor bijzonder moeilijk te verplaatsen of te verhuizen.

Potenset lattenbodem

Bij Droomidee is er ook een potenset voor de lattenbodem verkrijgbaar. Met een lattenbodem op poten heb je geen bedframe meer nodig. Dit is een handige oplossing wanneer je geen heel nieuw bed wilt aanschaffen. Bijvoorbeeld voor in de logeerkamer. De potenset is erg stevig en staat dankzij de nappen muurvast op de grond. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel een- als tweepersoons lattenbodems.

Lattenbodem kopen

Een stevige lattenbodem kopen voor onder je nieuwe matras doe je bij Droomidee. Alle lattenbodems zijn verstelbaar en dus geheel aan te passen aan jouw wensen. Bovendien zijn alle lattenbodems net zo scherp geprijsd als de pocketvering matrassen, waardoor je nooit teveel betaalt.

  • Ask your Questions
  • Frequently asked Questions
Gratis bezorging & retour

Altijd gratis bezorging en retour in Nederland! Als ons matras niet bevalt, kost het je niets. Ervaar zonder risico een nieuw matras.

10 jaar uitgebreide garantie

Wat betekent uitgebreide garantie? Het maakt niet uit of je matras in jaar 1 of jaar 9 niet meer aan de eisen voldoet, je krijgt altijd een premium service!

100 nachten heerlijk proefslapen

Ruim 97% van onze klanten slaapt heerlijk en dat betekent dat de kans dat je niet tevreden bent over ons matras slechts 3% is. Maak gebruik van onze 100 dagen proefslapen en ervaar wat een goede nachtrust voor je kan betekenen.

Laagste prijsgarantie

Een besparing op de kwaliteit van onze matrassen en onze service, zal ten koste gaan van je nachtrust en de ervaring met ons. Daarom besparen we alleen op alles daaromheen om de laagste prijs garantie te kunnen bieden.

Laagste prijsgarantie

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en dit is terug te zien in het heerlijke comfort en de duurzaamheid van onze matrassen.

Premium klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Comfort & support

Ieder matras is ontworpen om je de beste ondersteuning en comfort te bieden voor een ontspannen nacht.