Ben jij gezegend met een stel lange benen en op zoek naar een matras voor lange mensen? Bij Droomidee bieden we een uitgebreid assortiment aan extra lange matrassen. Je hoeft hiervoor dus niet voor naar een gespecialiseerde winkel of webshop: je vindt het gewoon bij ons!

Gelukkig is het sowieso al steeds gemakkelijker om matrassen te vinden met wat extra lengte. Je hoeft niet meer zoals vroeger bij een specialistische zaak terecht of lang te zoeken. Gelukkig maar, want wat je lengte ook is: iedereen moet comfortabel kunnen slapen! En daar zou je ook niet meer dan gemiddeld voor hoeven te betalen.

Bij Droomidee bieden we een ruim assortiment aan matrassen voor lange mensen met diverse budgetten. De extra lange lengtematen die wij bieden zijn matrassen van 210 of 220 cm lang.

Hoe lang moet jouw matras zijn?

Standaard matrassen hebben een lengte van 200 cm. In principe zou een matras minimaal 15 cm langer moeten zijn dan jezelf. Dit betekent dat een matras van 200 cm lang voor veel mensen voldoende is. Heb jij meer dan 15 cm extra nodig? Dat kan! In principe geldt: hoe meer ruimte, hoe comfortabeler.

Voor lange mensen die boven de 1,80 m uitkomen, is een matras van 210 of 220 cm niet alleen een aanrader, maar een must! Je moet comfortabel en langgestrekt op jouw matras kunnen liggen. Vaak zie je dat lange mensen zichzelf aanleren om op de zij met opgetrokken knieën te slapen, maar dat zou niet noodzakelijk moeten zijn. Zorg daarom voor een extra lang matras met goed ligcomfort!

Waar moet je op letten bij aanschaf van een extra lang matras voor lange mensen?

Als je een extra lang matras aanschaft in verband met je lengte, moet je er goed op letten dat je niet alleen maar op de lengte focust. Je moet namelijk ook kijken wat voor soort matras het beste bij jouw gewicht past, want als je lang bent wordt jouw gewicht over een groter vlak verdeeld dan bij een korter persoon.

Onze 7 zone pocketvering matrassen worden gefabriceerd met koudschuim, maar kunnen ook worden voorzien van een laag traagschuim. Voor een lichter persoon is de stevigheid van een matras iets minder van belang, terwijl iemand die zwaarder is juist baat heeft bij een extra stevig matras. Let goed op waar jij meer behoefte aan hebt en zoek aan de hand hiervan uit welk matras het beste bij jouw lichaam en comfort past.

Wat voor soorten extra lange matrassen zijn er?

Er is veel keuze in matrassen voor lange mensen! Je kunt matrassen kiezen in diverse breedtematen, materialen en samenstellingen.

Ben je op zoek naar een extra lang tweepersoonsmatras met traagschuim? Kies dan bijvoorbeeld uit deze matrassen van 210 of 220 cm lang:

Ben je op zoek naar een extra lang tweepersoons pocketvering matras met koudschuim? Kies dan bijvoorbeeld uit deze matrassen van 210 of 220 cm lang:

Ben je op zoek naar een extra lang eenpersoonsmatras met traagschuim? Kies dan bijvoorbeeld uit deze matrassen van 210 of 220 cm lang:

Wat kost een extra lang matras voor lange mensen?

De prijzen van onze matrassen voor lange mensen variëren: het is maar net wat je zoekt! De prijzen variëren per soort materiaal en breedtematen. Onze eenpersoonsmatrassen voor lange mensen beginnen bijvoorbeeld al bij 168,00 Euro: 7 Zone Pocketvering Matras 80×210 x 18 cm. Onze tweepersoonsmatrassen voor lange mensen beginnen al bij 258,00 Euro: 7 Zone Pocketvering Matras 160×210 x 18 cm.

Extra lange matrassen voor lange mensen van Droomidee

Op zoek naar een extra lang matras voor lange mensen? Je vindt het bij Droomidee! Wij bieden een ruim assortiment aan matrassen met lengtemaat 210 of 220. Bekijk ons aanbod gemakkelijk in de matrassenwebshop!