Matrassen
Het goede nieuws is dat 97% van onze klanten zijn of haar matras na het proefslapen houdt, dat betekent dat slechts 3 procent retour komt! Hoe doen we dit? We hebben 3 modellen waarmee we voor ieder wat wils hebben. Lees bij de volgende vragen wat de overeenkomsten en de verschillen zijn zodat je snel een keuze kunt maken en heerlijk kunt slapen!
Het grootste verschil tussen zit hem in de bovenste laag, ook wel de comfortlaag genoemd. Deze comfortlaag bepaalt zoals de naam al zegt: het comfort. Het soort schuim en de dikte hiervan maakt het verschil hoe het matras aanvoelt. We hebben gelukkig voor 97% van onze klanten een passend matras. Lees onderstaand de verschillen en kies het matras dat bij je past.
7 Zone Pocketvering Matras van 18 cm dik
Dit matras heeft aan beide kanten 2 cm koudschuim en is in principe het stevigste matras dat we hebben. Koudschuim kan je eigenlijk omschrijven als een ander woord voor een duurzame spons en staat bekend om zijn veerkrachtigheid en zijn goede ventilatie.
Voor wie? Voor personen die op zoek zijn naar een stevig matras, voor de laagste prijs, dan is dit absoluut de juiste keuze. Voor personen zwaarder dan 80 kg, adviseren wij om voor een 22 cm dik matras te gaan. Dit heeft er niet mee te maken dat het matras gezien de stevigheid het niet aan kan, maar uit onze ervaring kunnen we zeggen dat deze laag van 2 cm voor deze personen aan de dunne kant is, waardoor ze eventueel de kern kunnen gaan voelen. Ongeveer 1 op de 10 klanten kiest voor dit model.
7 Zone Pocketvering Matras van 22 cm dik + Traagschuim
Dit matras heeft aan één kant 4 cm traagschuim (ook wel: memory foam, NASA-schuim, tempur, geheugenschuim, visco-elastisch) en aan de andere kant 4 cm koudschuim. Zodra je op de kant met het traagschuim gaat liggen, zal je merken dat je er iets in wegzakt en dat het volgens je lichaam gaat vormen. Dit traagschuim ligt iets zachter, maar staat erom bekend dat de druk van je lichaam het beste wordt verdeeld. Dit schuim wordt bijvoorbeeld veel in ziekenhuisbedden gebruikt en wordt medisch veel aanbevolen.
Traagschuim Voor dit model hebben we dan ook bewust gekozen voor een dunnere laag van 4 cm traagschuim. Deze bewuste keuze is ontstaan doordat veel mensen een te dikke laag als erg onprettig ervaren omdat je hier te ver in wegzakt en daardoor je je niet meer goed kunt omdraaien. Daarnaast wordt een te dikke laag ook erg snel warm en ventileert het slecht. Bij dit model zal omdraaien altijd moeiteloos gaan en is de ventilatie uitstekend!
Koudschuim De andere kant van dit matras is 4 cm koudschuim en dat betekent dat hij hetzelfde ligt als het onderstaande 22 cm dikke matras met aan beide kanten 4 cm koudschuim. Het voordeel van deze twee verschillende kanten is dat je altijd wel een kant hebt die je lekker vindt liggen. We horen regelmatig van klanten dat zij bijvoorbeeld in de winter op de traagschuimkant liggen en in de zomer op de koudschuimkant (of vice versa). Het kan ook zijn dat na een aantal jaren op de ene kant te hebben gelegen dat de voorkeur voor de ene of andere kant verandert. Het voordeel hiervan is dat dit matras beide biedt als je wat harder of juist wat zachter wilt liggen.
