Ben jij benieuwd of een twijfelaar matras iets voor jou is? Een twijfelaar matras kan voor veel mensen een ideale oplossing zijn om diverse redenen. Benieuwd wat die redenen zijn? Wij vertellen je alles in deze blog!

140 x 200 cm matras

Weet jij wat er bedoeld wordt met een ̈twijfelaar matras ̈? Een twijfelaar is net iets breder dan een eenpersoonsmatras en smaller dan een tweepersoonsmatras. Dit komt meestal neer op een matras met de afmeting van 140 x 200 cm, maar voor sommige mensen kan dit ook een 120 x 200 cm matras of 160 x 200 cm matras zijn.

Welk formaat jij ook zoekt: wij hebben hem bij Droomidee! Zoek jij een twijfelaar matras in 140 x 200 cm? Bekijk dan ons assortiment:

Voordelen van een 140 x 200 cm matras

En voor wie is een twijfelaar matras dan geschikt? Het matras kan in vele situatiesvoordelen met zich meebrengen. Wij zetten hier een aantal voordelen voor je op een rijtje:

  • Oplossing voor een kleine slaapkamer
    Heb jij een kleine slaapkamer en wil je enerzijds ruimte besparen maar toch ook lekker ruim slapen, of met zijn tweeën slapen? Dan kan een twijfelaar matras de oplossing zijn voor jou!
  • Knus samen slapen
    Liggen jullie graag lekker dicht tegen elkaar aan en is ruimtebesparing altijd een pre? In een twijfelaar kunnen jullie prima met zijn tweeën slapen als jullie niet te veel ruimte in bed nodig hebben!
  • Tussenmaat voor tussenruimte
    Heeft jouw slaapkamer, studentenkamer of logeerkamer een onhandige afmeting en weet je niet zo goed wat voor bed hierin te plaatsen? Dan kan een twijfelaar matras uitkomst bieden! Kijk of in jouw kamer wel ruimte is voor een 140 x 200 cm matras.

Twijfelaar matras met koudschuim en/of traagschuim

Denk jij dat een twijfelaar matras in 140 x 200 cm iets voor jou is? Dan heb je nog een volgende keuze te maken: wil jij een twijfelaar met koudschuim en/of traagschuim? Al onze matrassen zijn voorzien van koudschuim, maar kunnen optioneel besteld worden met een laag traagschuim.

Wat is traagschuim precies? Traagschuim wordt ook wel NASA-schuim of Memory Foam genoemd. Dit schuim vermindert de drukpunten, waardoor je een betere doorbloeding krijgt en minder zult woelen en draaien tijdens het slapen. Traagschuim reageert bovendien op temperatuur: het wordt zachter door jouw lichaamswarmte en vormt zich zodoende perfect naar jouw lijf.

Twijfelaar matras online bestellen

Wil jij een twijfelaar matras online bestellen? Kijk dan nu in het uitgebreide assortiment van Droomidee en kies jouw 7 zone pocketvering matras in 140 x 200 cm, met of zonder traagschuim. De online configurator in de webshop helpt je de juiste keuze te maken en snel te bestellen.

Na bestelling ontvang je van ons een mailtje met de details van de bestelling en bezorging. Heb je een vraag over onze matrassen, bezorging, betaling of iets anders? Neem dan een kijkje op onze Vraag & Antwoord-pagina. Wij wensen je veel plezier met je twijfelaar matras!