Online bestellen is in rap tempo steeds populairder geworden in Nederland. Waar we het een paar jaar geleden nog vreemd vonden om bepaalde producten te bestellen, doen we nu niet meer anders. Kun je online ook een matras bestellen? Natuurlijk! Dat kan anno 2020 gewoon, zoals bij Droomidee.

Misschien zie je nog steeds de voordelen in van een matras in de winkel kopen, maar er zijn ook heel veel voordelen aan het online bestellen van een matras! Welke dan? En hoe gaat dit allemaal in zijn werk? We vertellen je alles wat je moet weten in deze blog! Bij Droomidee willen jou de optimale ervaring geven als het aankomt op de aankoop van een nieuw matras.

Matras laten bezorgen

Natuurlijk is het bezorgen van een matras een ultieme uitkomst. Dit scheelt enorm veel qua tijd en gedoe! Je hoeft het matras niet zelf te verplaatsen van de winkel naar de auto en weer naar huis. Droomidee biedt daar een goede uitkomst voor: wij bezorgen jouw matras van ons filiaal tot jouw voordeur. Geen gehannes en geen onhandige autoritjes!

Woon je op een hogere verdieping? Dan bezorgen wij jouw matras tot aan de voordeur van het gebouw op de begane grond. Hoe makkelijk is dat!

Bezorging van matras door XXL Pakket

Hoe verwezenlijken wij deze service? Omdat matrassen een groot voorwerp zijn om te verplaatsen, maken wij gebruik van XXL Pakket. Deze ervaren en betrouwbare bezorgpartner zorgt ervoor dat jouw bestelling op de beste manier wordt afgeleverd. Je hoeft je geen zorgen te maken over het zelf verplaatsen en verslepen van jouw nieuwe matras. Appeltje eitje!

Wat kost dat?

Wij bieden een aantal opties voor de bezorging van jouw matras, met verschillende tarieven.

  • Matras bezorgen in Nederland: Het bezorgen van jouw matras in Nederland kan gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden).
  • Matras bezorgen op de Waddeneilanden: Er zitten extra kosten verbonden aan het bezorgen op de Waddeneilanden. Hier zit verschil in per eiland en de grootte van het bestelde matras. Wil je hier meer informatie over? Neem dan vooral contact met ons op.
  • Matras bezorgen in BelgiĆ«: De kosten voor het bezorgen van een matras naar BelgiĆ« is 19,- euro.

Matras zelf ophalen

Natuurlijk kan het zo zijn dat jij het toch prettig vindt om je matras zelf af te halen. Die optie bieden we ook! Aan deze optie zitten geen kosten verbonden en is dus een perfect alternatief als je niet kiest voor onze praktische bezorgservice.

Jouw nieuwe matras kan worden opgehaald bij de XXL Pakket-locatie gelegen in Boesingheliede. Dit afhaalpunt bevindt zich tussen Amsterdam en Haarlem in. Ideaal als je in de buurt of in de Randstad woont dus!

Kan ik wel proef liggen als ik een matras online bestel?

Je zou kunnen overwegen om een matras in de winkel te gaan kopen, met de reden dat je dan kan proefliggen. Gelukkig kan dat met een matras online bestellen ook. Je kunt zelfs proefslapen! Bij Droomidee kan dit ook, maar liefst 100 dagen.

Wat houdt proefslapen precies in?

Proefslapen kan in het comfort van je eigen slaapkamer voor een langere periode. Zo krijgt het lichaam voldoende tijd om te wennen aan het nieuwe matras waar je op slaapt. Bij Droomidee kan je dus 100 dagen kosteloos proefslapen op al onze matrassen, en de bezorging is gewoon gratis!

Bij het uitproberen van dit matras mag je het matras gewoon gebruiken alsof het al jouw eigendom is. Dit betekent dat het gewoon uitgepakt mag worden, zolang het matras natuurlijk wel met zorg behandeld wordt. Ook ontvang je uiteraard altijd een nieuw matras waar nog niet op proefgeslapen is, omdat deze gerecycled worden. Maak je hier dus maar geen zorgen over!

Matras laten ophalen

Droomidee haalt je matras gratis op, mocht het toch niet helemaal bevallen. Waarom wij dit gratis kunnen aanbieden? Omdat wij weten dat in 97% van de gevallen ons matras na de 100 dagen proefperiode perfect bevalt en dus gehouden wordt. Is het matras toch niet wat je had gehoopt? Dan krijg je het volledige bedrag terug.

Online matras bestellen bij Droomidee

Een matras online bestellen is de ultieme uitkomst in 2020! Heb je alsnog vragen over dit proces en wil je meer informatie ontvangen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen of kijken op de Vraag en Antwoord-pagina van onze website. Wij helpen je met plezier om jouw droommatras online te vinden!