Gratis retourneren

Ondanks dat ons matras in 97% van de gevallen goed bevalt, kan het zo zijn dat het bestelde matras niet aan jouw wensen voldoet. Dit willen wij graag met je oplossen! We geven je daarom graag wat tips en advies op deze pagina. Daarnaast heb je uiteraard ook de mogelijkheid om jouw matras gratis te ruilen of retourneren, via het retourformulier onderaan deze pagina.

Is jouw matras te stevig of te zacht? Wij helpen je!

Je lichaam heeft allereerst de tijd nodig om te wennen aan het nieuwe matras. Bij de één duurt dat maar twee of drie dagen, bij de ander duurt het soms meer dan een maand. Geef het matras een kans en neem gerust de tijd, je hebt namelijk 100 nachten om jouw nieuwe matras te testen! Wil je het matras uiteindelijk toch liever ruilen voor een van de andere Droomidee matrassen? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

Klantenservice
Retourneren 21026 Mattrass Visuals 200X140X22 Cutout Cold Foam Angled Kleiner 1 Droomidee

Matras gratis retourneren

In slechts 3% van de gevallen bevalt ons matras toch niet. Je kunt het retourformulier invullen en een gewenste dag kiezen voor het ophalen.

Retourvoorwaarden

Wil jij jouw matras retourneren? Houd dan rekening met de volgende voorwaarden:

  • Je bestelde product(en) mogen niet beschadigd of vervuild zijn
  • Je bestelde product(en) moeten in de originele verpakking (of andere goede verpakking) verpakt worden
  • Retourneren kan binnen de aangegeven termijn van 100 dagen

Voldoe je niet aan de voorwaarden? Dan nemen we het matras helaas niet mee.

Retourformulier

"*" geeft vereiste velden aan

1Bestelnummer
2Persoonsgegevens
3Bestelling

Conform het herroepingsrecht

Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 100 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt vervolgens het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij nemen de retourkosten voor onze rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat (met uitzondering van het proefslapen) en indien mogelijk in originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De ondernemer zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour crediteren mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we het product niet retour nemen. Behandel het product dus met zorg.

Ontdekt onze matrassen