Een extra dik pocketvering matras kopen

Een extra dik pocketvering matras verdient eigenlijk altijd ons advies. Wanneer klanten aan ons vragen welke dikte van het matras nu het best is, dan adviseren wij altijd het extra dik pocketvering matras met een dikte van 22 centimeter. Waarom? Omdat deze matrassen gewoon de beste ondersteuning bieden.Droomidee vertelt je meer over de 22 centimeter dikke pocketvering matrassen. 

Je voelt het verschil met een extra dik pocketvering matras!

Er wordt wel eens gedacht dat een heel dik matras per definitie beter is dan een dunner matras. Dit is niet helemaal waar. De kwaliteit en het comfort van het matras worden zeker niet alleen door de dikte bepaald. Ook het materiaal, ofwel de vulling van het matras, speelt een belangrijke rol. Om een voorbeeld te noemen: ons 18 cm dik tweepersoons pocketvering matras is van aanzienlijk betere kwaliteit dan een 25 cm dik matras met uitsluitend vlokkenvulling. 

In de basis zijn alle pocketvering matrassen uitstekend van kwaliteit. Wel is het zo dat je het verschil voelt naar mate het matras dikker wordt, zeker als je een wat zwaarder lichaamsgewicht hebt. 

Traagschuim en koudschuim in één matras

Ons extra dik pocketvering matras is voorzien van een laag traagschuim en een laag koudschuim. In het midden van het matras is het 7 zone pocketvering systeem te vinden. Vervolgens is één zijde van het matras voorzien van een 4 centimeter dikke laag traagschuim en de andere zijde van het matras is van een 4 centimeter dikke laag koudschuim voorzien. Je profiteert dus van twee verschillende schuimlagen in één matras. 

Leuk natuurlijk, maar wat is hier nu precies het voordeel van? Het voordeel is dat je de kant van het matras kunt gebruiken die het best bij je past. Traagschuim biedt medium ondersteuning, doordat je er iets in wegzakt. Koudschuim is steviger. 

Niet alleen extra dik, maar ook extra lang

Je kunt bij ons een extra dik pocketvering matras kopen. Dit zijn onze luxe matrassen met NASA schuim. Deze matrassen zijn er in de meest uiteenlopende breedtematen, maar wij bieden ook extra lange matrassen van deze variant. Deze zijn vanzelfsprekend ideaal voor mensen met een langere lichaamslengte, voor wie de standaard lengte van 200 cm gewoonweg te kort  is om lekker gestrekt te kunnen liggen.

Wil je een extra dik matras kopen voor een één- of tweepersoonsbed? Dan hebben wij alle formaten beschikbaar, van 80×200 cm tot en met 180×200 cm 

Kies jij ook voor een extra dik pocketvering matras?

Wil jij ook genieten van de optimale ondersteuning en het hoge comfort van een extra dik pocketvering matras? Dan kun je jouw nieuwe matras bij ons voordelig bestellen. Wij zorgen voor een snelle en vriendelijke bezorging. Uiteraard krijg je goede garantie op al onze matrassen. Wil je wel een matras online bestellen, maar heb je eerst meer informatie of advies nodig? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Je kunt altijd even contact met ons opnemen. 


Aanbevolen producten