Over Droomidee

Droomidee is dé matrassen webshop voor jou! Wij helpen je bij het maken van een goede keuze en bieden je een service waar je blij van wordt. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij namelijk als geen ander waar een fijn matras én goede service aan moeten voldoen. We gebruiken alleen de beste Premium materialen zodat jij jarenlang kan genieten van een goede nachtrust zonder klachten! 

Alle matrassen worden gemaakt met aandacht voor het milieu. Tegelijkertijd streven we naar een heerlijke nachtrust die ook nog eens betaalbaar blijft. Hoe wij dit doen? We hebben een directe lijn met onze fabriek, verkopen exclusief online en we maken gebruik van geautomatiseerde processen. Je betaalt alleen voor de kwaliteit van het matras! Zo is de aanschaf van een goed matras voor een eerlijke prijs binnen handbereik. Wij laten jouw dromen écht uitkomen.

Waarom voor een Droomidee matras kiezen?

Een matras van Droomidee

Een matras van Droomidee is de beste keuze voor jou! Bij Droomidee profiteer je namelijk van onderstaande belangrijke voordelen.


 DroomideeAndere matrasaanbieders
LevertijdVolgende dag iVaak meerdere weken
Garantie10 jaar i2-5 jaar
Proefslapen100 nachten iVaak korter en geen geld terug
Milieubewust100% recyclebaar iIn meeste gevallen niet recyclebaar
PrijsLaag iGemiddeld of hoog
KlantbeoordelingUitstekend iGemiddeld of goed
Anti-allergisch & antibacterieelJa iVaak niet
MatraskernPocketvering iPocketvering of schuim
KwaliteitTopkwaliteit iWisselend

Voor ieder wat wils!

Bekijk matrassen
Bekijk matrassen
Bekijk matrassen

Koudschuim

Matrassen van koudschuim zijn veerkrachtig en geven je lichaam een goede ondersteuning. Het schuim dat wordt gebruikt staat ook bekend als High resilience, HR, wat hoge veerkracht betekend. Een koudschuim matras voert gemakkelijk vocht af en ventileert goed.

Traagschuim

Traagschuim kent meerdere benamingen, zo ken jij het misschien ook als memory foam of NASA-schuim. Dit schuim voert goed vocht af en heeft een goede ventilatie. Daarnaast onderscheidt het zich van andere matrassen door het feit dat het schuim zich geheel naar jouw lichaam vormt en hierdoor drukpunten voorkomt.

7 zone pocketvering

Onze matrassen zijn opgedeeld in 7 verschillende zones door middel van pocketveringen. Hiermee kunnen wij de zones laten verschillen van stevigheid en kan het matras zich optimaal aanpassen op jouw lichaam voor de ideale ondersteuning.