Voor wie? Voor personen die op zoek zijn naar een matras wat het beste van beide werelden heeft. Het matras heeft aan de ene kant traagschuim wat iets zachter ligt, maar wel de juiste ondersteuning geeft en een kant met koudschuim dat steviger ligt. Dit matras gaat tot 100 kg per persoon en biedt twee verschillende kanten, waardoor er altijd wel een kant is die heerlijk ligt! Dit is veruit ons populairste model waar ongeveer 7 op de 10 klanten voor kiest.
7 Zone Pocketvering Matras van 22 cm dik
Dit matras heeft in tegenstelling tot de 2 cm aan beide kanten bij het 18 cm dikke matras, 4 cm koudschuim aan beide kanten. 2 cm aan beide kanten lijkt niet veel, maar aangezien je in de volle lengte op een matras ligt, is dit meer dan je denkt. Deze extra 2 cm koudschuim zorgt ervoor dat het matras net iets zachter ligt en meer medium tot stevig ligt. Het is nog steeds een redelijk stevig matras, maar dat is juist goed voor de ondersteuning aan je lichaam.
Voor wie? Voor personen die op zoek zijn naar een medium tot stevig matras en op zoek zijn naar wat meer comfort dan de dunnere variant van 18 cm dik, maar niet voor de variant met traagschuim willen gaan. Dit matras gaat tot 100kg per persoon en biedt twee dezelfde kanten met koudschuim. Ongeveer 2 op de 10 klanten kiest voor dit model.
Alle 3 modellen hebben de pocketvering voor de beste ventilatie
Alle 3 modellen hebben de 7 zones voor een optimale ondersteuning.
Alle 3 modellen hebben kwaliteitsschuim voor comfort en een lange levensduur.
Alle 3 modellen hebben een afritsbare tijk die je kunt wassen.
Alle 3 modellen hebben 10 jaar uitgebreide garantie.
Alle 3 modellen hebben 100 dagen proefslapen.
Alle 3 modellen hebben gratis bezorging.
Alle 3 modellen hebben de laagste prijs garantie
Soorten Matrassen Doordat er zoveel aanbieders van matrassen zijn, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Moet je nu voor een volschuimmatras, binnenveringsmatras of pocketvering matras gaan? Kan ik het beste naar IKEA, Beter Bed, Leen Bakker of een andere winkel gaan? Allereerst is het belangrijk om de verschillen tussen verschillende matrassen en de verschillende schuimsoorten duidelijk op een rij te hebben.
De meeste informatie kan je ook op de website van de Consumentenbond vinden: Soorten Matrassen en over verschillende schuimsoorten kan je terecht op Wikipedia: Schuimsoorten voor Matrassen
Volschuimmatrassen Een volschuimmatras bestaat, zoals je zult begrijpen uit alleen maar schuim. Het voordeel van deze soort matrassen is dat ze goedkoop zijn en dat ze over het algemeen prima kunnen liggen. Het nadeel van deze matrassen is dat de ondersteuning aan het lichaam matig is en dat klachten snel kunnen ontstaan. Volschuimmatrassen heb je in zowel polyetherschuim als koudschuim (HR-schuim). Polyether is de goedkoopste schuimsoort en komt bijvoorbeeld veel uit China, polyether ademt vrij slecht en verliest na een korte tijd al zijn veerkracht. Koudschuim daar tegenover is veel duurzamer, veerkrachtiger en ademt veel beter. Je komt de combinatie van koudschuim en traagschuim ook tegen, maar je ziet vaak dat deze als warm / zweterig worden ervaren.
Binnenveringsmatrassen (ook wel: bonellveringsmatrassen) Deze matrassen bieden al een betere ondersteuning dan volschuimmatrassen, omdat deze een kern van veren heeft. Binnenveringsmatrassen hebben verder als voordeel dat ze prima ventileren en dat ze goedkoop in aanschaf zijn. Het nadeel van binnenveringsmatrassen is dat de veren allemaal aan elkaar verbonden zijn met een spiraalveer. Dit zorgt ervoor dat de veren niet individueel van elkaar kunnen veren en hierdoor wordt dit ervaren alsof je op een “trampoline” ligt. Het nadeel hiervan is dat je ruggenwervel hierdoor niet recht ligt en daardoor ontstaan er snel klachten aan rug, schouders en nek.
