Op zoek naar een stevig matras? 

Ben jij op zoek naar een stevig matras? Dan ben je bij Droomidee aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen we je alles over het ideale matras. 

Te stevig matras

Bij Droomidee zijn wij ervan overtuigd dat een te stevig matras niet optimaal is. Een te stevig matras ondersteunt de holte in de onderrug niet, waardoor er spanning op deze plek komt te staan. De rug kan daardoor niet goed ontspannen, met vervelende rugklachten tot gevolg. Ook andere lichaamsdelen, zoals heupen en schouders, kunnen last ondervinden na het liggen op een te stevig matras. Hoe komt dit? De doorbloeding wordt op een stevig matras sneller afgekneld op deze specifieke plekken, met onrustige nachten tot gevolg. Bij Droomidee hebben wij er daarom voor gekozen diverse medium stevige matrassen te produceren. Op deze manier kunnen we aan jouw wensen voldoen zonder dat je klachten krijgt van een te stevig matras!

stevig matras

Een stevig Droomidee matras 

Een steviger matras in ons assortiment is het 7-zone pocketvering matras – 18 cm dik. Dit matras combineert een pocketvering met twee lagen koudschuim van 2 centimeter aan beide kanten van het matras. Koudschuim staat bekend om zijn veerkrachtigheid. Dit zorgt voor een optimale drukverdeling van jouw lichaam over het matras en leidt tot een ideale positie in bed. Zo wordt je elke dag uitgerust en fris wakker.

Het matras is verkrijgbaar in verschillende maten. Bekijk alle maten en stel jouw droommatras samen. 

Voor wie zijn stevige matrassen geschikt?

Een stevig matras wordt vaak aangeraden aan buikslapers en rugslapers. De matrassen van Droomidee zijn daarentegen geschikt voor alle type slapers. Het innovatieve 7-zone pocketvering systeem biedt namelijk de juiste ondersteuning voor alle slaaphoudingen. 

Heb je het vaak warm in bed of transpireer je veel? Dan voldoet een stevig matras aan jouw wensen. Een stevig matras omsluit het lichaam namelijk minder waardoor het matras kouder aanvoelt. Daarnaast ventileert een matras met koudschuim uitstekend. Dit matras is daarom ook uitermate geschikt voor de zomer. Zo kan je altijd fris slapen! 

Als laatste speelt ook jouw lichaamsgewicht een rol bij het kiezen van het beste matras. Ben je wat zwaarder of heb je een breed postuur? Dan kan je het best kiezen voor een stevig matras. Een stevig matras biedt namelijk voldoende ondersteuning. 

100 dagen proefslapen

Wil je weten of een stevig matras aan jouw wensen voldoet? Je kunt alle matrassen van Droomidee 100 dagen gratis uitproberen. Soms is het de eerste periode namelijk even wennen, we geven je daarom genoeg tijd om het matras te testen. 97% van onze klanten houd het matras na deze periode!

Betaalbare nachtrust

Wij streven naar een goede nachtrust die ook nog eens betaalbaar blijft! Daarom produceren wij onze matrassen zelf in Europa. Op deze manier kunnen we een goede kwaliteit garanderen voor een betaalbare prijs. Heb jij vragen over onze matrassen? Onze klantenservice staat voor je klaar! 

Onze matrassen

Past een stevig matras helaas toch niet helemaal bij jou? Bij Droomidee bieden we verschillende soorten matrassen aan, zodat er altijd een matras is die bij jouw wensen past. Bekijk bijvoorbeeld ons matras met 2×4 cm koudschuim. Dit matras is net iets zachter. Ideaal als je twijfelt tussen een stevig matras en een zacht matras. Wil je toch liever zacht slapen? Dan is het matras met een combinatie van traagschuim en koudschuim de beste optie voor jou. Heb jij een extra lang matras nodig? Bekijk dan onze matrassen van 210 cm lang

Kies jouw droommatras en wordt straks elke ochtend heerlijk uitgerust wakker!