Goedkoop matras

Wil je een nieuw bed kopen en zoek je iets anders dan een boxspring? Zoek je het beste matras voor een outlet prijs? Wij hebben altijd de beste goedkope matrassen op voorraad en ze komen allemaal direct uit eigen fabriek. Hierdoor slaan we de tussenhandel over en kunnen we jou de beste prijs garanderen. Een goedkoop matras wordt helaas vaak verward met slechtere kwaliteit of mindere garantievoorwaarden. Droomidee gaat daar net een stap verder in. Wij leveren altijd premium service, en met een garantieperiode van 10 jaar weet je zeker dat ook onze goedkope matrassen een goede aankoop zijn.

Uitgebreide keuze goedkoop matras

Of je nu een traagschuim matras of een koudschuim matras zoekt, we hebben het allemaal! In combinatie met de pocketvering en de zeven comfortzones vind je gegarandeerd het goedkope matras dat bij jou past. En als je die eenmaal gevonden hebt, kan je er ook lang mee doen. Omdat bij onze matrassen alle springveren in een apart stoffen zakje zitten, raken ze elkaar nooit en gaan ze dus langer mee. Daarbij behoort piepen en kraken gelukkig ook permanent tot het verleden.

Goedkope lattenbodems

Bij ons kun je meteen je gehele bed bij elkaar shoppen. Wij hebben namelijk ook lattenbodems. En de pootjes die eronder kunnen! Dan heb je ook geen bedframe meer nodig. Handig voor de logeerkamer of een slaapkamer met minimalistische look. Onze lattenbodems zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout waardoor ze extra sterk en flexibel zijn. Om het comfort helemaal te maximaliseren kan je de middenzone aanpassen in veerkrachtigheid. Zo zorg je ervoor dat je bed zich aan jou aanpast, en niet andersom. Dit voorkomt de meeste rug- en nekklachten. Onze lattenbodems zijn natuurlijk ideaal in combinatie met één van onze goedkope matrassen. Je kunt ze dus meteen online bestellen en jouw goedkope matras en lattenbodem 100 dagen proberen. Heb je liever advies? Neem dan gerust even contact met ons op.