Pocketvering Matras 90x220

7 Zone Pocketvering Matras


Koop een pocketvering matras van 90x220 bij Droomidee
In de webwinkel van Droomidee vindt je verschillende comfortabele 90x220 pocketvering matrassen. Alle matrassen van Droomidee zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit. Dit is belangrijk, je brengt immers gemiddeld acht uur per dag op je matras door. De matrassen van Droomidee geven jou de perfecte ondersteuning voor een goede nachtrust. Een 90x220 matras van Droomidee is een luxe eenpersoons matras. Door de extra lengte, 90x200 is een standaardmaat, kunnen ook langere mensen uitgestrekt en comfortabel op het matras liggen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 90x220 x 18 cm
LET OP!  Afwijkende maten (zoals 190cm, 210cm en 220cm lang) moeten speciaal besteld worden. D..
Gebaseerd op 5 beoordeling(en).
Bestellen
€349,00 €178,00
7 Zone Pocketvering Matras 90x220 x 22 cm
LET OP!  Afwijkende maten (zoals 190cm, 210cm en 220cm lang) moeten speciaal besteld worden. D..
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Bestellen
€459,00 €218,00
7 Zone Pocketvering Matras 90x220 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
LET OP!  Afwijkende maten (zoals 190cm, 210cm en 220cm lang) moeten speciaal besteld worden. D..
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Bestellen
€529,00 €268,00


Vergelijking-Matrassen-90x220

Een duurzame keus

Als je wat langer bent, ondervind je al genoeg hinder in het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld extra beenruimte in een vliegtuig en speciale kleding aanschaffen. Dit zijn allemaal dingen waar een prijskaartje aan hangt. Het is dan ook begrijpelijk dat je niet staat te springen om een duurder pocketveringmatras met extra lengte aan te schaffen. Gelukkig is Droomidee zelfs in de langere lengtematen erg voordelig en met een gemiddelde levensduur van 10 tot 14 jaar zijn deze pocketveringmatrassen een duurzame investering.

Het comfort van de 7 zone pocketvering matrassen

De matrassen van Droomidee zijn altijd 7 zone pocketvering matrassen. Deze zorgen voor een perfecte ondersteuning voor het hele lichaam. De verschillende comfortzones bieden de juiste ondersteuning voor elk lichaamsdeel. De zones waar zwaardere lichaamsdelen zoals heupen en schouders liggen zullen meer inveren dan lichtere lichaamsdelen. Dit zorgt ervoor dat je ruggenwervel recht blijft gedurende je slaap. Dit kan vervelende klachten aan onder andere de rug en nek voorkomen. De hoge kwaliteit van de matrassen zorgen er ook voor dat de matrassen lang meegaan. Bij veel matrassen ontstaan er na verloop van tijd kuilen, hierdoor verminderd de ondersteuning die het matras je kan bieden en de ondersteuning die je nodig hebt. De matrassen van Droomidee bevatten hoge kwaliteit pocketveren, waardoor kuilvorming bijna niet voor komt. Door deze pocketvering heb je ook een extreem goede ventilatie en een lange levensduur.

Soorten 90x220 matrassen

Wanneer de maat gekozen is, moeten de volgende keuzes gemaakt worden. Belangrijk is de dikte van het matras en de keuze voor koud- of traagschuim. Hierbij moet gelet worden op het lichaamsgewicht. Een koudschuim matras van 18cm dikte is geschikt voor personen tot 80kg. Een matras met een dikte van 22cm is geschikt voor personen met een lichaamsgewicht tot 150kg. Daarnaast speelt persoonlijke voorkeur een belangrijke rol. Wat ligt comfortabel voor jou? Dat is vaak moeilijk te bepalen wanneer je geen nacht doorbrengt op het matras. Om deze reden is het bij Droomidee mogelijk het matras 30 dagen uit te proberen.