Pocketvering Matrassen Pocketvering matrassen zijn de duurste variant van de bovengenoemde matrassen en hebben dan ook de beste opbouw. Doordat de kern uit veren bestaat die onafhankelijk van elkaar kunnen veren, krijg je een situatie waar de veren inveren waar nodig. Hierdoor blijft de ruggenwervel altijd recht en zorgt dit ervoor dat klachten aan rug, schouders en nek praktisch niet voorkomen. Pocketvering matrassen zijn de meest duurzame matrassen en worden dan ook het meeste aanbevolen.
Comfortzones Pocketvering Matrassen Veel pocketvering matrassen hebben dan ook verschillende comfortzones. Hierdoor krijg je zones met stuggere en soepelere veren, waardoor bij de zware delen (zoals heupen en schouders) de veren meer inveren dan op de andere plekken. Hierdoor is de ruggenwervel recht en worden klachten voorkomen. Conclusie Als je het beste matras voor je lichaam en je nachtrust wilt hebben en die het langste mee gaat dan kun je het beste naar pocketvering matras met verschillende comfortzones kijken. Het is belangrijk om de schuimsoort polyether te vermijden (de goedkopere schuimsoort) en te kiezen voor koudschuim (HR-schuim) of traagschuim (NASA/ tempur / memory foam).
Droomidee Ons assortiment bestaat uit 3 modellen pocketvering matrassen met verschillende koudschuim- en traagschuimlagen. Onderstaand vind je antwoorden waarom onze matrassen de beste keuze voor je zijn. Alle Matrassen
De wedervraag op deze vraag is of de volgende kenmerken je aanspreken?
- Een matras met de beste ventilatie voor een gezonde en koele nachtrust
- Een matras met een uitstekende ondersteuning waardoor je uitgerust wakker wordt
- Een matras die heerlijk comfortabel ligt waar je heerlijk in wegdroomt
- Een matras dat gemiddeld 10 tot 14 jaar mee gaat
- Een matras waar je maar een zacht prijsje voor betaalt
- Een matras waar je bijna 100% zeker van kunt zijn dat hij bevalt
Hoe zorgen wij hiervoor?
- Onze matrassen geven door de pocketvering de beste ventilatie
- Onze matrassen geven door de 7 zones en kwaliteitsschuim een uitstekende ondersteuning
- Onze matrassen geven door de opbouw van de materialen een heerlijk comfort
- Onze matrassen gaan door materialen van hoge kwaliteit 10 tot 14 jaar mee
- Onze matrassen hebben door onze efficiënte process en kleine marges de zachtste prijs
- Onze matrassen worden door 97% van onze klanten na het proefslapen gehouden
- We bieden altijd 100 dagen proefslapen
- We bieden altijd 10 jaar garantie
- We bieden altijd gratis bezorging
- We bieden altijd de laagste prijs garantie
- We bieden altijd premium klantenservice
Gratis bezorging Allereerst kan je gebruik maken van onze gratis bezorging. Kies naar eigen wens een bezorgdag en neem je nieuwe matras in ontvangst
Gebruik het matras! Zodra je je matras in ontvangst hebt genomen kan je hem uitpakken en volledig in gebruik nemen! Je hebt 100 dagen de tijd om het matras te gebruiken. Voor sommige mensen kan het de eerste periode even wennen zijn, vandaar dat we je voldoende tijd geven. Er zijn gelukkig geen kleine lettertjes, het enige wat we aan je vragen is om het matras met zorg te behandelen. Je ontvangt altijd een nieuw matras, gebruikte matrassen worden namelijk gerecycled.
