Over Droomidee

Droomidee | Topkwaliteit Matrassen

Over Droomidee

Is het mogelijk om een kwalitatief goed matras tegen een betaalbare prijs aan te bieden en daarbovenop ook nog de juiste service kunnen geven? Dat is de vraag die ons sinds dag één al bezighoudt. Vanaf de eerste dag is kwaliteit, prijs en service onze ultieme focus.

Veel grote aanbieders van matrassen kiezen ervoor om vooral te investeren in naamsbekendheid in de vorm van marketing en winkels. Wij willen het anders doen.

Onze visie is dat de laagste prijs niet gegarandeerd kan worden, als je veel investeert in winkels of naamsbekendheid. Door een directe lijn met de fabriek, een online kanaal en veel geautomatiseerde processen kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten een matras kunnen aanschaffen tegen de beste prijzen.

Naast onze focus op kwaliteit, prijs en service vinden wij ook een goede leefomgeving en een gezond milieu belangrijk. Niet alleen voor ons, maar ook voor de generaties die na ons komen. Al onze matrassen zijn om die reden duurzaam en 100% recyclebaar.

Ontdek wat een goede nachtrust voor je kan betekenen

Gratis bezorging, gratis retour en 100 dagen proefslapen geven je de kans om te ontdekken wat een goede nachtrust voor je kan betekenen. Slechts 3 op de 100 klanten stuurt na het proefslapen hun matras terug. De kans is dus zeer groot dat jij na 100 dagen proefslapen geheel tevreden bent met je matras. Geen rare voorwaarden of kleine lettertjes, simpelweg 100 dagen een nieuw matras uitproberen zonder ergens aan vast te zitten!

Foto’s

Neem een kijkje achter de schermen, wij hebben de productie van onze matrassen volledig in eigen beheer.

(klik op de foto voor een grotere versie)