Webshop Keurmerk

Droomidee is gecertificeerd door Webshop Keurmerk. Als klant geeft dit je verschillende zekerheden. Hieronder lees wat je van ons mag verwachten:

  • Je kunt veilig betalen in onze webshop
  • Je privacy is gewaarborgd
  • Er is een onafhankelijke geschillenbemiddeling ter beschikking
  • De Keurmerk-code wordt door ons nageleefd
  • Je weet zeker dat je bij een betrouwbaar bedrijf winkelt.
  • Onze webshop is gekeurd en voldoet aan de nieuwste Europese wetgevingen.

Je kunt ons terugvinden op de website van Webshop Keurmerk.

Webshop Keurmerk Home Hero Droomidee
Webshop Keurmerk Webwinkelkeur Droomidee

Over het keurmerk

Webshop Keurmerk is een volledig onafhankelijke organisatie. Alle aangesloten webwinkels dienen de belangen van de consument zo goed mogelijk te behartigen.

​Webshop Keurmerk is opgericht in de tijd dat de Consumentenbond bekend maakte de activiteiten met betrekking tot het Webtrader-logo te beëindigen. Veel webshops die na de uitvoerige screeningsprocedure het Webtrader-logo op de website mochten gebruiken, sloten zich toen aan bij het Webshop Keurmerk. De Webshop Keurmerk-voorwaarden zijn dan ook gebaseerd op de eerder door de Consumentenbond gehanteerde voorwaarden.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen, is het beheer overgebracht aan de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Bovendien worden aangesloten winkels verplicht de Keurmerk-code na te leven.