In slechts 3% van de gevallen bevalt ons matras toch niet. Helaas, maar niets aan te doen! Je kunt het retourformulier invullen en een gewenste dag kiezen voor het ophalen. Het matras wordt op de gewenste dag opgehaald en je hoeft enkel de retourkosten te betalen! Dit betekent inderdaad dat je niet verplicht bent om het te ruilen en geven we je geen cadeaubon (in tegenstelling tot andere aanbieders).
Naamsbekendheid Het beste antwoord op deze vraag is een vraag, en die luidt: waarom ken je de merken zoals Auping, Tempur, M-Line en andere bekende merken? Het antwoord op deze vraag is, omdat deze merken erg veel geld investeren in marketing, denk aan: televisie reclames, billboards, vertegenwoordigers en andere zaken rondom het verkrijgen van meer naamsbekendheid. Ergens moeten deze kosten terugverdiend worden en dat gebeurt in het product dat wordt verkocht. Dit is één van de redenen waarom de verkoopprijs bij hen hoger ligt dan bij ons.
Minder schakels Wij hebben onze eigen productie en dit brengt een voordeel met zich mee dat er geen groothandel en winkels tussen de productie en jouw slaapkamer zitten. Was dit wel het geval, dan lag de verkoopprijs een stuk hoger! Wij kiezen ervoor om een kleine marge te hanteren en hierdoor houden we de prijzen laag.
Automatisering We besparen en automatiseren waar het mogelijk is en dat zorgt ervoor dat we bepaalde kosten niet hoeven te maken. Dit komt dan weer ten gunste van de verkoopprijs en kunnen we voor een zacht prijsje een kwaliteitsproduct leveren.
Kwaliteit De kwaliteit is voor ons erg belangrijk en daarom kan je bij ons altijd een kwaliteitsproduct verwachten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten jaren heerlijk slapen en veel plezier van hun aankoop hebben!
IKEA In principe hebben alle matrassen bij IKEA een vulling van polyether. Polyether is gemaakt van polyetherschuim en dit is de goedkoopste type polyurethaanschuim. Het nadeel van deze schuimsoort is dat deze snel zijn hardheid verliest, waardoor de ondersteuning van het lichaam zal afnemen en hierdoor zullen klachten aan nek / schouders en rug ontstaan.
Droomidee Wij gebruiken voor onze matrassen alleen de betere variant van polyether en dat is: koudschuim / HR-schuim (polyurethaanschuim). Koudschuim / HR-schuim staat bekend om zijn veerkrachtigheid, duurzaamheid en vlamvertragendheid. Verder ademt het veel beter ten opzichte van polyether en komt kuilvorming bij koudschuim / HR-schuim niet voor. Deze kuilvorming zal je bij polyethermatrassen wel tegenkomen. Naast de keuze voor koudschuim/HR-schuim, hebben wij een pocketvering matras met traagschuim / NASA / memory. Dit traagschuim (ook wel: memory foam, NASA-schuim, visco, tempur) staat erom bekend dat het de beste drukverdeler is en daarom ondersteund dit schuim het lichaam het beste. Voor onze pocketvering matrassen met traagschuim hebben wij express voor een dunnere schuimlaag gekozen, waardoor je je makkelijker kunt omdraaien in tegenstelling tot matrassen met een dikkere traagschuimschuimlaag. Onderstaand staat een link naar Wikipedia met de uitleg over de verschillende schuimsoorten. Schuimsoorten voor Matrassen
7 Comfortzones Naast een ander schuimsoort heeft IKEA bij de pocketvering matrassen geen verschillende comfortzones en dat betekent dat alle pocketveren dezelfde stugheid hebben. Al onze pocketvering matrassen hebben 7 verschillende comfortzones. Deze comfortzones zorgen ervoor dat bij de zware delen van je lichaam (zoals je schouders en heupen) de pocketveren makkelijker inveren ten opzichte van andere delen van het lichaam. Het voordeel hiervan is dat de ruggenwervel recht blijft en wanneer dit gebeurt, is de kans op klachten aan nek / schouders en rug erg klein.
