Pocketvering Matras 90x210

7 Zone Pocketvering Matras


90x210 matrassen van Droomidee
Ben je op zoek naar een 90x210 van Europese topkwaliteit? Dan zit je bij Droomidee goed. Wij verkopen verschillende matrassen met deze afmetingen. Door onze ervaring en strenge kwaliteitseisen ben je er bij Droomidee van verzekerd dat je een goed matras koopt. Dit bezorgt je niet alleen een goede nachtrust maar voorkomt ook vervelende klachten. Slechte matrassen gaat vaak minder lang mee en vergroten de kans op nek- en rugklachten. Kwalitatief goede matrassen zijn vaak een stuk duurder. Droomidee biedt echter kwalitatief goede matrassen voor een zeer scherpe prijs. Dit komt mede doordat wij de matrassen direct uit onze eigen fabriek kunnen leveren.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 90x210 x 18 cm
LET OP!  Afwijkende maten (zoals 190cm, 210cm en 220cm lang) moeten speciaal besteld worden. D..
Gebaseerd op 5 beoordeling(en).
Bestellen
€289,00 €148,00
7 Zone Pocketvering Matras 90x210 x 22 cm
LET OP!  Afwijkende maten (zoals 190cm, 210cm en 220cm lang) moeten speciaal besteld worden. D..
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Bestellen
€399,00 €188,00
7 Zone Pocketvering Matras 90x210 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
LET OP!  Afwijkende maten (zoals 190cm, 210cm en 220cm lang) moeten speciaal besteld worden. D..
Gebaseerd op 5 beoordeling(en).
Bestellen
€469,00 €228,00


Vergelijking-Matrassen-90x210

Comfortzones

De stevigheid of soepelheid van de veer wordt veroorzaakt door de hoeveelheid draaiingen en de dikte van het staaldraad. Een dikkere draad geeft meer weerstand en ligt daarom steviger dan een dunnere draad. Op deze manier ontstaan er verschillende comfortzones in het matras 90x210 door het gebruik maken van verschillende draaddiktes. De "zachtere" zones zitten op de schouder- en heuphoogte zodat het matras daar verder in kan veren. Op deze manier zal de ruggenwervel recht blijven bij het slapen op rug en zij en dit zal rug-, schouder- en nekklachten voorkomen.

Afmetingen van je matras

Wil je een nieuw matras kopen dan is een van de eerste overwegingen die gemaakt moeten worden de breedte en de lengte van je matras. Het 90x210 matras is een ruim matras voor één persoon. De standaardafmeting voor een eenpersoonsbed is 90x200. Wil je graag meer comfort dan is het verstandig te kiezen voor een 90x210 matras. Vooral wanneer je langer bent, dit biedt namelijk meer ondersteuning aan je lichaam. Een matras dient altijd 20 centimeter langer dan je lichaam te zijn voor optimaal slaapcomfort. Dit matras is daarom geschikt voor mensen met een lengte tot 1.90 meter. Deze extra lange matrassen hebben extra stevige veren om belangrijke drukpunten op te vangen.

Pocketvering matrassen

De 90x210 matrassen van Droomidee zijn pocketvering matrassen. De pocketvering hebben maar liefst 7 zones om je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen. De verschillende zones verschillen in dikte van het staal van de pocketveren. Door deze 7 zones zal het matras bijvoorbeeld meer inveren op punten waar uitstekende delen (zoals schouders en heupen) liggen en zal hierdoor je ruggenwervel recht liggen, dit voorkomt veel rugklachten. De goede ventilerende eigenschappen van de pocketveren zorgen ervoor dat de matrassen zeer duurzaam zijn en deze ventilatie is zeer goed voor de gezondheid. Pocketveren staan er verder om bekend dat kuilvorming weinig voor komt. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze matrassen en om deze reden geven wij je de gelegenheid 30 dagen proef te slapen op het uitgekozen matras. Daarnaast bieden wij een uitgebreide garantie van maar liefst 10 jaar.