Proefslapen

100 dagen proefslapen is een goede garantie als je een matras gaat kopen. Diverse beddenwinkels, zowel online als offline, bieden je de mogelijkheid tot het proefslapen op het matras voor een bepaalde periode. Hierin is een periode van 100 dagen tegenwoordig gangbaar. Natuurlijk zijn er ook nog veel matrassenaanbieders die deze optie niet bieden. Droomidee legt je graag uit waarom 100 dagen proefslapen belangrijk is bij het kopen van een matras.

Online een matras kopen

Je kunt natuurlijk ook online diverse soorten matrassen kopen. Als je online een matras koopt, dan kun je het matras eigenlijk alleen uitkiezen op basis van de webshopinformatie en eventuele recensies van anderen. Dit is geen garantie dat het matras ook geschikt is voor jou. De 100 dagen proefslapen garantie is daarom nóg belangrijker bij het doen van online aankopen. Stel, je wilt een 120×200 matras kopen en je ziet heel goede beoordelingen van eerdere kopers. Op basis hiervan koop jij het matras en na een paar weken ontdek je dat het matras nét te hard of juist te zacht voor je is. Je krijgt rugklachten of slaapt gewoon erg slecht. Zonder de 100 dagen proefslapen is de kans klein dat je het matras kunt retourneren zonder kosten te maken.

Kies altijd voor 100 dagen proefslapen

Proefslapen op een matras is een goede manier om te ontdekken of het matras echt het beste matras voor jou is. Hierbij is een enkele nacht proefslapen op het matras onvoldoende. In het beste geval koop je een matras onder de voorwaarde van 100 dagen proefslapen. Deze periode is ruim genoeg om goed te ontdekken of het matras aan al je wensen en eisen voldoet. Wanneer een matras voor lichamelijke klachten of slaapproblemen zorgt, dan zal dit zich uiten binnen de termijn van 100 dagen. Je kunt het matras dan retourneren en een ander matras aanschaffen. Op deze manier zorgt de 100 dagen proefslapen op het matras er altijd voor dat je zeker bent van je keuze.

Diverse formaten matrassen kopen

Bij Droomidee kun je de meest uiteenlopende soorten en formaten matrassen kopen. Je kunt bij ons terecht voor eenpersoons matrassen of een kleine tweepersoons variant, zoals een 140×200 matras. Natuurlijk vind je binnen ons assortiment ook grotere matrassen, zoals 180×200, en extra lange matrassen, met een lengte van 210 of 220 centimeter. Bij al onze matrassen bieden wij je een 100 dagen proefslapen garantie, zodat je zeker weten de juiste keuze maakt. Wij vinden het belangrijk dat jij de komende jaren kunt genieten van een matras waar je gewoon goed en gezond op slaapt. Door jou de mogelijkheid te bieden om je nieuwe matras goed uit te testen vergroten we voor jou de kans dat je de komende jaren kunt genieten van een optimale nachtrust.

Neem contact met ons op

Je kunt direct het matras van jouw voorkeur bestellen en starten met je testperiode van 100 dagen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Wij informeren en adviseren je graag. Natuurlijk kun je ons ook volgen via Facebook.