Over Droomidee

Over Droomidee

Hoe mooi zou het zijn als een een kwalitatief product kunt aanbieden die je de nachtrust geeft die je nodig hebt met de laagste prijs garantie en de beste service? Vanuit die vraag is Droomidee in 2013 geboren en tot vandaag de dag is kwaliteit, prijs en service onze focus.

We hebben vanaf het begin gezien dat er veel aanbieders zijn die ervoor kiezen om te investeren in naamsbekendheid en winkels. We zijn zelf van mening dat als we hetzelfde zouden doen, dat we niet de laagste prijs garantie kunnen beloven. Samen met de directe verbinding met de fabriek, een online kanaal en veel automatisering kunnen we ervoor zorgen dat we de prijzen laag kunnen houden.

 

Ervaar kosteloos een goede nachtrust

Gratis bezorging, gratis retour en 100 dagen proefslapen geven je de kans om te ervaren wat een goede nachtrust voor je kan betekenen. Pak je nieuwe matras uit en probeer hem! Geen kleine lettertjes behalve dat we je vragen om hem met zorg te behandelen. Slechts 3 op de 100 klanten stuurt zijn of haar matras retour en dat betekent dat de kans ontzettend groot is dat je een fantastische ervaring gaat hebben met ons matras!

Onderstaand vind je nog een aantal foto’s van onze productie. We werken met de meest efficiënte apparaten om kwaliteitsmatrassen voor de beste prijs te maken.

Gratis bezorging & retour

Altijd gratis bezorging en retour in Nederland! Als ons matras niet bevalt, kost het je niets. Ervaar zonder risico een nieuw matras.

10 jaar uitgebreide garantie

Wat betekent uitgebreide garantie? Het maakt niet uit of je matras in jaar 1 of jaar 9 niet meer aan de eisen voldoet, je krijgt altijd een premium service!

100 nachten heerlijk proefslapen

Ruim 97% van onze klanten slaapt heerlijk en dat betekent dat de kans dat je niet tevreden bent over ons matras slechts 3% is. Maak gebruik van onze 100 dagen proefslapen en ervaar wat een goede nachtrust voor je kan betekenen.

Laagste prijsgarantie

Een besparing op de kwaliteit van onze matrassen en onze service, zal ten koste gaan van je nachtrust en de ervaring met ons. Daarom besparen we alleen op alles daaromheen om de laagste prijs garantie te kunnen bieden.

Laagste prijsgarantie

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en dit is terug te zien in het heerlijke comfort en de duurzaamheid van onze matrassen.

Premium klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Comfort & support

Ieder matras is ontworpen om je de beste ondersteuning en comfort te bieden voor een ontspannen nacht.

De laatste nieuwtjes