Beter Bed, Leen Bakker en andere winkels Bij Beter Bed, Leen Bakker en andere bekende winkels die matrassen verkopen, kan je matrassen vinden van dezelfde kwaliteit zijn als onze matrassen. Het enige verschil is dat zij gemiddeld 2 tot zelfs 5 keer zoveel geld vragen voor hetzelfde matras! De redenen waarom wij zo voordelig zijn kan je teruglezen in de vraag hierboven.
Naamsbekendheid Dit is een vergelijkbare vraag als de bovenstaande vraag: waarom we zo voordelig zijn? Het beste antwoord ook op deze vraag is een vraag, en die luidt: waarom ken je de aanbieders zoals Simba, Emma, Matts, Eve en vergelijkbare aanbieders? Het antwoord op deze vraag is: omdat deze aanbieders erg veel geld investeren in marketing, denk aan: televisie reclames, billboards, advertenties, vertegenwoordigers en andere zaken rondom het verkrijgen van meer naamsbekendheid. Ergens moeten deze kosten terugverdiend worden en dat gebeurt in het product dat wordt verkocht. Je ziet dat de prijzen bij deze aanbieders 2 tot 5 keer zo hoog liggen!
Is een duurder matras dan beter? Aanbieders zoals Simba, Emma, Matts , Eve en vergelijkbare aanbieders zullen ongetwijfeld mooie producten hebben. Je ziet alleen dat de prijzen 2 tot 5 keer hoger liggen en dat zou moeten betekenen dat het matras dan 2 tot 5 keer comfortabeler moet liggen, een betere ondersteuning zou moeten geven geven of een langere levensduur zou moeten hebben. Doorgaans zie je dat dat niet het geval is en als je kijkt dat de mensen die bij ons bestellen: kiest 97% om het matras na het proefslapen te houden en stuurt slechts 3% het terug. Dat geeft in ieder geval aan dat we voor bijna iedereen een matras hebben waar hij of zij heerlijk op slaapt!
Veel mensen die last van hun rug, nek of schouders hebben, slapen vaak op een te zacht of een versleten matras. De oplossing is vaak om voor een wat steviger matras met de juiste ondersteuning te kiezen. Al onze matrassen liggen medium tot stevig en geven hierdoor de juiste ondersteuning aan het lichaam ten opzichte van zachte matrassen of versleten matrassen die dit niet doen. Onze 7 zone pocketvering matrassen hebben veren met een draaddikte van 1,6 mm en 1,8 mm. Dit zijn wat stuggere veren die langer mee gaan en die de ondersteuning bieden die je nodig hebt.
Advies Om een keuze te maken tussen onze 3 modellen, kan je het beste even bij de bovenstaande vraag kijken voor de verschillen. We hebben voor ieder wat wils!
Hardheid Al onze matrassen liggen medium tot stevig. We krijgen weleens de vraag van mensen of ze voor hun lichaamsgewicht niet soepel nodig hebben? Het antwoord op deze vraag is: we hebben de afgelopen jaren de ervaring opgedaan dat 97% van de klanten heerlijk slaapt. Het enige wat ons opvalt is dat klanten die van een versleten / zacht matras komen even een periode moeten wennen, maar daarna niet anders meer willen dan medium tot stevig.
Het voordeel van deze stevigheid is namelijk dat onze matrassen een erg goede ondersteuning aan het lichaam bieden ten opzichte van zachte matrassen en je daardoor een ontspannen nachtrust hebt en je matras langer meegaat. We hebben 3 modellen en je zult zien dat we voor bijna iedereen een passend model hebben!
