Pocketvering Matras 180x200


Welke vragen heeft bijna iedere bezoeker? 

 Ik zie door de matrassen het bos niet meer (er is teveel keuze op internet), hoe moet ik kiezen?
 Welk soort matras en wat voor model is de beste keuze en waar doe ik goed aan? 
 Hoe bepaal ik hoeveel ik uitgeef? Kies ik nu een duur matras of juist voor een goedkope?
 Waarom wordt bijna hetzelfde matras bij de een voor 4x de prijs verkocht dan dan bij de ander?
 Ik zie matrassen van honderden tot duizenden euro's, zijn die dan ook zoveel malen beter? 
✅ Waarom zijn jullie matrassen de beste keuze voor mij?

Gelukkig hebben wij antwoord op al je vragen! Kijk snel op onze meest gestelde vragen pagina

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 180x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 9 beoordeling(en).
Bestellen
€519,00 €228,00
7 Zone Pocketvering Matras 180x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 17 beoordeling(en).
Bestellen
€599,00 €258,00
7 Zone Pocketvering Matras 180x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 29 beoordeling(en).
Bestellen
€629,00 €308,00


Vergelijking-Matrassen-180x200

Een Pocketvering Matras - Hoe functioneert het?

Een pocketvering matras is een collectie springveren van verschillende diktes. Alle springveren zijn individueel verpakt in een stoffen zakje, zodat je ze niet meer voelt en ze elkaar niet kunnen raken. Een pocketveer matras is erg veerkrachtig en heeft goede ventilatie.

Voor mensen waarbij de honden gewoon in bed slapen. Voor mensen die nog wel eens nachtmerries moeten verjagen. Voor mensen die net iets langer zijn dan gemiddeld. Kortom, voor mensen die behoefte hebben aan ruimte: die kunnen bij Droomidee hun hart ophalen. Hier hebben we de beste 180x200 matrassen van verschillende diktes. Iets zachter? Iets steviger? Bij Droomidee ben je aan het juiste adres.

De 7 comfortzones van het pocketvering matras

In al onze pocketvering matrassen bevinden zich een aantal verschillende comfortzones. In totaal zeven zones, vandaar dat de matrassen ook wel bekend staan als ‘7 Zone Pocketvering’ matrassen. Deze zones bevinden zich voornamelijk op de hoogte van uw schouder en heup. Op die plaatsen voelt het matras 180x200 dan ook zachter aan en veert het meer in. U ligt door deze comfortzones met een rechte rug op het matras, waardoor rug-, schouder- en nekklachten worden voorkomen.

De investering in het 180x200 matras

Een pocketveringmatras kost doorgaans iets meer dan een regulier binnenveringsmatras. Waarom dan toch kiezen voor het duurdere pocketvering?

► Het matras zorgt ervoor dat u ‘stabiel’ op uw rug, buik of zij ligt
► De verdeling van uw lichaamsgewicht wordt door het gebruik van de zeven verschillende comfortzones geoptimaliseerd
► Het matras ventileert beter dankzij de lucht tussen de verpakte springveren. Hierdoor heeft u minder snel last van een zweterig gevoel, wat wel zo lekker slaapt. 
► Een matras met pocketvering gaat veel langer mee dan elk ander matras. Omdat de springveren beschermd zijn, kunnen ze elkaar niet raken en dus ook niet beschadigen. Daarnaast blijft het matras van binnen droog omdat het pocketveringmatras beter ventileert en vocht reguleert. De verpakte springveren blijven altijd keurig op hun plek en behouden hun stevigheid. Hierdoor heeft u geen last van kuilvorming, waardoor het lichaam voor lange tijd van stabiele ondersteuning kan genieten. Hierdoor blijft het matras tot wel 14 jaar goed presteren!
► Door het voorkomen van kuilvorming, worden rug-, nek- en schouderklachten eveneens voorkomen
► Pocketvering reguleert het vocht beter. Dankzij de open ruimtes tussen de verpakte veren, kan het matras eventueel lichaamsvocht zoals transpiratie beter absorberen. Waar een normaal matras het vocht alleen absorbeert, zal een pocketveringmatras het vocht via de onderzijde weer afvoeren.

Meest gestelde vragen

Wij begrijpen dat de aankoop van een nieuw matras een zorgvuldig proces is en vaak niet over één nacht ijs gaat en daarom proberen we uw vragen zorgvuldig te behandelen. In de productbeschrijvingen vindt u al de nodige informatie over het matras 180x200 centimeter. Heeft u nog andere vragen dan verwijzen we u graag naar de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan direct contact met ons met ons op.

Geniet van een luxe springveren matras

​Als je alleen genoegen neemt met het allerbeste, dan neem je een kingsize bed. En hier hoort natuurlijk een comfortabel matras bij, met pocketvering wel te verstaan. De springveren in dit matras geven jouw lichaam namelijk de optimale ondersteuning. Hierdoor slaap je niet alleen beter, je voelt je lichamelijk ook veel fitter en dit merk je gedurende de dag. Heb je een groot bed en wil je je uitgerust wakker worden? Dan is een pocketveringmatras van 180 bij 200 centimeter van Droomidee precies wat je nodig hebt.

Fitter overdag dankzij een 7 Zone matras

Naast het comfort van de veren profiteer je met een matras van Droomidee ook van de 7 Zone techniek. Hierdoor verschilt de dichtheid en het aantal springveren per zone. Dit kan je merken als je op het matras ligt. Op sommige plaatsen zal het matras verder indrukken dan op andere plaatsen. Het beoogde doel hiervan is het bieden van de juiste ondersteuning voor elk deel van het lichaam. Met name de schouders en heupen worden hierdoor ontlast. Iedereen die snel last heeft van nek, schouders of rug zal dan ook veel baat hebben bij een matras met 7 Zones.

Verschillende varianten van het 180x200 matras

Bij Droomidee kan je dit mooie kingsize matras kopen in verschillende diktes, van 18 centimeter tot en met 22 centimeter. De variant in 22 centimeter is ook verkrijgbaar met traagschuim. Dit materiaal heeft de unieke eigenschap zich te vormen naar je lichaam. Zo profiteer je van de dubbele werking van het traagschuim en de pocketvering. Luxe en ultiem ligcomfort liggen binnen handbereik met dit matras.