Ons matras

Droomidee | Topkwaliteit Matrassen

Droomidee biedt een uitgebreide collectie van pocketvering matrassen aan. Ben je op zoek naar een eenpersoonsbed, een twijfelaar of een kingsize bed? Geen probleem! Wij bieden allerlei soorten en maten aan. Kies bijvoorbeeld een matras met traagschuim, koudschuim of een combinatie van beide. Bij ons kan het allemaal!

Ontdek onze collectie en kies jouw ideale matras uit

Vind jouw maat

Solide 7 Zone pocketvering matras

Wij leveren matrassen in koud- en traagschuim, in allerlei diktes en formaten. De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit. Heb je toch een vraag, klacht of opmerking? Wij staan je graag te woord!

Betaalbaar

Als je kiest voor een matras van Droomidee dan ben je verzekerd van een matras waar je niet te veel voor betaald. Doordat wij geen gebruik maken van een fysieke winkel en onze producten direct vanuit de fabriek laten versturen, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw nieuwe matras betaalbaar en kwalitatief goed is.

Kwaliteit

Een pocketvering matras van Droomidee staat voor kwaliteit. Doordat wij onze matrassen zelf laten produceren, kunnen wij ervoor zorgen dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen. Geloof je ons niet? Ervaar het zelf door gebruik te maken van jouw 100 dagen proefslapen!

Duurzaam

Onze pocketvering matrassen zijn duurzaam geproduceerd. Wij vinden het belangrijk dat er goed wordt omgegaan met het milieu en dat iedereen in een goede leefomgeving leeft. Om die reden hebben wij ervoor gezorgd dat onze matrassen 100% recyclebaar zijn.