Matras 80x200

7 Zone Pocketvering Matras


Wat is een Pocketvering Matras?
Een pocketvering matras bestaat uit een groot aantal springveren die verpakt zijn in een zakje. Het zakje om de veren zorgt ervoor dat de veren elkaar niet kunnen raken en dat de veer minder "voelbaar" wordt.

Het matras met de kleinste afmetingen in het assortiment van Droomidee is het matras 80x200 (BxL). Dit matras 80x200 is verkrijgbaar in verschillende hoogtes met verschillende comfortlagen waarbij het dikste matras 22 centimeter dik is. Alle 80x200 centimeter matrassen van Droomidee zijn ‘7 Zone Pocketvering Matrassen’. Deze matrassen bestaan uit een groot aantal springveren, die allemaal verpakt zijn in zakjes en die in verschillende zones zijn verdeelt. Deze combinatie zorgt voor extra comfort, goede ventilatie en een langere levensduur.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 80x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 7 beoordeling(en).
Bestellen
€229,00 €118,00
7 Zone Pocketvering Matras 80x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 12 beoordeling(en).
Bestellen
€289,00 €148,00
7 Zone Pocketvering Matras 80x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 28 beoordeling(en).
Bestellen
€329,00 €184,00


Vergelijking-Matrassen-80x200

Comfortzones

In het matras 80x200 bevinden zich zeven verschillende comfortzones. Deze zones bevinden zich over het matras verspreid en de belangrijkste zones zitten op schouder- en heuphoogte. Op die plaatsen voelt het matras dan ook zachter aan en veert het wat verder in en door deze comfortzones ligt u met een rechte rug op het matras, waardoor rug-, schouder- en nekklachten zullen worden voorkomen.

De voordelen van een 7 Zone Pocketvering Matras (matras 80x200) op een rij:

► Een uitstekende verdeling van het lichaamsgewicht door het gebruik van de zeven verschillende comfortzones
► Een zeer lange levensduur (10 tot 14 jaar)
► Een zeer goede ventilatie vanwege de lucht tussen de pocketveren
► Een zeer goede stabilisatie
► Voorkomt de welbekende ‘kuilvorming’ waardoor rug-, nek- en schouderklachten praktisch niet voorkomen

​Heerlijk slapen op een matras van 80x200 cm

Heerlijk uitgerust wakker worden, wie wil dit nu niet? Met een pocketvering matras van Droomidee is het mogelijk. Dankzij het grote aantal pocketvern ligt het matras niet alleen prettig, het is ook nog eens een duurzame koop. Een pocketveringmatras van Droomidee gaat namelijk gemiddeld 10 tot 14 jaar mee, oftewel een waardevolle investering.

Ventilatie en vochtregulering

Een pocketveringmatras biedt vele voordelen ten opzichte van andere matrassen. We noemden al de lange levensduur, maar er is meer. Dankzij de pocketveren zit er ook veel lucht in het matras. Dit zorgt voor een goede ventilatie van het lichaam tijdens de nachtrust. Een pocketveringmatras zal daardoor koeler aanvoelen en een minder ‘zweterig’ gevoel geven. Bij andere matrassen zal eventueel lichaamsvocht geabsorbeerd worden door het matras en de kwaliteit van het product aantasten. Een pocketveringmatras is daarentegen in staat om het lichaamsvocht op te nemen en via de onderkant weer af te voeren. Zo blijft het matras langer fris en gezond om op te slapen.

Goede lichaamsondersteuning

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een pocketveringmatras is het ligcomfort. Dankzij het grote aantal veren in het matras wordt het lichaamsgewicht goed verdeeld. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je na een paar maanden in een ‘kuil’ ligt. Het matras zorgt een stabiele lichaamshouding waarmee rug-, nek en schouderklachten af zullen nemen en of voorkomen zullen worden. Het 80x200 cm matras van Droomidee versterkt dit effect ook nog eens dankzij de ‘7 zones’. Hieronder leggen we uit hoe deze zones werken en waarom je hier baat bij hebt.

7 Zones voor extra ligcomfort

Het formaat 80x200 cm is het kleinste uit het matrassenaanbod van Droomidee, maar zeker niet de minste. Want ook het kleinste formaat matras is een zogenaamde ‘7 Zone Pocketvering Matras’. Dit betekent dat het matras is opgedeeld in zeven verschillende zones waarin de dikte van de springveren varieert. Hierdoor voelen sommige delen van de matras iets zachter aan en andere delen juist weer wat steviger. Dankzij deze comfortzones biedt het matras een uitstekende ondersteuning aan jouw nek, schouders, rug en heupen. Ideaal voor als je pijnklachten wilt voorkomen en ontspannen wakker wilt worden.

Verkrijgbaar in verschillende diktes

Over het algemeen geldt: hoe dikker het matras, hoe meer ligcomfort. Daarom is ook het matras in formaat 80x200 verkrijgbaar in verschillende diktes. Van een gemiddelde dikte tot een maximale dikte van 22 cm. Je kunt dus zelf kiezen welke dikte voor jou het meest comfortabel is.

​Net zo comfortabel op een kleiner formaat

Dat je een klein formaat matras kiest wil dus helemaal niet zeggen dat je genoegen hoeft te nemen met minder. Ook met een relatief klein matrasformaat zoals 80x200 cm kan je genieten van optimaal ligcomfort en duurzame kwaliteit.