Pocketvering Matras 80x200

7 Zone Pocketvering Matras


Wat is een Pocketvering Matras?
Een pocketvering matras bestaat uit een groot aantal springveren die verpakt zijn in een zakje. Dit zakje zorgt ervoor dat de veren elkaar niet kunnen raken en dat de veer minder wordt gevoeld.

Het matras van 80 bij 200 centimeter is de kleinste is het assortiment van Droomidee. Het is verkrijgbaar in verschillende hoogtes die verschillende comfortlagen hebben. Het dikste matras is 22 centimeter hoog. Alle Droomidee 80x200 matrassen bestaan uit zeven comfortzones. Dit betekent dat verschillende delen van het matras bestaan uit springveren met verschillende diktes. Dit zorgt voor extra comfort, goede ventilatie en een langere levensduur.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 80x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 8 beoordeling(en).
Bestellen
€229,00 €118,00
7 Zone Pocketvering Matras 80x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 13 beoordeling(en).
Bestellen
€289,00 €148,00
7 Zone Pocketvering Matras 80x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 29 beoordeling(en).
Bestellen
€329,00 €184,00


Vergelijking-Matrassen-80x200

Comfortzones in onze pocketvering matrassen

Net als alle matrassen van Droomidee, beschikt ook het 80x200 centimeter matras over zeven verschillende comfortzones. Deze zones bevinden zich over het matras verspreid. De belangrijkste zones zitten op schouder- en heuphoogte. Op die plaatsen voelt het matras dan ook zachter aan en veert het wat verder in. Dankzij deze comfortzones ligt u met een rechte rug op het matras, waardoor rug-, schouder- en nekklachten worden voorkomen.

De voordelen van een 7 Zone Pocketvering Matras 80x200

► Een uitstekende verdeling van het lichaamsgewicht door het gebruik van zeven verschillende comfortzones
► Een levensduur van 10 tot 14 jaar
► De pocketveringmatrassen hebben een zeer goede ventilatie vanwege de lucht tussen de pocketveren
► Een zeer goede stabilisatie
► De zeven zones voorkomen kuilvorming, waardoor rug-, nek- en schouderklachten praktisch niet voorkomen

Heerlijk slapen op een matras van 80x200 cm

Heerlijk uitgerust wakker worden, wie wil dit nu niet? Met een pocketvering matras van Droomidee is het mogelijk. Dankzij het grote aantal pocketveren ligt het matras niet alleen prettig, het is ook nog eens een duurzame aankoop. Een pocketveringmatras van Droomidee gaat namelijk gemiddeld 10 tot 14 jaar mee, en is dus zeker een waardevolle investering.

Ventilatie en vochtregulering

Een pocketveringmatras biedt vele voordelen ten opzichte van andere matrassen. We noemden al de lange levensduur, maar er is meer. Dankzij de pocketveren zit er ook veel lucht in het matras. Dit zorgt voor een goede ventilatie van het lichaam tijdens de nachtrust. Een pocketveringmatras zal daardoor koeler aanvoelen en een minder ‘zweterig’ gevoel geven. Bij andere matrassen zal eventueel lichaamsvocht geabsorbeerd worden door het matras en de kwaliteit van het product aantasten. Een pocketveringmatras is daarentegen in staat om het lichaamsvocht op te nemen en via de onderkant weer af te voeren. Zo blijft het matras langer fris en gezond om op te slapen.

Goede lichaamsondersteuning

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een pocketveringmatras is het ligcomfort. Dankzij het grote aantal veren in het matras wordt het lichaamsgewicht goed verdeeld. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je na een paar maanden in een ‘kuil’ ligt. Het matras zorgt een stabiele lichaamshouding waarmee rug-, nek en schouderklachten af zullen nemen en of voorkomen zullen worden. Het 80x200 cm matras van Droomidee versterkt dit effect ook nog eens dankzij de ‘7 zones’.

De matrassen van Droomidee zijn opgedeeld in 7 zones. Per zone varieert de dikte van de springveren. Hierdoor geeft dit matras een goede ondersteuning op de plaatsen waar dit nodig is, en is het matras op andere delen juist weer wat zachter. Hierdoor worden de nek, schouders, rug en heupen op de meest optimale manier ondersteund. De pocketvering matrassen zijn dus ideaal om rugklachten te voorkomen. Heerlijk wakker worden gegarandeerd!

7 Zones voor extra ligcomfort

Het formaat 80x200 cm is het kleinste uit het matrassenaanbod van Droomidee, maar zeker niet de minste. Want ook het kleinste formaat matras is een zogenaamde ‘7 Zone Pocketvering Matras’. Dit betekent dat het matras is opgedeeld in zeven verschillende zones waarin de dikte van de springveren varieert. Hierdoor voelen sommige delen van de matras iets zachter aan en andere delen juist weer wat steviger. Dankzij deze comfortzones biedt het matras een uitstekende ondersteuning aan jouw nek, schouders, rug en heupen. Ideaal voor als je pijnklachten wilt voorkomen en ontspannen wakker wilt worden.

Verkrijgbaar in verschillende diktes

Over het algemeen geldt: hoe dikker het matras, hoe meer ligcomfort. Daarom is ook het matras in formaat 80x200 verkrijgbaar in verschillende diktes. Van een gemiddelde dikte tot een maximale dikte van 22 cm. Je kunt dus zelf kiezen welke dikte voor jou het meest comfortabel is.

Klein formaat pocketveringmatras

Het 80x200 matras van Droomidee is de kleinst verkrijgbare variant. Uiteraard hoef je hiervoor niet in te boeten aan kwaliteit. Ook het 80x200 centimeter matras is van alle voordelen van een pocketveringmatras voorzien. De 80x200 matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, tot wel 22 centimeter. Je kiest dus zelf welke dikte voor jou het meest comfortabel is.