Matras 160x200

7 Zone Pocketvering Matras


Wat is een Pocketvering Matras?
Een pocketvering matras 160x200 bestaat uit een groot aantal springveren die verpakt zijn in een zakje. Het zakje om de veren zorgt ervoor dat de veren elkaar niet kunnen raken en dat de veer minder "voelbaar" wordt.

Heb je je ooit gerealiseerd dat je minimaal dertig procent van je leven slapend doorbrengt? Je snapt daarom wel dat een goed bed met een goed matras een vereiste is. Bij Droomidee ben je aan het beste adres voor een goed matras, met de juiste ondersteuning en levensduur. Hieronder vind je drie keer het pocketvering matras 160x200 centimeter. Wij verkopen het matras 160x200 centimeter in verschillende diktes met verschillende comfortlagen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 160x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 14 beoordeling(en).
Bestellen
€409,00 €214,00
7 Zone Pocketvering Matras 160x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 19 beoordeling(en).
Bestellen
€529,00 €244,00
7 Zone Pocketvering Matras 160x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 49 beoordeling(en).
Bestellen
€569,00 €294,00


Vergelijking-Matrassen-160x200

Verschillende diktes

Het goedkoopste pocketvering matras 160x200 met deze afmetingen heeft een dikte van 18 centimeter. De tweede variant van het matras is 22 centimeter met aan beide kanten koudschuim en als derde model kunt u bij Droomidee ook een pocketvering matras 160x200 met een comfortlaag van traagschuim bestellen. Traagschuim zorgt voor een nog betere ondersteuning en de vorm van uw lichaam wordt vanzelf aangenomen door het matras. Alle Droomidee matrassen in alle afmetingen staan bekend om de ‘7 Zone Pocketvering’. De matrassen bestaan uit een groot aantal springveren verdeelt in 7 comfortzones. Deze pocketveren in combinatie met de verschillende zones zorgen onder andere voor een goede ventilatie en extra comfort. 

De voordelen van een 7 Zone Pocketvering Matras (matras 160x200):

► Het matras zorgt ervoor dat u ‘stabiel’ op uw rug, buik of zij ligt
► De verdeling van uw lichaamsgewicht wordt door het gebruik van de zeven verschillende comfortzones geoptimaliseerd
► Het matras wordt vanwege de lucht tussen de pocketveren erg goed geventileerd
► Het matras heeft een levensduur van gemiddeld 10 tot 14 jaar
► Voorkomt de welbekende "kuilvorming" waardoor rug-, nek- en schouderklachten praktisch niet voorkomen

Geen rugklachten meer dankzij een pocketveringmatras

Heb jij overdag ook veel last van rugklachten of pijn aan je nek en schouders? Grote kans dat je slaapt op een slecht matras. In veel gevallen is het matras namelijk de oorzaak van deze klachten. Gelukkig zijn deze klachten eenvoudig te verhelpen met een goed pocketveringmatras. Neem bijvoorbeeld het riante tweepersoonsmatras van 160 bij 200 centimeter. De springveren in dit matras bieden het lichaam ondersteuning tijdens de nachtrust. Hierdoor lig je stabieler dan bij een normaal matras. Je zult al na enkele dagen merken dat je veel fitter ontwaakt en energie hebt voor twee. 

​​Comfortabele pocketvering

Een pocketveringmatras bevat zoals gezegd een groot aantal veren die elk afzonderlijk verpakt zijn in een zakje. Hierin onderscheidt een pocketveringmatras zich dan ook van een normaal binnenverinsgmatras. Een binnenveringsmatras bevat namelijk wel springveren, maar deze zijn niet verpakt. Het voordeel van verpakte veren is dat ze elkaar niet raken en daarom geen geluid maken en daarnaast individueel van elkaar kunnen veren wat zorgt voor een betere gewichtsverdeling. Verder kan je ze niet voelen wanneer er druk op uitgeoefend wordt. 

​Ergonomisch slapen dankzij de 7 Zones

Alle pocketveringmatrassen van Droomidee maken gebruik van de zogenaamde 7 Zone techniek. Hierbij is het matras opgedeeld in verschillende hardere en zachtere zones die passen bij het gewicht van de verschillende delen van het lichaam. Zo krijgt elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning waardoor je ruggengraat tijdens de slaap in een gezonde houding blijft. Ideaal voor iedereen die snel last heeft van nek, schouders of rug. De klachten zullen in veel gevallen verminderen of zelfs verdwijnen.

Comfort voor elk budget

Het mooie aan het 160x200 centimeter matras van Droomidee is dat je kunt kiezen uit een drietal opties in verschillende prijsklassen. De goedkoopste variant is een comfortabele 18 centimeter dik. De middenklasse variant is 22 centimeter en ben je op zoek naar het ultieme ligcomfort? Dan kun je ook nog kiezen voor een 22 centimeter-matras met traagschuim. Traagschuim is een bijzonder materiaal dat zich vormt naar het lichaam. In combinatie met de 7 Zone Pocketvering biedt deze matrasvariant een geweldige slaapervaring. Niet voor niets wordt dit type matras veel gebruikt in ziekenhuizen en andere medische omgevingen waarbij optimaal slaapcomfort een vereiste is.