Matrassen

7 Zone Pocketvering Matras


Een matras is de basis van je nachtrust. Wanneer je een matras van goede kwaliteit hebt, dan heeft dit ook een positieve invloed op je nachtrust. Een matras gaat jarenlang mee, dus het is belangrijk dat je een matras hebt die goed bij je past. Matrassen kunnen verschillen in hardheid, dikte en materiaal. Bij Droomidee bieden we pocketvering matrassen aan. Pocketvering matrassen staan bekend om hun positieve eigenschappen en goede ondersteuning, waardoor ze ontzettend populair zijn. Voor mensen met rugklachten wordt een pocketvering matras vanwege zijn uitstekende ondersteuning vrijwel altijd aangeraden.

Pocketvering matrassen

De vulling van een pocketvering matras bestaat uit een groot aantal springveren die afzonderlijk verpakt zijn in een textielzakje. Dankzij deze zakjes kunnen de veren elkaar niet raken, waardoor deze minder voelbaar zijn en de matras ook nooit kan gaan piepen of kraken. De springveren zijn afgedekt met een laag schuim, zoals koudschuim of traagschuim. Een pocketvering matras heeft een hoog ligcomfort, aangezien deze erg veerkrachtig is dankzij de vulling van springveren. Daarnaast biedt deze matras een goede ondersteuning aan het lichaam, waardoor je minder snel last krijgt van rug- en nekklachten. Verder heeft een pocketvering matras een goede ventilatie, aangezien er zich tussen de veren veel lucht kan verplaatsen. Hierdoor ontstaat er geen vochtophoping en blijft de matras lang hygiënisch en fris.

7 zone pocketvering matrassen

De matrassen van Droomidee zijn 7 zone pocketvering matrassen. Dit betekent dat de matras is opgedeeld in 7 comfortzones waarin de dikte van de springveren verschilt. Hierdoor voelen sommige delen van de matras zachter aan dan andere. Deze zones zijn aangepast aan het lichaam, waardoor het voor elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning biedt. Het deel waar de schouders op rusten voelt bijvoorbeeld zachter aan, omdat deze in de matras weg moeten kunnen zakken om de natuurlijke vorm van de ruggengraat te behouden. Dankzij de comfortzones kunnen lichamelijke klachten voorkomen worden, waardoor je altijd uitgerust wakker wordt.

Droomidee matras kopen

Wil je een comfortabele matras kopen die een goede ondersteuning biedt? Kijk dan rond in de webshop van Droomidee voor jouw ideale pocketvering matras. Je hebt de keuze uit verschillende maten en diktes. De matrassen van Droomidee zijn altijd scherp geprijsd, aangezien deze direct vanuit de eigen fabriek geleverd worden. Deze goedkope matrassen doen echter niet af aan de kwaliteit. Daarom krijg je bij Droomidee altijd een kwaliteitsgarantie op de matrassen.