Showroom in Waddinxveen

Showroom
Voor de klanten die liever eerst willen langskomen om te proberen en te vergelijken, hebben wij een showroom in Waddinxveen. We vinden dat iedere klant de aandacht moet krijgen die hij of zij verdient en daarom is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. De reden waarom wij alleen op afspraak werken, is doordat er redelijk wat klanten op een dag langs willen komen en we dit zoveel mogelijk over de dag willen verspreiden. Op deze manier voorkomen we dat er teveel mensen op een bepaald tijdstip langs kunnen komen, wat voorkomt dat je lang moet wachten.

Ons adres
Het is niet dat we een geheim van ons adres willen maken, maar om te voorkomen dat er klanten langskomen zonder afspraak, krijg je het adres zodra je een afspraak hebt gemaakt.


Let wel op: omdat de meeste bestelling bezorgd worden, hebben wij bijna al onze matrassen op voorraad bij ons transportbedrijf in Houten. Hierdoor is het niet mogelijk om de matras(sen) direct mee te nemen bij een bezoek aan onze showroom in Waddinxveen en is afhalen alleen mogelijk in Houten.


Online een afspraak maken
Je kunt online een afspraak inplannen door op de onderstaande knop te klikken.

 

Book an appointment with Droomidee | Afspraak Service using SetMore


Per email een afspraak maken
Wil je liever per email een afspraak maken? Stuur dan een email naar: [email protected].