7 Zone Pocketvering Matras – 18 cm dik Dit matras ligt meer stevig dan medium en wordt aanbevolen voor mensen tot 80 kg. (dit betekent overigens niet dat wanneer je 80 kg of lichter bent dat je dan automatisch voor dit matras moet kiezen)
7 Zone Pocketvering Matras – 22 cm dik Het verschil waarom deze 22 cm dik is in plaats van 18 cm zit in de dikkere koudschuimlaag. Het voordeel hiervan is dat dit ervoor zorgt dat je een stukje zachter / comfortabeler ligt, maar wel de juiste ondersteuning ervaart. Dit matras ligt medium tot stevig, maar meer richting medium.
7 Zone Pocketvering Matras – 22 cm dik + Traagschuim / NASA / Memory Dit matras heeft het beste van beiden werelden: aan één kant 4 cm traagschuim (ook wel: memory foam, NASA-schuim, tempur, geheugenschuim, visco-elastisch) en aan de andere kant 4 cm koudschuim. Zodra je op de kant met het traagschuim gaat liggen, zal je merken dat je er iets in wegzakt en dat het volgens je lichaam gaat vormen. Dit traagschuim ligt iets zachter, maar staat erom bekend dat de druk van je lichaam het beste wordt verdeeld. Dit schuim wordt bijvoorbeeld veel in ziekenhuisbedden gebruikt en wordt medisch veel aanbevolen. Voor de personen die op zoek zijn naar een wat zachter matras, maar wel met de juiste ondersteuning, dan is dit absoluut de beste keuze! De andere kant van dit matras is 4 cm koudschuim en dat betekent dat hij hetzelfde ligt als het onderstaande 22 cm dikke matras met aan beide kanten 4 cm koudschuim. Het voordeel van deze twee verschillende kanten is dat je altijd wel een kant hebt die je lekker vindt liggen. We horen regelmatig van klanten dat zij bijvoorbeeld in de winter op de traagschuimkant liggen en in de zomer op de koudschuimkant (of vice versa). Het kan ook zijn dat na een aantal jaren op de ene kant te hebben gelegen dat de voorkeur voor de ene of andere kant verandert. Het voordeel hiervan is dat dit matras beide biedt als je wat harder of juist wat zachter wilt liggen.
In het verleden hadden wij een laag van 8 cm traagschuim / NASA / memory in onze matrassen. We kregen regelmatig de klacht onze klanten er te ver in wegzakten en daardoor moeite hadden met omdraaien. Daarnaast werd de dikke laag ook warmer en kon het zelfs zweterig aanvoelen. Dit werd ervaren als erg onprettig en daarom hebben wij dit aangepast naar 4 cm. Met deze dikte zal je merken dat je er wel een stukje in wegzakt en de vorm van je lichaam aanneemt, maar je zult je altijd gemakkelijk kunnen omdraaien. Deze dikte wordt dan ook ervaren als een erg aangename dikte en is voor iedereen geschikt.
Densiteit betekent (cel)dichtheid. Bij traagschuim wordt dit uitgedrukt in kg’s per kubieke meter (m³). Densiteit vertelt ons niets over de hardheid of zachtheid van het schuim en ook nauwelijks iets over de kwaliteit in tegenstelling tot wat sommige andere producenten beweren. Alle hardheden: zacht, medium en hard kunnen uit een densiteit van 30, 40, 50 of 60 kg/m³ komen. Densiteit vertelt alleen iets over het gewicht per kubieke meter en de hieruit ontstane celdichtheid. De celdichtheid is heel belangrijk in verband met het ademend vermogen en vocht doorlatend vermogen. Bij een hoge densiteit neemt de celdichtheid toe; de cellen worden kleiner en het ademend vermogen neemt hierdoor af. Medisch gekwalificeerd traagschuim heeft, zo goed als altijd, een densiteit van rond de 50 kg. De ventilatie is bij 50 kg/m³ beter waardoor het koeler en minder vochtig wordt, wat wel aan te raden is in ons toch wel vochtige klimaat. Dit is dan ook de reden dat onze traagschuim een densiteit van 50kg/m³ heeft.
