Matras 180x200

7 Zone Pocketvering Matras


Wat is een Pocketvering Matras?
Een pocketvering matras bestaat uit een groot aantal springveren die verpakt zijn in een zakje. Het zakje om de veren zorgt ervoor dat de veren elkaar niet kunnen raken en dat de veer minder "voelbaar" wordt.

Heeft u een groot bed van 180x200 en bent u op zoek naar een geschikt matras? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, Droomidee is namelijk het beste adres voor een goed matras in deze maat. Hieronder vindt u het matras 180x200 centimeter, wij hebben voor u drie verschillende soorten pocketvering matrassen in deze maat.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 180x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 8 beoordeling(en).
Bestellen
€519,00 €228,00
7 Zone Pocketvering Matras 180x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 16 beoordeling(en).
Bestellen
€599,00 €258,00
7 Zone Pocketvering Matras 180x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 28 beoordeling(en).
Bestellen
€629,00 €308,00


Vergelijking-Matrassen-180x200

7 Comfortzones

In al onze pocketvering matrassen bevinden zich een aantal verschillende comfortzones. In totaal zeven zones, vandaar dat de matrassen ook wel bekend staan als ‘7 Zone Pocketvering’ matrassen. Deze zones bevinden zich voornamelijk op de hoogte van uw schouder en heup. Op die plaatsen voelt het matras 180x200 dan ook zachter aan en veert het meer in. U ligt door deze comfortzones met een rechte rug op het matras, waardoor rug-, schouder- en nekklachten worden voorkomen.

De voordelen van een 7 Zone Pocketvering Matras (matras 180x200):

Een pocketveringmatras is doorgaans duurder dan een normale binnenveringsmatras. Waarom zou je dan toch kiezen voor de duurdere pocketvering? Wij geven je een aantal redenen waarom dit type matras ook voor jou de beste keuze is: 

► Het matras zorgt ervoor dat u ‘stabiel’ op uw rug, buik of zij ligt
► De verdeling van uw lichaamsgewicht wordt door het gebruik van de zeven verschillende comfortzones geoptimaliseerd
► Het matras ventileert beter dankzij de lucht tussen verpakte springveren. Je zult dus minder snel last hebben van een zweterig gevoel, waardoor je slaap een stuk gerieflijker wordt. 
► Een matras met pocketvering gaat veel langer mee dan elk ander matras. Omdat de springveren beschermt zijn kunnen ze elkaar niet raken en ook niet beschadigen. Daarnaast blijft het matras van binnen droog omdat het matras beter ventileert en vocht reguleert. De verpakte springveren blijven altijd keurig op hun plek en behouden hun stevigheid en zal je daarom geen last hebben van kuilvorming en het lichaam blijft hierdoor altijd stabiel op de matras. Op deze manier blijft het matras wel 10 tot 14 jaar goed presteren.
► Voorkomt de welbekende "kuilvorming" waardoor rug-, nek- en schouderklachten praktisch niet voorkomen
► Pocketvering reguleert het vocht beter. Dankzij de open ruimtes tussen de verpakte veren kan het matras eventueel lichaamsvocht zoals transpiratie beter absorberen. Waar een normale matras het vocht alleen absorbeert, zal een pocketveringmatras het vocht via de onderzijde weer afvoeren. 

Meest gestelde vragen

Wij begrijpen dat de aankoop van een nieuw matras een zorgvuldig proces is en vaak niet over één nacht ijs gaat en daarom proberen we uw vragen zorgvuldig te behandelen. In de productbeschrijvingen vindt u al de nodige informatie over het matras 180x200 centimeter. Heeft u nog andere vragen dan verwijzen we u graag naar de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan direct contact met ons met ons op.

​Geniet van een luxe kingsize matras

​Als je alleen genoegen neemt met het allerbeste, dan neem je een kingsize bed. En hier hoort natuurlijk een comfortabel matras bij, met pocketvering wel te verstaan. De springveren in dit matras geven jouw lichaam namelijk de optimale ondersteuning. Hierdoor slaap je niet alleen beter, je voelt je lichamelijk ook veel fitter en dit merk je gedurende de dag. Heb je een groot bed en wil je je uitgerust wakker worden? Dan is een pocketveringmatras van 180 bij 200 centimeter van Droomidee precies wat je nodig hebt.

Fitter overdag dankzij een 7 Zone matras

Naast het comfort van de veren profiteer je met een matras van Droomidee ook van de 7 Zone techniek. Hierdoor verschilt de dichtheid en het aantal springveren per zone. Dit kan je merken als je op het matras ligt. Op sommige plaatsen zal het matras verder indrukken dan op andere plaatsen. Het beoogde doel hiervan is het bieden van de juiste ondersteuning voor elk deel van het lichaam. Met name de schouders en heupen worden hierdoor ontlast. Iedereen die snel last heeft van nek, schouders of rug zal dan ook veel baat hebben bij een matras met 7 Zones.

Ook leverbaar met traagschuim, voor dubbel comfort!

Bij Droomidee kan je dit mooie kingsize matras kopen in verschillende diktes, van 18 centimeter tot en met 22 centimeter. De variant in 22 centimeter is ook verkrijgbaar met traagschuim. Dit materiaal heeft de unieke eigenschap zich te vormen naar je lichaam. Zo profiteer je van de dubbele werking van het traagschuim en de pocketvering. Luxe en ultiem ligcomfort liggen binnen handbereik met dit matras.