AFFILIATE PROGRAMMA

Al meer dan 10 jaar is Droomidee de specialist in matrassen. We weten als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is. Onze klanten erkennen dit en waarderen onze toewijding om een goed matras betaalbaar te houden.

Via ons affiliate programma bieden we jou de mogelijkheid om onze prodicyen onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Daar verdien je bovendien een mooie commissie mee.

Heb je een webshop of online blog? Dan kun je delen in het succes van Droomidee door je aan te sluiten bij ons affiliate netwerk.

Hoe werkt het?

  1. Registreer uw website of blog bijĀ TradeTracker of Daisycon en meld je aan bij het Droomidee programma.
  2. We beoordelen je registratie en (,indien deze voldoet aan onze voorwaarden,) keuren deze goed.
  3. Kies het advertentiemateriaal dat het beste bij jouw website past. Speciale vragen of verzoeken kunnen via mail of ticketsysteem gesteld worden.
  4. Start met het verdienen van commissie*

Nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze collega’s: zakelijk@droomidee.nl

* zie de gedetailleerde campagne-omschrijving en / -voorwaarden.

Affiliate 10 jaar ervaring Droomidee

Over Droomidee

Wij streven naar een heerlijke nachtrust die ook nog eens betaalbaar blijft. Wat ons betreft kan de laagste prijs niet gegarandeerd worden als je veel investeert in winkels of naamsbekendheid. Door een directe lijn met de fabriek, ons online kanaal en geautomatiseerde processen is de aanschaf van een goed matras voor een mooie prijs binnen handbereik! Zo laten we tegen een eerlijke prijs dromen uitkomen: zowel in nachtrust als in onze service.