Van koudschuim wordt de densiteit meestal uitgedrukt in HR (High Resilience), wat voor hoge veerkracht staat. Voor de Droomidee matrassen met koudschuim wordt er een HR van 35 gebruikt.
Onze matrassen hebben 350 pocketveren per m², maar let wel op dat dit niet de kwaliteit van een matras bepaalt. Veel mensen denken dat hoe meer pocketveren per m², hoe hoger de kwaliteit is. Dit is niet de graadmeter voor kwaliteit. Er zijn pocketvering matrassen oplopend tot wel 2.000 pockets per m², de zogenoemde micro pocketvering matrassen. Deze micro pocketvering matrassen hebben vaak meer pocketveren, maar hebben bijvoorbeeld een draaddikte van 1,3 mm. Doordat een draaddikte van 1,3mm redelijk dun is, zal deze minder stug zijn waardoor je een mindere ondersteuning aan het lichaam krijgt. Naast dat je minder steun krijgt, is de levensduur van deze dunnere draaddikte een stuk korter en is je matras weer sneller aan vervanging toe.
De draaddikten die wij voor onze pocketvering matrassen gebruiken zijn 1,6 mm en 1,8 mm dik voor de verschillende 7 zones. Dit zijn over het algemeen wat stuggere veren wat als voordeel heeft dat deze een betere ondersteuning aan het lichaam bieden en langer mee gaan.
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze matrassen dat wij het liefste een levenslange garantie willen bieden. Omdat een matras geen leven lang mee gaat, is dit helaas niet haalbaar. Onze matrassen gaan gemiddeld 10 to 14 jaar mee en mocht er binnen 5 jaar (bij normaal gebruik) een probleem optreden dan zullen wij het matras kosteloos vervangen! Het maakt niet uit of dit in jaar 1, 5, 6 of jaar 9 is!
De gemiddelde levensduur is 10 tot 14 jaar!
Ja! Onze matrassen hebben een matrashoes die een antibacteriële werking heeft en allergie beschermend is.
Ja absoluut!
Twee aparte matrassen
- Als je gebruik maakt van verstelbare bodems en je graag afzonderlijk van elkaar wilt verstellen
- Als er een voorkeur voor een verschillend matras / verschillende kant is. Bijvoorbeeld de ene persoon wil op traagschuim liggen en de andere op koudschuim
Tweepersoonsmatras
- Als je graag in het midden van het matras ligt. De pocketveren in de matrassen zitten in een “schuimhuisje”, dit betekent dat er aan de zijkanten een schuimrand zit. Op het moment dat je twee aparte pocketvering matrassen tegen elkaar legt dan heb je in het midden een schuimrand. Deze schuimrand(en) zakken sneller in dan de pocketveren, waardoor je na verloop van tijd zal merken dat de matrassen in het midden kunnen gaan toelopen (valt buiten de garantie). De matrassen kunnen regelmatig gedraaid worden, maar dit probleem zal zich vroeg of laat toch voordoen. Bij een tweepersoonsmatras lopen de pocketveren door en maakt het niet uit of je in het midden, links of rechts van het matras ligt.
- Als je graag geen spleet / naad in het midden van het matras wilt hebben
- Onze matrassen worden opgerold en vacuüm verpakt. Daardoor passen ze gewoon door het trappengat en de doorgang. Dit hoeft dus niet mee te spelen in jouw keuze voor het formaat.
Absoluut! Zie onderstaand de link naar de juiste pagina.
Pocketvering matrassen 210cm
Uiteraard! Kijk op onze Webshop Keurmerk informatiepagina voor meer informatie
Dit kan je via de onderstaande link vinden. Bezorgen en Afhalen
Wanneer je een matras hebt besteld krijg je automatisch een gebruiksaanwijzing meegeleverd. Wanneer je deze online wilt bekijken kan dat hier.