Pocketvering Matras 160x200


Welke vragen heeft bijna iedere bezoeker? 

 Ik zie door de matrassen het bos niet meer (er is teveel keuze op internet), hoe moet ik kiezen?
 Welk soort matras en wat voor model is de beste keuze en waar doe ik goed aan? 
 Hoe bepaal ik hoeveel ik uitgeef? Kies ik nu een duur matras of juist voor een goedkope?
 Waarom wordt bijna hetzelfde matras bij de een voor 4x de prijs verkocht dan dan bij de ander?
 Ik zie matrassen van honderden tot duizenden euro's, zijn die dan ook zoveel malen beter? 
✅ Waarom zijn jullie matrassen de beste keuze voor mij?

Gelukkig hebben wij antwoord op al je vragen! Kijk snel op onze meest gestelde vragen pagina

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 160x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 15 beoordeling(en).
Bestellen
€409,00 €214,00
7 Zone Pocketvering Matras 160x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 20 beoordeling(en).
Bestellen
€529,00 €244,00
7 Zone Pocketvering Matras 160x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 50 beoordeling(en).
Bestellen
€569,00 €294,00


Vergelijking-Matrassen-160x200

Een Pocketvering Matras - Hoe werkt het?

Een pocketveer matras heeft alle voordelen van springveren, maar dan zonder de nadelen. Alle springveren die er in zitten zijn individueel in een stoffen zakje verpakt. Hierdoor voorkom je slijtage en geluid, maar behoud je de ventilatie en veerkracht.

Heb je je ooit gerealiseerd dat je minimaal 30 procent van je leven slapend doorbrengt? Dan kun je wel nagaan wat een verschil een goed matras kan maken. Bij Droomidee ben je daarvoor aan het juiste adres. Met onze ‘zeven zone pocketvering’ krijg je zowel de juiste ondersteuning als een lange levensduur. Daarbij kan je kiezen tussen verschillende comfortlagen. Zo is het perfecte 160x200 matras bij Droomidee altijd te vinden.

Verschillende diktes

Het goedkoopste pocketvering matras 160x200 met deze afmetingen heeft een dikte van 18 centimeter. De tweede variant van het matras is 22 centimeter met aan beide kanten koudschuim en als derde model kunt u bij Droomidee ook een pocketvering matras 160x200 met een comfortlaag van traagschuim bestellen. Traagschuim zorgt voor een nog betere ondersteuning en de vorm van uw lichaam wordt vanzelf aangenomen door het matras. Alle Droomidee matrassen in alle afmetingen staan bekend om de ‘7 Zone Pocketvering’. De matrassen bestaan uit een groot aantal springveren verdeelt in 7 comfortzones. Deze pocketveren in combinatie met de verschillende zones zorgen onder andere voor een goede ventilatie en extra comfort. 

De voordelen van een 7 zone pocketveringmatras 160x200

► Het matras zorgt ervoor dat je ‘stabiel’ op uw rug, buik of zij ligt
► De verdeling van je lichaamsgewicht wordt door het gebruik van de zeven verschillende comfortzones geoptimaliseerd
► Het matras wordt vanwege de lucht tussen de pocketveren erg goed geventileerd
► Het matras heeft een levensduur van 10 tot 14 jaar
► De matrassen voorkomen “kuilvorming”, waardoor rug-, nek- en schouderklachten niet voorkomen

Geen rugklachten dankzij het pocketveringmatras

Heb jij overdag ook veel last van rugklachten of pijn aan je nek en schouders? Grote kans dat je slaapt op een slecht matras. In veel gevallen is het matras namelijk de oorzaak van deze klachten. Gelukkig zijn deze klachten eenvoudig te verhelpen met een goed pocketveringmatras. Neem bijvoorbeeld het riante tweepersoonsmatras van 160 bij 200 centimeter. De springveren in dit matras bieden het lichaam ondersteuning tijdens de nachtrust. Hierdoor lig je stabieler dan bij een normaal matras. Je zult al na enkele dagen merken dat je veel fitter ontwaakt en energie hebt voor twee.

​​Comfortabele pocketvering

Een pocketveringmatras bevat zoals gezegd een groot aantal veren die elk afzonderlijk verpakt zijn in een zakje. Hierin onderscheidt een pocketveringmatras zich dan ook van een normaal binnenverinsgmatras. Een binnenveringsmatras bevat namelijk wel springveren, maar deze zijn niet verpakt. Het voordeel van verpakte veren is dat ze elkaar niet raken en daarom geen geluid maken en daarnaast individueel van elkaar kunnen veren wat zorgt voor een betere gewichtsverdeling. Verder kan je ze niet voelen wanneer er druk op uitgeoefend wordt. 

Ergonomisch slapen

Alle pocketveringmatrassen van Droomidee maken gebruik van de zogenaamde 7 Zone techniek. Hierbij is het matras opgedeeld in verschillende hardere en zachtere zones die passen bij het gewicht van de verschillende delen van het lichaam. Zo krijgt elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning waardoor je ruggengraat tijdens de slaap in een gezonde houding blijft. Ideaal voor iedereen die snel last heeft van nek, schouders of rug. De klachten zullen in veel gevallen verminderen of zelfs verdwijnen.

Pocketveringmatrassen voor elk budget

Het mooie aan het 160x200 centimeter matras van Droomidee is dat je kunt kiezen uit een drietal opties in verschillende prijsklassen. De goedkoopste variant is een comfortabele 18 centimeter dik. De middenklasse variant is 22 centimeter en ben je op zoek naar het ultieme ligcomfort? Dan kun je ook nog kiezen voor een 22 centimeter-matras met traagschuim. Traagschuim is een bijzonder materiaal dat zich vormt naar het lichaam. In combinatie met de 7 Zone Pocketvering biedt deze matrasvariant een geweldige slaapervaring. Niet voor niets wordt dit type matras veel gebruikt in ziekenhuizen en andere medische omgevingen waarbij optimaal slaapcomfort een vereiste is.