Over Droomidee

Wij streven naar een heerlijke nachtrust die ook nog eens betaalbaar blijft. Wat ons betreft kan de laagste prijs niet gegarandeerd worden als je veel investeert in winkels of naamsbekendheid. Door een directe lijn met de fabriek, ons online kanaal en geautomatiseerde processen is de aanschaf van een goed matras voor een mooie prijs binnen handbereik! Zo laten we tegen een eerlijke prijs dromen uitkomen: zowel in nachtrust als in onze service.

Waarom voor een Droomidee matras kiezen?

 DroomideeAndere matrasaanbieders
LevertijdVolgende dag iVaak meerdere weken
Garantie10 jaar i2-5 jaar
Proefslapen100 dagen iVaak korter en geel geld terug
Milieubewust100% recyclebaar iIn meeste gevallen niet recyclebaar
PrijsLaag iGemiddeld of hoog
KlantbeoordelingUitstekend iGemiddeld
Anti-allergisch & antibacterieelJa iVaak niet
MatraskernPocketvering iPocketvering of schuim
KwaliteitTopkwaliteit iWisselend

Voor ieder wat wils!

Bekijk matrassen
Bekijk matrassen
Bekijk matrassen

Koudschuim

Matrassen van koudschuim zijn veerkrachtig en geven je lichaam een goede ondersteuning. Het schuim dat wordt gebruikt staat ook bekend als High resilience, HR, wat hoge veerkracht betekend. Een koudschuim matras voert gemakkelijk vocht af en ventileert goed.

Traagschuim

Traagschuim kent meerdere benamingen, zo ken jij het misschien ook als memory foam of NASA-schuim. Dit schuim voert goed vocht af en heeft een goede ventilatie. Daarnaast onderscheidt het zich van andere matrassen door het feit dat het schuim zich geheel naar jouw lichaam vormt en hierdoor drukpunten voorkomt.

7 zone pocketvering

Onze matrassen zijn opgedeeld in 7 verschillende zones door middel van pocketveringen. Hiermee kunnen wij de zones laten verschillende van stevigheid en kan het matras zich optimaal aanpassen op jouw lichaam voor de ideale ondersteuning.